Vy jste sundali Salfu?? ja že se RES jen vezl.
Ale budiž jeden sestřel v moři neuspěchů máte.
a Moeho?
Vy jste sundali Salfu?? ja že se RES jen vezl.
Ale budiž jeden sestřel v moři neuspěchů máte.
a Moeho?
To je kdo jako??
Hoši je to jedno ne?
Já třeba si nejsem vědom nějakého blindu kde jsi byl ty Warmen , vím o dost cílu kdy zapomněli, a nebo kdy někdo byl návnada a sundali na ninju Jako přiznám se fakt si nepamatuji vše takže to neber jako nějaké rejpání
, kdo ví jak je to s blindem tak ví že to je náročné
Možná vím o jedné kde Moe byl asi 14 dni vkuse vzhůru a odsledoval aktivitu ale to už je taky nějaký ten rok( možná se pletu ale myslím si že to tak rok a víc bude) A od té doby si nejsem vědom. A pokud se pletu tak se ti rovnou omlouvám
Ale i tak hlavní je že člověk je dole a že ta snaha je oceněna
A vyděl bych to pak soukromě psát, ať to tu nespamujeme a zbytečně nejsou bany na foru
Útočníkovi ještě jednou gratuluji
Meldik, Gorben.....
Meldik, Gorben.....
Bacha na to kolik píšeš slov to ještě uprav ať nemáš ban za blbost
Jinak Meldika jsme našel to byla pěkná akce na ds
A Gorbena jsme nevěděl že to byl blind to vypadalo jako klasicky sestřel
Tak se omlouvám
pfffff, at mě dají ban, nic se tim nezměním, stejně tu furt budu....
Ještě se vrátím k těm sedmi sekundám. Samozřejmě, že se to dá ale nepovede se to vždy...chtěl bych vidět někoho, kdo to dá 10x z deseti. Stačí refreshnout ještě než se vrátěj lodě, člověk musí refreshnout znovu a už jsou 2-3s pryč. Řekl bych, že s výkonným PC a rychlým připojením se to dá stihnout za 4s ale někdo by to třeba nestihl za 10. Ta hra není o rychlosti ale o přemýšlení a Elf nemyslel, tak zaplatil :D.
Ještě se vrátím k těm sedmi sekundám. Samozřejmě, že se to dá ale nepovede se to vždy...chtěl bych vidět někoho, kdo to dá 10x z deseti. Stačí refreshnout ještě než se vrátěj lodě, člověk musí refreshnout znovu a už jsou 2-3s pryč. Řekl bych, že s výkonným PC a rychlým připojením se to dá stihnout za 4s ale někdo by to třeba nestihl za 10. Ta hra není o rychlosti ale o přemýšlení a Elf nemyslel, tak zaplatil :D.
Demon no to šlo dřív do 3-4 s ale jak se dal Radesing( nebo jak se to jmenuje) tak se to posunulo.
Demon no to šlo dřív do 3-4 s ale jak se dal Radesing( nebo jak se to jmenuje) tak se to posunulo.
Myslím, si že to je reálné za naprosto optimálních podmínek tak v jednom z deseti pokusů, takže v běžném životě prakticky nereálné. Jak jsem psal výše i těch 7s je velmi probelmatických. Takže tím rozhodně nechci říct, že já bych to za 4s zvládl.
Edit: i když asi to beru zpět...zkoušel jsem to (mám 9 let starej ntb) a těm 4s jsem se ani nepřiblížil. Možná by to ani za naprosto ideálních podmínek nešlo.