Κανόνες Παιχνιδιού

 • ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


  Οι παρακάτω κανόνες ισχύουν για όλα τα σύμπαντα του OGame.gr!

  Αν έχετε απορίες για κάποιον κανόνα από τους παρακάτω ή έχετε αποκλειστεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με Χειριστή Παιχνιδιού στο σύμπαν που παίζετε, μέσω IRC , ή μέσω ticket system στο : http://support.gr.ogame.gameforge.com

  Να σημειωθεί ότι απορίες σχετικά με συγκεκριμένους λογαριασμούς θα απαντηθούν ΜΟΝΟ στους κατόχους τους για λόγους προστασίας του απορρήτου τους.


  1. Λογαριασμοί

  Ο κάτοχος ενός λογαριασμού παιχνιδιού είναι συγχρόνως κι ο κάτοχος του λογαριασμού λόμπι, στον οποίο βρίσκεται ο λογαριασμός παιχνιδιού.

  Κάθε λογαριασμός επιτρέπεται να παίζεται από ένα και μόνο άτομο. Η μοναδική εξαίρεση είναι η Επίβλεψη λογαριασμού. Οι λογαριασμοί παιχνιδιών μπορούν να μεταφερθούν σε άλλο λογαριασμό λόμπι ή σε άλλους χρήστες μόνο μέσω της λειτουργίας «Δωρισμός λογαριασμού». Οι λογαριασμοί λόμπι δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται.


  2. Πολλαπλοί λογαριασμοί

  Κάθε παίκτης μπορεί να παίζει σε έναν μόνο λογαριασμό σε κάθε σύμπαν.

  Αν 2 ή περισσότεροι λογαριασμοί παίζονται από την ίδια σύνδεση ίντερνετ συχνά, σπάνια ή μόνιμα (π.Χ. σχολεία, πανεπιστήμια, ίντερνετ καφέ), συνιστάται να ενημερώσετε εκ των προτέρων τον αρμόδιο Χειριστή Παιχνιδιού στο http://support.gr.ogame.gameforge.com  3. Επίβλεψη λογαριασμού

  «Επίβλεψη λογαριασμού» σημαίνει το να δίνει κανείς εντολή σε άλλον παίκτη να διαχειρίζεται τον λογαριασμό.

  Ο λογαριασμός μπορεί να επιτηρείται το πολύ για 48 ώρες.

  Για την Επίβλεψη λογαριασμού απαιτούνται «κωδικοί Επίβλεψης», που βρίσκονται στο λόμπι. Δεν επιτρέπονται ενέργειες μάχης με άλλους παίκτες κατά τη διάρκεια της επίβλεψης.

  Τα στοιχεία λογαριασμού λόμπι δεν πρέπει να δίνονται σε άλλους παίκτες. Οι παραβάσεις αυτών των κανόνων μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμο αποκλεισμό του λογαριασμού λόμπι λόγω account sharing.


  4. Υπέρβαση επιθέσεων

  *Δεν επιτρέπεται η επίθεση στο ίδιο φεγγάρι ή πλανήτη του ίδιου κατόχου πάνω από 6 φορές το 24ωρο. Αυτός ο κανόνας ισχύει και για Αποστολές Καταστροφής Φεγγαριών. Οι επιθέσεις με Κατασκοπευτικά Στελέχη και Διαπλανητικούς Πυραύλους δεν λαμβάνονται υπόψη στην υπέρβαση επιθέσεων. Αποτελούν εξαίρεση τα σύμπαντα, στα οποία είναι εφικτή η λεηλασία με Κατασκοπευτικά στελέχη.

  Η υπέρβαση επιθέσεων επιτρέπεται μόνο όταν η Συμμαχία σας είναι σε πόλεμο με άλλη Συμμαχία. Η Κήρυξη πολέμου πρέπει να γίνεται στο ανάλογο τμήμα του φόρουμ του OGame με βάση τους κανόνες του φόρουμ.

  Μια παράβαση του κανόνα υπέρβασης επιθέσεων θα ερευνάται μόνο αν αναφέρεται ο υπεύθυνος παίκτης.


  5. Ώθηση

  Δεν επιτρέπεται σε κανέναν λογαριασμό να κερδοσκοπεί με πρώτες ύλες παικτών που έχουν λιγότερους βαθμούς. Η Ώθηση (Pushing) είναι μεταξύ άλλων η παράδοση πρώτων υλών από έναν παίκτη με λιγότερους βαθμούς σε έναν παίκτη με περισσότερους βαθμούς χωρίς συγκεκριμένο αντάλλαγμα.

  Αν ένας λογαριασμός με περισσότερους βαθμούς προκαλέσει μια μάχη ενάντια σε έναν λογαριασμό με λιγότερους βαθμούς με το στόχο της κερδοσκοπίας, ή αν επηρεαστούν τα ποσοστά ανταλλαγής για να δοθούν προνόμια σε λογαριασμό με λιγότερους βαθμούς, αυτό ισχύει ως αθέμιτο κέρδος.

  Οι ανταλλαγές (εμπόριο) πόρων, οι βοήθειες ανακύκλωσης και οι κατανομές ACS πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα σε 72 ώρες.

  Για κάθε εξαίρεση (π.χ. επικηρύξεις κλπ.) πρέπει να απευθύνεστε στον αρμόδιο Χειριστή Παιχνιδιού στο Σύστημα Υποστήριξης (http://support.gr.ogame.gameforge.com).


  6. Χρήση σφαλμάτων κώδικα και απαγορευμένων προγραμμάτων (bugusing, scripting)

  Η κατάχρηση σφαλμάτων του προγράμματος ή ενός bug και η μη αναφορά ενός bug απαγορεύεται αυστηρά.

  Η χρήση κάποιου προγράμματος ως διεπαφή μεταξύ παιχνιδιού και παίκτη απαγορεύεται αυστηρά. Επίσης απαγορεύονται κάθε μορφής πληροφορίες που έχουν δημιουργηθεί αυτοματοποιημένα για να αποκτήσει κάποιος παίκτης/ομάδα παικτών πλεονέκτημα έναντι σε παίκτη/άλλες ομάδες παικτών με κακόβουλες προθέσεις. Πιθανές εξαιρέσεις βρίσκονται στο φόρουμ του παιχνιδιού.


  7. Απειλές κατά ζωής

  Απαγορεύεται κάθε υπαινιγμός εντοπισμού ή πρόκλησης κακού παικτών, μελών της ομάδας, εργαζομένων της Gameforge ή οποιοδήποτε άλλων ατόμων που σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με το παιχνίδι.


  8. Προσβολές και spam

  Απαγορεύονται κάθε είδους προσβολές και spam.


  9. Γλώσσα

  Η Gameforge διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού παικτών, οι οποίοι δεν μιλούν την επιλεγμένη γλώσσα παιχνιδιού (π.χ. στο παιχνίδι, στο φόρουμ ή στο IRC). Στο φόρουμ βλέπετε ποιες γλώσσες επιτρέπονται εκτός από την γλώσσα της χώρας.


  10. Παραβάσεις των παραπάνω κανόνων

  Οι παραβάσεις των παραπάνω κανόνων μπορούν να οδηγήσουν, ανάλογα με την σοβαρότητα, από την προειδοποίηση ως τον πλήρη αποκλεισμό από το παιχνίδι.

  Οι υπεύθυνοι Χειριστές Παιχνιδιού αποφασίζουν τον τρόπο και τον χρόνο τιμωρίας και είναι οι αρμόδιοι σε περιπτώσεις αποκλεισμού.


  11. ΓΟΣ

  Οι ΓΟΣ ολοκληρώνονται από αυτούς τους κανόνες και πρέπει να λαμβάνονται υπ` όψη.


  12. Εξαιρέσεις

  Το Community Management διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής αυτών των κανόνων ανά πάσα στιγμή. Οι κανόνες μπορούν να αλλάξουν ή να τεθούν εκτός ισχύος, π.χ. σε περίπτωση event. Οι παίκτες, τους οποίους αφορά η αλλαγή, θα ενημερώνονται ξεχωριστά.


  13. Υποστήριξη

  Σε περίπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα σχετικά με το παιχνίδι, μπορείς να επικοινωνήσεις με την Υποστήριξή μας.

  Ανάφερε το πρόβλημά σου όσο γρηγορότερα μπορείς, ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Η Υποστήριξη μπορεί να σε βοηθήσει μόνο σε προβλήματα που δεν είναι παλαιότερα από 3 μήνες.

  ETo1IzI.png

  The post was edited 1 time, last by Giwrg0s ().