ty DS jsem dostal od GF za to že jsem na vánoce koupil hodně TH.

TOP 08 [TOT: 19.081.611.000] Warmen [LV1] vs. Lennyx (A: 3.257.701.000, D: 15.823.910.000)
-
- Top 10 Solo
- Warmen
-
-
Niceeeee aj jaaa chceeeeem
-
Ale ako môžeš moemu na takéto niečo skočiť??? Veď moe má tiež zopár DS!!! a nikdy ani na starom ogame sa na expedícii nedali nájsť DS!!!
prostě sem mu věřil no že to tak má
-
a ty mě takhle zklameš
kdyz ti cizi clovek rekne ze 1+1 = 128 a ty mu to bezmezne uveris neznamena to že ten clovek je lhar ale ze ty jses proste jen deb*l.
-
kdyz ti cizi clovek rekne ze 1+1 = 128 a ty mu to bezmezne uveris neznamena to že ten clovek je lhar ale ze ty jses proste jen deb*l.
OMG Moe...
Hergot, taky jsi někdy začínal a byl jsi rád za rady od silnějších a lepších hráčů dostal radu... Pokud to dobře chápu tak OG hraje chvílí ne?
A pokud ano tak by ses měl trochu zamyslet, pořád tvrdíš jak si dobry hráč tak bys mohl své zkušenosti dávat dál. A pokud toto nechápeš a potřebuješ si fur honit na nezkušených hráčích ego tak jediný na písmeno D Jsi tu ty .... -
pořád tvrdíš jak si dobry hráč
urcite to netvrdim a uz vubec ne porad. neprehanej (čti nelži)
tak bys mohl své zkušenosti dávat dál
davam je dal ale jen tomu kdo si to zaslouží šmudlo.
potřebuješ si fur honit na nezkušených hráčích
mam uplne jiny potřeby a na nikom si tu triko nehonim a uz vubec ne furt. takze opet neprehanej a opet nelži.
nemuzu za to že LV1 je elita ogame. to je vase chyba a slabost a ne moje namachrovanost prece. tak to pochop. Zavidet muzes dal na to jsem zvyklej a necekane je mi to jedno.
-
starlink psal tušim sittovi, že hru hraje daleko déle než my, takže zkušeností musí mít přehršel
-
-
Druhej enemy?
-
Druhej enemy?
Nevím kdo je enemy ale koukam že tady lidi hrajou víc neaktivně "mrazák" než aktivně .... Musí to být zábava na tomhle serveru
-
Starlinku, každej hraje tak jak mu život dovolí. Já si momentálně užívám v Amsterdamu a fakt u toho neplánuju koukat do mobilu. A už vůbec ne když tady ten čas plyne tak jak plyne...
-
Starlinku, každej hraje tak jak mu život dovolí. Já si momentálně užívám v Amsterdamu a fakt u toho neplánuju koukat do mobilu. A už vůbec ne když tady ten čas plyne tak jak plyne...
A stejne tu sedis kdyz pises prispevky
-
Druhej enemy?
Zase si mě bereš do huby? Ale noták.
-
Zase si mě bereš do huby? Ale noták.
Enemy vcera si ho brala tvoje stara do huby tak ti to chcel oplatit aby si sa na neho nehneval :)))
boj pekny, gratulacia