[CELKEM: 666.777.000] aaa [666] vs. Ares [SMRS] (Ú: 110.968.000, O: 555.809.000)

• Poprosim closed a enemy tvoj ucet stale zije, zmazany nieje a ked chces vratim ale rozpravat sa s tebou je velmy zlozite pretoze si vypatlane dieta a ucet si nechaj a urob s nim co chces, kludne zmaz, mna si uz utvrdil totalne v tom s kym sa bavim a s takym clovekom co ma v hlave miesto mozgu hovnu sa uz bavit nebudem. Uzivat zivot ocasku

• Enemy, tak kde je problém, pokud tvůj starý účet pořád existuje?

Robino, asi to vážně nemá smysl. Myslím, že pokud budeš hrát, tak Enemyho za chvilku doženeš.

• Neexistuje. Doporučuju se lépe informovat. Tady tohle mě ale úplně nehorázně sere. Je jasný fakt, že můj starý účet se smazal protože veškeré planety zmizely (tak za předpokladu, že někdo nepřesunul všechny planety což jsem kontroloval → bezvýsledně, je to jasné). Ale Robino vypustí že se nesmazal protože ani sám neví co se kolem něj děje a najednou není problém v předávání účtu. Fajn, když jste tak chytří, tak pokud mi bude schopen vrátit můj účet, dám mu jeho, není problém. GL

Edited 2 times, last by TheEnemy17 ().

• a ozaj, mne zmizol z lobby, tak to sa ti ospravedlnujem ale daj mi 2 tyzdne a VYBUDUJEM ten ucet co si mal ty:). Enemy na teba uz pekne slovo nenajdem, ja som bol vzdy slusny a pomahal som vsade kde som hral ked sa dalo ale ty si ocas akeho svet nevidel

• Kanalizační trubka Enemy si klade požadavky. Tak to tu ještě nebylo. Ty bys ty osle negramotná měl děkovat Robinovi, že tě nechal hrát na takovém účtu vůbec.

• Fajn a dost. Další post netykající se bitvy dostane warn a zavírám vlákno.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Poprosim closed a enemy tvoj ucet stale zije, zmazany nieje a ked chces vratim ale rozpravat sa s tebou je velmy zlozite pretoze si vypatlane dieta a ucet si nechaj a urob s nim co chces, kludne zmaz, mna si uz utvrdil totalne v tom s kym sa bavim a s takym clovekom co ma v hlave miesto mozgu hovnu sa uz bavit nebudem. Uzivat zivot ocasku

Fajn a dost. Další post netykající se bitvy dostane warn a zavírám vlákno.

Dominastor_ chce to číst. Robino gz k zisku. Nový účet uděláš rychle.

• :closed2:

Edit: SoCiAl označil jsi účet od moeho, kterým se snažil bloknout mi přezdívku na tomhle fóru :fatgreengrin:

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

Edited once, last by Dominastor ().