Hammerhead odbanován

• 1) nemůžu zvěřejňovat detaily potrestaní
    2) I kdybych mohl ení to můj ban takže nevím co mu kolega nakázal. Správně je má poslat GO ke konfiskaci.

Kdo chce praštit ban kladivem?

• Takže tímhle nám je vlastně sděleno, že když budu podvádět, tak max dostanu ban na 8 dní a možná vrátim nějaké surky:(. To je neuvěřitelné tohle.
    Ale tak apsoň že je to teď veřejně řečeno a i potvrzeno. Je nejvyšší čas abych na Siriusu rozmrazil svuj starej učet z Pegasu, co sem tu hral ještě před tim, než sem převzal učet od Dragha. Surky se hodí.

• Ne maximálně, dostaneš ban dle interního ceníku samozřemě čím více prohřešků tí tvrdší trest až se prokoušeš k permici. A nepřkerucuj co sjem napsal. Standartním postupem bylo a bude odeslání "neférovích" surovin na GO planetu čímž se odstraní ze hry. Když někdo neodešle dostane ban o řád výše až se k té permici opět prokouše.
    Jediné co nemůžu říct zda došlo ke konfiskaci i v tomto případě. Prootže rozkaz o mlčení a protože sem to neřešil já.

Kdo chce praštit ban kladivem?

• Tak ono to trvá než se člověk prokouše k permici, takže pokusů, jak se vším vyjebat má několik, takže se ani nedivím, že Hammer podvádí ve velkým.
    Jako mě je jasné, že CZ GO jsou jen panďuláci, co maj pravomoci a info tak okleštěný, že sami ani nevědí co levá a pravá, hold Frickové s námi vždy točili co si budem. Jak ale teda chcete aby hráči hráli poctivě, dky je jesně vidět, že ani při podvádění se nemají čeho brát. Když někoho za podvod potrestáte tím, že si několik dní odpočine od hry a max vrátí co podvodem získal, tak neudělá špatný obchod, když to několikrát zkusí. To přeci ne ni trest.
    Ale co se vlastně divím, šak tady to byl vždy Kocourkov:youcrazy:.

Tak Hammera a všechny jeho učty pustí z banu a ja dostanu ban jen za to že jsem Domikovi napsal že je *****, no chápetetu logiku^.^:D8).
    Ale diky, aspoň nemusím na noc dělat FS:thumbsup:.

//Warn / Dominastor

Edited 2 times, last by Dominastor ().

• A to že vám překazí akci znamená že si budete nadávat do *****? Prostě překazil aby ste dostali dalších x mld surek, vy byste nám to udělali taky tak o co jde...

//Warn / Dominastor

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

Edited once, last by Dominastor ().

• Nejde o to, že bonzoval, to mu se nedivím, jde o to, že odpad z anarchie tu nemá co dělat. Když je na ně krátké GO vedení atd, tak jsme je chtěli aspon vypráskat ze hry, páč RES na to nemá zatím a C2 drží s nimi a taky tu byl dotaz, že proč je nesundáme a ten mamlas jim ještě pomáhá. Proto *****.
    Člověk u toho sedí x hodin, plánuje sleduje a když je vše připraveno a chi založit utok, tak ten ******* doleze a začne prášit. Měli byste bejt rádi, že se takových lidí tady zbavíme.....

//Warn / Dominastor

Edited once, last by Dominastor ().

• že odpad z anarchie tu nemá co dělat

Pro někoho je odpad anarchie a pro někoho zas LV1...

páč RES na to nemá zatím a C2 drží s nimi

Kde jsi vzal že držíme snima? já se v minulém příspěvku Hammerheada nezastával (nemam ani jsem nikdy snim neměl nic společného... ani jsem snim nikdy nespolupracoval a ani ho neznám).

Pouze mi vadilo to, že tu někdo z někoho dělá podvodníka když je sám to samí. Hammerheader trest dostal, podle všeho surky bude muset taky vrátit, ale zato Vám to prošlo... takže bych možná tak nekřičel kdo je tady větší odpad.

• Cely vlakno na starym foru si se snažil to přehrá od Hammera směrem k nám.
    Trest? Jaky test? Podvádí i s mulťáky vesele dál, nevšiml sem si, že by mu je zabanovali. A tu 8 denní dovolenou nepovažuji za trest ale výsměch.
    Projít nám to prošlo, páč to žádný podvod nebyl. Tečka.

• Prošlo vám jen proto že se na to GO v**ral všichni co si zaletěli pro surky po tom co Vám to napsal, by správně ty surky měli vracet... a ty to moc dobře víš. Udělat to já tak už tu mam na forku vlákno ,, Martasza podvodník" :D

Nesnažil jsem se to přehrát od něj k vám ale chtěl jsem aby lidi taky věděli že neni jenom Hammerhead a další, který jste tu obvinili z podvodu.

• Hold závidí, že neměl nic. Ani Manager se sním nerozdělil o surky z Dolika. Zajímvé, že tam ti nevadí, že se na to GO vysrali. Ale tak hold Manger je v C2 a ne LV1, tak proč by to vadilo, že.......
    Ale jestli chceš zas řešit LV1, založ si na to svoje vlákno, nebo nás nahlas třeba u Merkeloví, nebo já nevím kde. je mě to fuk. Tady s tím zas neotravuj.

• Tak se na ty blbce shůry vykašlete a řešte to bez nich, dle sebe. A jestli vám v tom zabrání, tak složte funkce a nechte nás podvádět všechny, ať jsou šance stejný:thumbsup:.