[CELKEM: 35.289.603.000] Arlios [RES] & Bany [RES] & Marten [RES] vs. Kang [JFA] (Ú: 6.907.413.000, O: 28.382.190.000)

• Ahoj všichni, po krátké odmlce tu máme další celkem atraktivní sestřel.

Rozposílám suroviny a říkám si že kouknu do gala. Klikám a vidím u Kanga odpočet, hodím sken a vidím sedět tankovačku. Projedu ho komplet a jen čekám kde na mě jukne jeho letka a bingo. Našel jsem, sim, mobilizace bojových sil, let 10 systémů a bingo. Všechno klaplo jak mělo a dalších 13mld je krásně doma v pohodlí odboje.

Náklady na let nejsou započítaný ale je to opět v řádech stovek milionů, jak jinak u nás na serveru... Nejsou započítané v bilanci. Zatímco jsme letěli jeho hlavní letku, já mu vybral ještě 2 tankovačky co jsem měl blízko. Takže cca dalších 270M u mě doma. Děkuju klukům za pohotovost a Kangovi přeju rychlou obnovu a pevné nervy, třeba se zde taky vyjádří :)

A teď už snad jenom to hlavní :rolleyes2:

Dne 30-09-2019 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Arlios [RES]

Bitevní loď 96.714

Bitevní křižník 146.735

Křižník 536.802

Lehký stíhač 1.534.567

útočník Bany [RES]

Bitevní loď 49.522

Bitevní křižník 50.488

Křižník 111.043

Lehký stíhač 895.588

útočník Marten [RES]

Křižník 25.000

Bitevní křižník 106.016

Obránce Kang [JFA]

Malý transportér 24.800

Velký transportér 15.000

Lehký stíhač 1.288.860

Těžký stíhač 6

Křižník 294.875

Bitevní loď 70.000

Recyklátor 55.330

Špionážní sonda 3.400

Bombardér 1.100

Ničitel 20.470

Hvězda smrti 253

Bitevní křižník 47.165

Po bitvě ...

útočník Arlios [RES]

Bitevní loď 93.517 ( -3.197 )

Bitevní křižník 143.062 ( -3.673 )

Křižník 491.977 ( -44.825 )

Lehký stíhač 848.827 ( -685.740 )

útočník Bany [RES]

Bitevní loď 47.864 ( -1.658 )

Bitevní křižník 49.264 ( -1.224 )

Křižník 101.625 ( -9.418 )

Lehký stíhač 494.534 ( -401.054 )

útočník Marten [RES]

Křižník 22.925 ( -2.075 )

Bitevní křižník 103.434 ( -2.582 )

Obránce Kang [JFA]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

0 Kov, 0 Krystaly a 44.863.951 Deuterium

Útočník ztratil celkem 6.907.413.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 28.382.190.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 13.439.851.800 kovu a 6.408.356.400 krystalů.

Útočník získal celkem 44.863.951 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

817.005.000 Kov a 817.005.000 Krystaly

2.625.000.000 Kov a 2.625.000.000 Krystaly

9.997.846.800 Kov a 2.966.363.400 Krystaly

Útočník(ci) vytěžil(i) celkem:

13.439.851.800 Kov a 6.408.368.400 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 8.610.264.800

Krystaly: 4.555.363.400

Deuterium: -179.957.049

Útočník(ci) získal(i) 12.985.671.151 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -17.570.166.000

Krystaly: -8.827.589.000

Deuterium: -2.029.298.951

Obránce(i) ztratil(i) celkem 28.427.053.951 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.2.2

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Bany...jako bývalému členu JFA ti nepřeji NIC!!! :confused::confused::confused: bez Martena a Domina totiž nic neumíš!!! Jedině mi vybrat tankovačku!!! To je hrdinství... :thumbsup:

Edited once, last by Kang ().

• bývalému členu JFA

Přesně toto to vystihuje... Už to bude rok a čtvrt, dost dlouhá doba

A já odcházel v dobrým na zkušenou zkusit hrát trochu vyšší hru než ičkařit a hrát okolo 10 pravidel. Krom 1 člena jsem byl se všema za dobře a než jsem odešel tak jsem to s tebou probíral abych neodešel ze vteřiny na vteřinu. Později ses mě ptal, jestli kdybych u tebe něco našel jestli bych letěl... Já odepsal že ANO. A hned potom si ukončil jakýkoliv kontakty a dobrý vztahy mezi náma. Takže nevím co se tu teď vztekáš když si to byl ty kdo to celý poslal do kopru... Hrajeme válečnou hru Kangu, Deal with it :ninja:

Edit: Silnej dodatek od někoho kdo má i na starým fóru jedinou bitvu a to takovou kde přesvědčil celou ali aby si dobrovolně nechali sešrotovat letky :hi: ale máš pravdu, já jsem noob a přiznávám to, ale aspoň se snažím :crying:

Edit vol.2: Kangův TOP hit, včetně celý jeho ali = Humorná story, doporučuji přečíst

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

Edited 2 times, last by Bany ().

• Když sem dnes přišel z práce a salfa napsal, že je Kang dole,tak sem se po počátečním překvapení musel jen smát. Zvlášt po tom co mě včera psal tohle.
    Sem mu ošpionil par moonu, samozřejmě předemnou všechno pečlivě uklidil a pak začal psát. Asi si začnu věštěním vidělávat, páč kam se hrabe Jolanda....

PS. s tím že jsem na řadě asi zapoměl na sebe.....

//soukromá konverzace smazána. Dominastor

Edited once, last by Dominastor ().

• Warme tomu se říká čistá karma v Kangově podání a zajímavé čtení, tolik vykřičníků a velkých písmenek jsem viděl naposledy pohromadě když jsem si s Kangem psal asi před 8 mesícema... Btw. když už jsme u toho, jaký čísla si mám na zítra vsadit?

• Snad bys nechtěl bejt bohatej, peníze kazí charakter.
    Spíš mě řekni kdy přiletíte konečně sudnat mě. Hodím se do gala. Když do futrálu, tak ve svátečním....

• Těžko říct, až bude příležitost. Ale vidím to na 16.11.2019 v 16:38:54...

A Kangu, nevím co tu zase píšeš, tady se píšou jen fakta :oops:

• Snad bys nechtěl bejt bohatej, peníze kazí charakter.
    Spíš mě řekni kdy přiletíte konečně sudnat mě. Hodím se do gala. Když do futrálu, tak ve svátečním....

A s čím? :D moc mi toho nezbylo. Momentálně se cítím jak Tebi po remíze s Moem.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Tady nejde o kopnutí. Včera si mě zkoušel poučovat a kárat, jak kdybys sežral všechnu moudrost světa, psals co si o hledání a pokoře a na druhý den se přesně do puntíku splnilo co sem ti napsal. A ty ses to mu smál a dělals si z toho prdelky a ještě si psal, jaké velké info máš že jsem na řadě.... Ano na řadě třeba sem, ale ty už si z kola ven....

Nojo Domik nesmíš lodě opravovat mrazákem, to pak jde pomalu:fatgreengrin:.

• Kangu fakt by mě zajímalo co tu pak chceš psát za pravdu, všechno co a jak bylo jsem napsal výše. To že ty si neunesl to že jsem odešel je tvůj boj, kdyby si mi nepsal to co si psal tak by jsme teď byli za dobře a já ti nevybíral tankovačky :rofl:

• Zrovna Kang je jeden z těch lidí, co si jich nevšímám, ale když mi někdo napíše, že mu sedí letka, tak poletím. Kangovi GLOTR, však on to zase obnoví a klukům díky za rychlou spolupráci. Tentokrát jsem přispěl jen s bc, protože jsem letěl z moonu, odkud jsem posílal deu na Moeho a ještě ho nedoplnil, takže jsem měl k dispozici jen 20M.

No one orders me around.

• Knag vám to daroval stejně jako minule. nic víc, nic mín. Před námi si to vždy hlídá že i tankvoačky zvedá před sondama a vám žu to podrhuhé nehcla x hodin ležet jent ak. Je vidět, že stále paltí co na začátku roku prohlásil GOLD, že rači se nechám sundat od REsu, jak od LV. To hovoří za vše a takových ej tu víc......

• Knag vám to daroval stejně jako minule. nic víc, nic mín. Před námi si to vždy hlídá že i tankvoačky zvedá před sondama a vám žu to podrhuhé nehcla x hodin ležet jent ak. Je vidět, že stále paltí co na začátku roku prohlásil GOLD, že rači se nechám sundat od REsu, jak od LV. To hovoří za vše a takových ej tu víc......

Aha, takže někdo nechá fleetu sedět kousek jak od nás, tak od Salfy i Naa, kteří to měli stejně daleko a je to samozřejmě přichystané pro nás. Logic. Ještě to říkej tak, že to dělají schválně, jasně... to samé Moe, že?

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Psal sem den předtím,ž e vám to enchá sudnat? psal. Nechla vám to sudnat? nechal. Měl sem pravdu jako už mnohokrát měl? Měl. neříkam že to udělal shválně, ale tvrdím,že se ensanžil dost aby ste mu to zrovna nesmahli, vi, dkyž věděl, ž eLV jsou všichni v rpáci a nemužou eltět. ALe to ej fuk. Dopadlo to přesně jak sme řekl......
    Moe hold začal žít real život a zapltil za to cenu, to hold tak bejvá....