TOP 07 [CELKEM: 23.017.959.500] martasza [C-2] vs. Elf [A A A] (Ú: 5.409.167.000, O: 17.608.792.500)

• Po pěkně dlouhé době jsem vyvezl celou letku na výlet :D Včera jsem elfa ošpionil a koukám že má na planetě letku a 3 miliardy surek a aktivita žádná, tak jsem si k němu hodil kolonku, udělal moon. Elf se večer přihlásil a udělal fs z planety kolonizací, kterou jsem vyděl na fale :) tak si stačilo jen počkat než se mu vrátí ale bohužel zdělal cca 1 miliardu surek ale i tak zisk ujde :)

Dne 02-09-2019 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník martasza [C-2]

Hvězda smrti 4.333

Bitevní loď 200.006

Bombardér 13

Ničitel 191.754

Bitevní křižník 200.006

Malý transportér 194.262

Velký transportér 153.738

Lehký stíhač 4.045.741

Křižník 1.112.606

Špionážní sonda 1

Obránce Elf [A A A]

Malý transportér 495

Velký transportér 50.000

Bitevní loď 155

Kolonizační loď 2

Recyklátor 3.001

Špionážní sonda 3.180

Solární satelit 1.497

Hvězda smrti 500

Raketomet 3.734.266

Lehký laser 1.573.110

Těžký laser 1.000

Gaussův kanón 4.000

Iontový kanón 63.055

Plasmová věž 5.086

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník martasza [C-2]

Hvězda smrti 4.333 ( -0 )

Bitevní loď 196.752 ( -3.254 )

Bombardér 13 ( -0 )

Ničitel 188.701 ( -3.053 )

Bitevní křižník 196.806 ( -3.200 )

Malý transportér 149.758 ( -44.504 )

Velký transportér 150.191 ( -3.547 )

Lehký stíhač 3.111.915 ( -933.826 )

Křižník 1.091.764 ( -20.842 )

Špionážní sonda 1 ( -0 )

Obránce Elf [A A A]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

313.652.738 Kov, 337.808.733 Krystaly a 392.264.204 Deuterium

Útočník ztratil celkem 5.409.167.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 17.608.792.500 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 3.955.327.800 kovu a 2.308.203.000 krystalů.

Útočník získal celkem 1.043.725.675 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

3.955.327.800 Kov a 2.308.203.000 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 514.762.538

Krystaly: 1.126.541.733

Deuterium: 256.785.204

Útočník(ci) získal(i) 1.898.089.475 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -13.446.314.738

Krystaly: -4.146.588.733

Deuterium: -1.059.614.704

Obránce(i) ztratil(i) celkem 18.652.518.175 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.2.2

• Kolik byl propal warme :D

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• nic moc, par desitek mega, měl sem dost času to poslat na %
    a ještě mu řikam, at je připraven s tim uhnout, že mu martasz asi dá víc jak 4 vteřiny, pač si nebude jistej těžbou nebo app:biggrin:

• Nechapu že s tim neuhnul, když si mu musel dát 7 vteřin.....

uhnout za 7 sekund není nic jednoduchýho, když jsi v presu...stačí, aby ti to trochu zalagovalo a je pozdě. Na jeho hře jsou jiný věci k nepochopení :D

Czech ogame veteran

• Pěkná akce, moc gratuluji :)

A jak píše Demon, nemyslím si že dnes je snadný uhnout do těch 7 s co udělali radesing ( nevím jak se to teď píše ta změna grafiky) tak už to je horší...

Ale pokud bys to dokázal do 7 s tak pls udělej video a dej ho pak sem :) Mám pocit že se budeš divit :D

• Cry Wolf dá sa to. Mám osobnú skúsenosť. Keď mi C-2 a Res leteli na časť mojej letky dali mi 13 sec do dopadu. za 6 sec som mal fleet vo vzduchu aj zo surovinami, a ďalších 7 sec som pozeral na ich dopad.

Démon je pravda že sa to nemusí podariť, a môže sa stať že zamrzne PC alebo niečo podobné, ale skúsiť to mohol. A ak sa mu to nechcelo skúšať, tak mohol sa pokúsiť aspoň minúť nejakú časť surovín.

Martasza Gratulujem uži surky.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Počítal jsem z možností že mi uhne... bylo pro mě výhodnější kdyby mi uhnul a já vytěžil aspon sebe než kdybych mu nechal tu 1,2,3 vteřiny a trosky by mi ukradl Warmen, nějakých 5 miliard v mínusu bych být nechtěl :D jelikož recíky jsem posílal až po warmenovy (co jsem podcenil) takže byla velká pravděpodobnost že by to shrábnul on...

taky jsem jednou uhnul za 6 sekund, ale to už je x let zpátky, teď jsem to nezkoušel.

ps. miliarda surek zmizela, třeba je stihl utratit netušim.

• Pěkná akce, moc gratuluji :)

A jak píše Demon, nemyslím si že dnes je snadný uhnout do těch 7 s co udělali radesing ( nevím jak se to teď píše ta změna grafiky) tak už to je horší...

Ale pokud bys to dokázal do 7 s tak pls udělej video a dej ho pak sem :) Mám pocit že se budeš divit :D

5 sekund a kdybych "poladil" Antigame aby mi naložil i surky, což se mi teď nechce, tak to zvednu i za 3 sekundy.

...
  • Aneb jak Reno spálil 4M deu pro vědu :biggrin:

FOR SCIENCE!!!

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Jasný když sedí na planetě tak v pohodě ale zkus to když se ti vrací. To zkus udělat, kvůli nákladům dej od každé lodě jednu. Pak to zkus, jestli to fakt dáš 🙂

• Pravda, tam se musi pocitat jeste s refreshem prohlizece a to ty 2-3 sec udela + stres :D neni to nic jednoducheho, jednou se mi to povedlo dat za 8 sec i s odvozem surek kdyz se mi vracela letka...

• Cry Wolf dá sa to. Mám osobnú skúsenosť. Keď mi C-2 a Res leteli na časť mojej letky dali mi 13 sec do dopadu. za 6 sec som mal fleet vo vzduchu aj zo surovinami, a ďalších 7 sec som pozeral na ich dopad.

Démon je pravda že sa to nemusí podariť, a môže sa stať že zamrzne PC alebo niečo podobné, ale skúsiť to mohol. A ak sa mu to nechcelo skúšať, tak mohol sa pokúsiť aspoň minúť nejakú časť surovín.

Martasza Gratulujem uži surky.

vidím že musím citovať sám seba. Res mi chytali vracajúcu sa časť fleet z FS

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Zažils, že by RES nebo C2 chytli někdy něco na blind, nebo half-blind:rofl:? Co nesedí, nesundají. Max když to vidí na fale a to ještě musej dávat 7s aby nepřišli o DF:youcrazy:. A když to necháš falovgat Domika, tak to máš jistotu že střelí prd a ještě se pak pohádají, kdo za to muže:shrug:.

• salfa byl blind? :fatgreengrin: jste nějak rychle zapomněli

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod