Domiku jakto že jako GO si tohle nevěděl.

TOP 02 [CELKEM: 199.442.630.000] Arlios [RES] & Marten [RES] & Martasza [C-2] vs. Warmen [LV1] (Ú: 41.916.641.000, O: 157.525.989.000)
-
- Top 10 ACS
- Marten
-
-
Tady zase někdo nezná pořádně hru, sklad chrání 10% denní produkce dolu, takže když při posílání fs pošlu všechny surky na moon, tak cca 2hodiny a 24minut potom ještě na planetě nebude jediná surka, kterou by si mohl ukrást, tudíž sken ukáže jen samé nuly
kdybys byl vopravdickej domikuv kamos tak mu to reknes at si to sem napise sam.
-
Ale to by vypadalo špatně, když nejdřív nevěděl, takhle jsem se mohl zviditelnit já
-
seš podělanej, že seš to ty že?:)) proto vypínáš na noc i těžbu dolů?
Ale je hezký jak se tu ted, kdejaký hovno a pleps, co doteď byl podělanej jen když jsem poslal sondy najendou ozívá, rozumuje a píše moudra a kdejakí rádobi komenty. Pořád sem lepší než 99% z vás, letku sem dostal na čísla, které většina z vás viděla max na fotce nebo když sem jim ustřelil prdel. Jen se smějte a rejpejte dokud mužete. V tehle situaci sem už jednou byl, stejně sem se zas dostal před vás všechny.....Warmene, promiň ale už si nemůžu odpustit si taky rejpnout... Už jsem mohl hned na začatou ale řekl jsem si že nebudu ale teď jak píšeš tak si neodpustím, můžeš mě hejtovat jak chceš ale bohužel co jsem psal je pravda a jen tímto sestřelem jsi to potvrdil....
Pamatuješ jak jsem o tobě psal tady před x měsíci že jsi jen průměrný hráč že jen vybuduješ účet a necháš se sundat a pak sloužíš jako farma? A jak ses mi dušoval že to není pravda? Jak ses do mě navážel? Tvrdil si že SIrius je tvůj hlavní vesmír a že tě tam nikdo nesundá atd... A zas jsi dole.... Podívej, teď si v té citaci přiznal že se necháš sundat a vždy zas obnovíš a ano v tomto máš můj respekt to žádná, kolikrát jsi byl sundaný a nevzdal jsi to to fakt smekám!!Ty ted píšeš jak ses dokázal zas zvednout a dostal se před ně, ale jak dlouho to hraješ ty ? 13- nebo 15 let a oni tak 2-3 roky a ty se s nimi srovnáváš? Není to trochu trapný ty to hraješ tolik let takže bys měl byt ech zkušený hráč... Za ty roky bys už měl umět něco zahrát... Jako pokud se chceš nad ně povyšovat tak ti nemám co říct protože cokoliv bych napsal jen bych tě urážel a to mi za to nestojí... Takže se jen nad sebou zamysli, za tu dobu jak to hraješ bys měl mít už pokoru a měl bys dopřádat lidem tu radost že tě sundali, že dostávali přes prsty ale dokázali naplánovat akci a sundat hráče který by si je dal solo. Vím že tě to štve ale tak jim to přej, sám si měl určitě nezkutečnou radost z Managera když jsi sundal
A ber to tak že jste jako aliance jim tam dělali peklo takže ta jejich radost že tě sundali je velká, a po tom všem arogantním a celkem namyšleném chování z vaší strany musíš chápat že lidi rejpu...
A Warmene nemyslím že jsi ta-kovej ubožák aby ses navážel do Dominatora za to že údajně nemá vědět s tou těžbou(přitom jsi to asi sám nevěděl), tak je mi tě fakt líto...
Je mi jasný že se teď do mě pustíte stím jsme počítal
Abych to uzavřel, Warmene máš můj obdiv a respekt za to že jsi to nikdy nevzdal a vždy jsi bojoval a obnovil!!! Ale co tady občas napíšeš si říkám že to snad není pravda
-
No jako fleeter hraji možná tak 6 let, spíš 5. Ale to je asi fuk. Hold usnul sem. A nesrovnávej mě s domikem a spol. RES by mě nikdy nesudnali ani jako celá aliance. Nepadl sem jejich zásluhou. Hold sem od sloučení celý rok dělal fs do vlastního df a musel k tomu každé tři hodiny vstávat abych to mohl přeposílat. To mě hold unavovalo natolik, že sem při čekání na odesílání usínal. Pač sem to potřeboval odesílat o pulnoci a ve tři ráno přeposlat znovu a v 6 kdy sem vstával do práce znovu. Hold po roce už mě to unavilo natolik, že toho využili. Osobně se divim, že jim to nevyšlo dřív. Proto sem nesoiuhlasil že ze speedu x1 udělali x2. Na x1 si to v 11 odelsal a ráno do práce se to vrátilo a pak na oběd a byl klid.
Ne že jim to nepřeji, k sestřleu sem osobně všem 3 přimo ve hře pogratuloval. mě jen přijde usměvné, že tací co sami vybudovali ani ne púolovinu co já a většina ani prd maji ted hubu plnou mouder.
Proto i to střílení tnakovaček, prakticky vždy ve stejnou dobu. -
Decka decka... Nejvetsi kedlubnu mam tady stejne ja
, tak nevim, co tady porad resite.
Sestrel krasny - kazdeho to jednou potka (krome moji kedlubny). A na fleet x2 se neda ani cemu divit.
-
No jako fleeter hraji možná tak 6 let, spíš 5. Ale to je asi fuk. Hold usnul sem. A nesrovnávej mě s domikem a spol. RES by mě nikdy nesudnali ani jako celá aliance. Nepadl sem jejich zásluhou. Hold sem od sloučení celý rok dělal fs do vlastního df a musel k tomu každé tři hodiny vstávat abych to mohl přeposílat. To mě hold unavovalo natolik, že sem při čekání na odesílání usínal. Pač sem to potřeboval odesílat o pulnoci a ve tři ráno přeposlat znovu a v 6 kdy sem vstával do práce znovu. Hold po roce už mě to unavilo natolik, že toho využili. Osobně se divim, že jim to nevyšlo dřív. Proto sem nesoiuhlasil že ze speedu x1 udělali x2. Na x1 si to v 11 odelsal a ráno do práce se to vrátilo a pak na oběd a byl klid.
Ne že jim to nepřeji, k sestřleu sem osobně všem 3 přimo ve hře pogratuloval. mě jen přijde usměvné, že tací co sami vybudovali ani ne púolovinu co já a většina ani prd maji ted hubu plnou mouder.
Proto i to střílení tnakovaček, prakticky vždy ve stejnou dobu.Takže chceš tim říct že jsem na tom měl celou zásluho já,??:D neeee byla co akce všech nás tří... je fakt že jsem nikoho jiného do toho nechtěl tahat ale podělili jsme se
Jinak ta tvoje vymluva že jsi usnul neni pravda... usínal jsi často, hodně často, jak říkaš mohli jsme tě sundat už dávno... kdyby mě poslechli po prvním pokusu a mi dali kolonky do systému tak už jsi byl dole při první pokusu...mohl jsi čekat že to z opakujem, takže se nevymlouvej, mohl jsi a a můžeš si za to sám ....
Další věc byla že jsme ti chtěli udělat službu, aby jsme tě zbavili závyslosti na hře, kolikrát jsi tu psal jak už chceš aby tě někdo sundal atd... že se na to vysereš.... a jak to je ted? pokračuješ dál a věřím že to obnovíš znovu... pár vlezprdelek převzalo účty aby si něco dokázali, nechápu proč???
-
Nic obnovovat nebudu.
-
Proto i to střílení tnakovaček, prakticky vždy ve stejnou dobu.Takže chceš tim říct že jsem na tom měl celou zásluho já,??:D neeee byla co akce všech nás tří... je fakt že jsem nikoho jiného do toho nechtěl tahat ale podělili jsme se
Jinak ta tvoje vymluva že jsi usnul neni pravda... usínal jsi často, hodně často, jak říkaš mohli jsme tě sundat už dávno... kdyby mě poslechli po prvním pokusu a mi dali kolonky do systému tak už jsi byl dole při první pokusu...mohl jsi čekat že to z opakujem, takže se nevymlouvej, mohl jsi a a můžeš si za to sám ....
Další věc byla že jsme ti chtěli udělat službu, aby jsme tě zbavili závyslosti na hře, kolikrát jsi tu psal jak už chceš aby tě někdo sundal atd... že se na to vysereš.... a jak to je ted? pokračuješ dál a věřím že to obnovíš znovu... pár vlezprdelek převzalo účty aby si něco dokázali, nechápu proč???
Tie vlezprdelky majú tie účty preto, aby nám pomohli. A pre tvoju informáciu tie vlezprdelky sme o pomoc požiadali mi. Tečie nám totiž do topánok, a potrebujeme upchať diery. A ja verím že týmto hráčmi sa nám to podarilo.
-
Tie vlezprdelky majú tie účty preto, aby nám pomohli. A pre tvoju informáciu tie vlezprdelky sme o pomoc požiadali mi. Tečie nám totiž do topánok, a potrebujeme upchať diery. A ja verím že týmto hráčmi sa nám to podarilo.
Nao... Vážne 🙂my s iotou?
-
To jako vážně?
,,nejsilnější" nejobávanější aliance všeh dob šla škemrat o pomoc? to je vtipné hodně vtipné
-
To jako vážně?
,,nejsilnější" nejobávanější aliance všeh dob šla škemrat o pomoc? to je vtipné hodně vtipné
škemrat netrebalo. stačilo poprosiť
Oni mohli odmietnuť. A samozrejme ak by to odmietli, tak klaňať by sme sa im neklaňali
-
To jako vážně?
skemras tak akorat ty u svoji stary. Jinak bys nebyl cele ty roky tak frustrovanej.