Hledáme lidi do týmu, hlavně GO

• Zdravím komunitu,

momentálně máme celkem prořídlé řady. Pokud můžete, chcete, pomožte komunitě, ale i sobě a přidejte se k nám do týmu spravovat tuto hru. Hlavně hledáme několik GO a 1,2 aktivní moderátory fóra. Nynejší stav už je teď těžko udržitelný.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Zdravím komunitu,

momentálně máme celkem prořídlé řady. Pokud můžete, chcete, pomožte komunitě, ale i sobě a přidejte se k nám do týmu spravovat tuto hru. Hlavně hledáme několik GO a 1,2 aktivní moderátory fóra. Nynejší stav už je teď těžko udržitelný.

Možná by se mohla zapojit Pinky když dokázala ze dne na den rozjebat fungující tým.

Horší už by to nebylo...

...
  • Tak bohužel, lidi nechtějí, takže situace je taková jaká je. Nikdo se nesmí divit.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Ve výsledku to stejně odnesou samotní hráči, takže vám zbyde jedině tak nadávat.

Ogame.cz SMod

• I kdybych se přihlásil jako GO, tak stejně mě vy nebo někdo vejš vykopne, pač ja bych nebyl připosranej rozdávat bany......

S trim je jeden problém. Ten vejš ti ten ban zruší a ještě ti vynadá popřípadě tě vykopne, pokud u banu neuděláš 15 minut až několik hodin papírování aby byl neprůstřelný.

Kdo chce praštit ban kladivem?

• Zdravím,

ač se možná sám sobě divím, tak mám celkem vlažný (ale pomalu se ohřívající) zájem o to, zkusit pro komunitu něco udělat.

Leccos už jsem na internetu dělal a zkušeností z her mám taktéž celkem dost. Konkrétně v ogame jsem ale herně (jak já říkám s oblibou a rád :D ) amatér a taky top 1 na libře. Pravidla hry znám (oni se zase až tak neliší třeba od hry gladiatus kde jsem kdysi aktivně hrál), nějaký rozjezd v ogame pravěku (na barymu, taurusu?) mám taky za sebou a v neposlední řadě mám hlavu a v ní mozek a né bramboračku.

Otázka je, jestli "tohle málo" vůbec stačí pro práci GO.

• zde můžeš podat přihlášku: https://applications.comastuff.com/ogame_cz.html. Myslím, že více budeme vědět po pohovoru :)

Ogame.cz SMod