TOP 06 [TOT: 23.480.952.000] Warmen [LV1] vs. Dutky [ANARCHIE] (A: 3.141.841.000, D: 20.339.111.000)

• Představují vám novou TOP 2 solo bitvu Siriusu co se celkových škod týká a zároveň novou TOP 1 solo bitvu Siriusu v zisku:cool2:.

Tento příběh se začal psát přesně před 2 měsíci(14.7.) Tehdy si Salfa všiml, že Dutky je snad poprvé od posledního spojování venku z mrazu. Fleeta mu seděla ve třetí galaxii a měl zajímaví odpočet, takže jsme se se rozhodli zkusit hodit tam kolonie. Bohužel než stihli kolonie vzniknout měl už aktivitu. I tak jsme zkusili útok, ale tehdy ještě unikl. Tak jsme mu aspoň sestřelili jeho HSky co se mu vraceli z útoku. Takové menší odškodné:evilgrin2:.
    Za necelý tři týdny(2.8.) byl Dutky opět z mrazu a fleeta seděla v 6 galaxii. Tak jsme opět zkusili kolonie. Po kolonizacích jsme nastřelili moony a čekali na to než nechá okno, do kterého by jsme trefili útok. Bohužel než na to došlo, našel nás vlez prdelka Domik:wink3:, Dutkyho na nás upozornil a ten následně zamrazil ještě než k útoku došlo. Dutky prej tvrdil, že o nás věděl, ale kdoví jestli.....
    Dutky pak hrál jen o víkendech, kdy dělal ička hlavně ve druhé galaxii. Salfa mezitím planetu u něj v 6 gala zrušil, ale já tam ještě zůstal. A tak přišel dnešek a tahle bitva
    Na den přesně po dvou měsících od první kolonizace u něj ve třetí galalxii, jsem se dnes šel podívat po nějakém tom cíli a řekl jsem si že mrknu 6 galaxii, jestli tam něco není. Samozřejmě jsem si hned všiml, že Dutky je rozmražený a zkusil jsem špio. K mému překvapení fleeta seděla na moonu i se surkama.
    Všude měl klid, jen ve druhé galaxii aktivitu na planetě. Tam jsem ale viděl falou a jelikož Dutky lítal ička z planety bylo vidět vše. Měl tma nějaké vracející se útoky atd. Tak sem čekal co se bude dít abych to zbytečně neuspěchal. Odpočty v 6 gala naskočili jak měli, jenže to už se vrátili i nějaké útoky do druhé gala a já tak nemohl vědět jestli tam je nebo ne. Tak jsem čekal dál na odpočet ve druhé gala. Ten naskočil přesně jak měl po posledním návratu. Chtěl jsem už letět, ale najednou mu naskočili aktivity na všech moonech.
    Nejdřív mě napadlo, že je u toho, pak jsem ale začal tušit že ho někdo špehoval. Ať už tak nebo tak, počkal sem na odpočty z těchto aktivit. Ty naskočili všude po 15 minutách, jen v 6 gala na moonu s fleetou asi o minutu později. Tak sem ještě chvíli počkal, pač se mu vraceli další vlny z iček ve druhé galalxii. Pak už sem na nic nečekal, skočil branou a poslal útok a recky.
    Při simulacích jsem zjistil, že vzhledem k času letu a rozdílu zisku nemá cenu posílat pomalé kladivo v podobě :destroyer: a ani štít v podobě :lightfighter:. A tak do útoku šlo ostří meče v podobě :cruiser:, :bcruiser: a :battleship:.
    I kdybych posla i Destry a LS, tak rozdíl v zisku bude je tak 200 až 300m surek. Musle bych ale letět o několik minut déle a to sem nehodlal riskovat.
    Nakonec vše dopadlo jak mělo. Utok vyšel, par minut na to recyklace a chvíli na to už byl Dutky u toho. Nyní opět odpočívá v mrazu:thumbsup:.
    Celá akce stála 90m deu za let.
    Kruh se nám tedy přesně po 2 měsících uzavřel a já můžu pro svou kolonizační planetu hledat další vhodné místo:spiteful:.

Dne 14-09-2019 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Warmen [LV1]

Bitevní loď 140.000

Bitevní křižník 300.000

Křižník 1.000.000

Obránce Dutky [ANARCHIE]

Malý transportér 35.380

Velký transportér 30.020

Lehký stíhač 930.180

Těžký stíhač 37.147

Křižník 140.578

Bitevní loď 31.102

Kolonizační loď 9

Recyklátor 107.988

Špionážní sonda 6.290

Bombardér 3.631

Ničitel 30.068

Hvězda smrti 95

Bitevní křižník 32.853

Raketomet 8.454

Lehký laser 3.561

Malý planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník Warmen [LV1]

Bitevní loď 137.501 ( -2.499 )

Bitevní křižník 297.042 ( -2.958 )

Křižník 905.501 ( -94.499 )

Obránce Dutky [ANARCHIE]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

726.693.599 Kov, 2.031.951 Krystaly a 168.296.001 Deuterium

Útočník ztratil celkem 3.141.841.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 20.339.111.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 8.455.690.200 kovu a 4.524.129.000 krystalů.

Útočník získal celkem 897.021.551 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 7.091.208.799

Krystaly: 3.708.862.951

Deuterium: -155.071.999

Útočník(ci) získal(i) 10.644.999.751 surovin.

Útočník(ci) získal(i) celkem 1.686.300 čestných bodů.

Obránce(i) celkem

Kov: -12.750.595.099

Krystaly: -6.726.739.451

Deuterium: -1.758.798.001

Obránce(i) ztratil(i) celkem 21.236.132.551 surovin.

Obránce(i) získal(i) celkem 352.748 čestných bodů.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.2.2

• Střelit ho někdo jiný tak by jsi byl první kdo by tuto bitvu nazval podvodem, protože jen blbec může nechat letku v systému u top hráče...

ale nejsem jako ty takže gratuluji :)

• Ano, kdyby byl x měsíců v mrazu a já si k němu dal prorocky planetu dva dny před jeho rozmražením když bych měl jinou o par systmému vedle, on pak opravdu rozmrazil a dal fleetu ke mě do systemu a ja si ho pak v klidu projel hskama. Tak to potom naprosto chápu, že to bude vypadat jako podvod. Jenže já uněj 2x propalil TH při kolonizaci zbytečně, není to můj druhej účet a není to ani účet meho znameho ze hry atd. A hlavně ja musel trefit okno v aktivitě pač par minut po utoku byl u toho, ani raidy sem nestihl.
    Opravdu chceš tohle srovnávat s případem Hammer nebo Manager???? Nazval sem tu podvodem jen případ Hammer a Manager. Hammer byl usvědčen a Manager nikdo neprošetřoval. Takže asi tak.
    Navíc já nejsem top hráč, já sem jak tu kdysi, jeden hráč napsal, jen přivandrovalec:wink3:.
    Ale nemam dnes naladu se o tom zas hádat.....

• Za gratulaci samozřejmě děkuji:smile2:. Ale schválně po předešlých událostech a pokusech o sestřel Dutkyho a za faktu že Anarchie v čele s Hammerem mě nenávidí asi nejvíc na OG, tak by mě zajímala aspoň ta jedna teorie jakou by jsi vymyslel:question:.

• Tak nevim.Forum je tady uplně mrtve a když sem Warmen postne tuhle bitvu,tak zase jen dohady.Za mě krasna bitva a super přiběh

kde máš dohady, já to nechtěl rozebírat :D

kdybych mu nenapsal já, tak mu tu napíše jen tech jeho pár vlezdoprdelek, jak je dobrej a nejlepší hráč ogame cz

• Jo u Dutkyho byhc tomu věřil bez problemu.
    Jak píšu je rozdíl, když někdo po x měsících rozmrazí, ty pak k němu hodíš kolonii, dva měsíce se sním naháníš, on ti 2x zdrhne, ty musíš kolonizovat znovu jinde a pak musíš trefit okno 20 minut. Než když přesuneš planetu k němu do systému 2 dny předtím než rozmrazí po x měsících(parádní věšteckého schopnosti, kam se hrabe Nostradamus atd), nechá ti x hodin času a ty si ho v klidu projedeš HSkama. Navíc on přitom lítal aspoň ička. Ne že rozmrazil a šel na několik hodin pryč.
    Takže tady nejde o to Kdo nebo Koho sundá. Ale jak se to stane.

• Když si s někym domluvím sestřel tak tomu udělám takovej příběh že mi to v životě nikdo nedokáže... Neříkám ani si nemyslím že byste to mohli mít domluvené jen že by se ty teorie dali udělat tak jako je rád děláš ty.

Pořád tu narážíš na managera, nejdřív si tvrdil že sestřelil svuj bejvalej učet co vůbec nebyla pravda a zbytek si jen domyslel .... ale špatně. ale to je jedno nemá to už cenu řešit

• Manager nesundal svuj bejvalej učet, tna sudnalo dávno předtím LV1.
    Manager převzal účet od Dolika, který převzal účet od Caponeho. A právě tenhle Caponeho účet Manager sundal. Nikdy sem u Managera netvrdil, že sundal svůj účet. Aspoň si toho nejsme vědom, že bych to někdy tvrdil. Jen sem tvrdil, že Dolik takhle nakrmil svůj bejvalej účet, který hraje Manager. Domýšlet sem nic nemusel, ono to bylo vice mně jasné co jak bylo. Pač v klidu lze dohledat kdy kdo přesunul planetu a kdy kdo rozmrazil atd.
    Ale jak sám píšeš, už to nemá cenu řešit. Projít to prošlo, ať už to bylo jakkoliv a stejně to už nic nezmění.

• Na mmo se dá tyto informace na dny dohledat

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Samozřejmě že to jde dohledat na dny přesně. Ty jsi opravdu myslíš, že jak v případě Managera nebo Hammera sem si ty udaje atd jen tak domýšlel a nebo cucal z prstu???? Můžeš dohledat vše, kdo se kdy jak přejmenoval, kdo kdy jak změnil alianci, přesně vědět kdo, kdy a kam přesunul nebo kolonizoval planetu, kdo byl kdy v mrazu, banu nebo aktivní atd.....

• Taková krásná bitva a Ty si ji sám kazíš takovýma nesmyslnýma dohadama...

Ale, alespoň máš sledovanost ;-) .

Nádherná bitva, zisk LUXUSNÍ, co víc dodat...

...
  • Gratulujem Warmen pekná práca

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Gratuluji k pěkný bitvě a krásnému zisku :)

Jako chápu Martasza je fakt divný že pokaždé někam uhnul a pak to nechal tam kde jsi v systému, ale lidi jsou různý a fakt nehodlám spekulovat na to tu jsou jiný :D :D .D

Příběh je pěkný :) :) :)

Jen mi přijde že ti furt někdo nechává ty lodě stát, já chci taky :D

Tak ať se ti dále daří :)

a Obránci přeji rychlou obnovu :)

PS.: Když to tu čtu přijde mi že na Siriu podvádí každý :D:D :D :D

A jak vám teď těží eko? :)

• Nikdy nikde nedohledáš kdy kdo rozmrazil a kdy kdo a kam přesune, nebo mě pouč kde?

Na mmo se dá tyto informace na dny dohledat

Když jsem si tohle přečetl vzpomněl jsem si na tu scénu ze zvířecího detektiva jak vyšetřují tu sebevraždu v tom věžáku jak je tam to zvukově nepropustné sklo...odchází se slovy...babralové, babralové:biggrin::biggrin::biggrin:

https://www.youtube.com/watch?v=m8V0pPfa_-o

Jinak já teda jako vlezdoprdelka napíšu, pěkná práce:crazy: To bude lodiček co se dá postavit, no a já abych zapl forsáž u svých dolů na deu :fatgreengrin:

• No jelikož tu mam v eko ani ne 35m a to sem poslední 2m postavil až po zvýšení na x6, tak nic moc. Sem tu od převzetí od Dragha postavil tak max 3 doly na deu o 1 lvl, pač s tou eko tu nebyl důvod do toho investovat, když bylo potřeba jet fleetu. Jo mít na Siriusu fleetu co mám a mít k tomu eko co mam na Jupiteru to by byli jiné bomby:fatgreengrin:.
    Jinak s tím, že mě nechávaj lidé všechno sedět, tak to právě naopak. Ono většinou mě každej uhne, vysměje se mě, že sem propálil deu a jak dobře si to hlídá a že nikdo ho nesundá a za pár dní ho maj v reckách RES nebo Martasz:crazy:. Ale tak hold někdy se zadaří no. Ale tohle je snad poprvé co sem někoho takhle chytil u sebe v systému, samozřejmě nepočítám, když sem se k někomu nastěhoval a smahl ho hned, jako třeba ty HSky u Greatse co jsme sundali se Salfou.
    Dutky zamrazil a nenapsal nic, takže doteď si nejsu jistej, jestli u toho celou dobu nebyl a jen to byli aktivity od vracení lodí a špio a nebo u toho byl a jen zkoušel nechávat okýnka abych vyletěl a propálil deu a prostě to nevychytal, pač par minut po těžbě už byl u toho a uklidil cca 300m surek co sem letěl raidy ještě. Tak nevím no.