[CELKEM: 666.777.000] aaa [666] vs. Ares [SMRS] (Ú: 110.968.000, O: 555.809.000)

• Bitva slušná, 130M surek je super, ty se vždycky hodí.

To ostatní komentovat nebudu, musel bych se poblejt!

Na druhou stranu, zase se potvrdila moudrost našich předků a to: "Za dobrotu - na žebrotu!"

...
  • tak enemy dal som si tu pracu a pohladal som si vsetko

Ucet predany 2.6.2019 takze ho mas 4mesiace a 9 dni

Pocet bodov za tu dobu 3.5 mil plus

Eco 868mil

Vys 285mil

Fleet 2.3 mld

Stiahnute z mmorpg.stat

Tak prosim radsej sa nechval co si vybudoval

• psal jsi, že při přebrání účtu tam byla letka za 8,3Mld a teď je tam podle mmo 11,3Mld

takže ať počítám jak počítám, růst 5Mld nikde nevidím

• Účet nebyl předán 2.6. ale to je fuk, odmítám se tu s vámi hádat. Piece

• já se s tebou ani nehádám.. jen ty mi píšeš ať si opráším matiku, tak mi dej pravdivy informace.

• Jaj ozaj ty vole, ved ja som ti ho dal vcera, tomu odpoveda ten bodovy narast, majsa detatko

• Enemy, co blbneš? Tak tady se předával Top účet, aby se na něm nepřestalo aktivně hrát, ty si o něj řekneš a jen co ho dostaneš, tak zamrazíš. Máš za nickem Ičko.

Tak mu ho vrať, ne? Zrovna robino ti xkrat hodně pomohl, pořád ti posílal nějaké surky na obnovu po sestřelech, nakonec ti dal i svůj účet a ty s ním naložíš takhle? Neni ti to blbý? Vrať mu ho, začni hrát nebo ho dej někomu jinému, ale ten mrazák je na hovno. Můžeš si vzít ten po Mattym.

Koukám, že se někomu moc líbí můj nick a musel si ho tu hned zaregistrovat :-P

• Ale já mám v plánu tam teď hrát, v klidu, a zároveň uvažuju i o předání, ale uvažuju komu...

• A ja sem byl na našem foru za zrůdu a nelidu, když sem napsal, že sis to měl tehdy hodit a tu sebevraždu spáchat Enemy:biggrin:. Když nic jiného, bylo by o jeden exkrement a hyenu méně. Robino by aspoň nepohřbil svůj účet no.
    Dle statistik, jsi na učtu, kterej byl solo nesestřelitelnej nahrál za 4 měsíce uplný exkrement.
    Gratuluji ke stavbě 200k raketometů, ti řeknu to uplně změnilo rozložení sil na danem uni. Pecka no. Chce si říkat fleeter a neví co s kovem. Si nooooob Enemy!!!!!
    A teď ještě odmítáš učet vrátit původnímu majiteli. Už jen za to, *****.
    Za sprosté výrazi se komunitě omlouvám, ale s tím exkrementem se slušně bavit nedá.

//Trochu přes hranu ne? Warn. Dominastor

Edited 2 times, last by Dominastor ().

• :fatgreengrin::fatgreengrin::fatgreengrin: brečim tu smíchy co považuje enemy za budování účtu :lol:... ale zaroveň si klepu na čelo...

Enemy to jsi opravdu takovej TROTL? jak jako uvažuješ komu předat robinuv učet, když by ho on chtěl zpět ? Jsem si jen tak rozmrazil a kouknul jsem po tobě, ale už nemám ani náladu tě nahánět, protože večer stejně skončíš v mrazáku zase... tak jsem ti to usnadnil a zalezl jsem tam dřív než ty :troll:

Piece

:thumbsup:

:airborn:

DS down UNI 5 / 62
    DS down IZAR / +- 692

• Dobrá špína, a to si psal jak si dospěl a změnil se :D další průjem co z tebe leze, jako údajný MS s Murbellou :crazy: Prostě čistej odpad... Když účet přebíráš, tak ať už na něm hraješ či nehraješ, měl bys ho vrátit původnímu majiteli když si řekne a není domluveno jinak... A ty raketomety pecka, neznám jedinýho fleetera co by kdy utratil surky za obranu :hi:

Takže koukej robinovi vrátit jeho účet a vrať se ke svýmu starýmu nebo si přeber jinej...

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Jako za 4 měsíce udělat 4 mld bodů to smekám kor na účtě kde je 100 mg denně jen z eko. Enemy měl by jsi se zachovat jako trochu inteligentní člověk a vrátit ten účet. Stejně ti je na nic.

Jestli správně počítám tak by jsi měl za 4 měsíce udělat cca 12 mld jen z eko + něco málo kdyby jsi naičkoval tak 20-25 mld za 4 měsíce by neměl být problém ( to říkám možná ještě slabé čísla nevím jak vesmír vypadá)

• Baví mě si tu číst ty komenty, jen pokračujte :D

Vyjádřím se jen k Warmenovi. Já předtím, než někomu budeš rozkopávat rypák určitě doporučuju přečíst s PČP (pravidla českého pravopisu)

• Takový dotaz, kdybych já chtěl zpátky svůj účet dal by mi ho? Asi ne když se smazal že? Bohužel, může být rád že ten účet nehnije v permanentním mrazáku a že jsem se rozhodl ho aspoň trošičku oživit