Markedsplads - kan ens råstoffer plyndres?

 • Hej alle sammen


  Noget af det nye, markedspladsen.

  De råstoffer man har sat ind til handel, de er væk fra ens beholdning - det betyuder vel, at de ikke kan plyndres, korrekt?

  Når man har lavet en handel, når handelsskibene har afleveret råstoffer 'mig', så skal man 'Indsaml' dem, der kan de heller ikke plyndres vel? Hvor lang tid har man til at trykk epå 'Indsaml' - der står ikke rigtig noget i beskeden om det....


  Er det stadigvæk tilladt at lave normale handler med andre spillere - på gammeldags vis. Og hvilken kurs må man tage, uden at det opfattes som push?


  God aften

 • Når man har lavet en handel, når handelsskibene har afleveret råstoffer 'mig', så skal man 'Indsaml' dem, der kan de heller ikke plyndres vel?

  De råstoffer man har sat ind til handel, de er væk fra ens beholdning - det betyuder vel, at de ikke kan plyndres, korrekt?  Det er rigtigt nok, der kan de ikke plyndres, men man kan betale en afgift hvis ikke man får dem solgt eller trækker dem tilbage :smile2:  Hvor lang tid har man til at trykk epå 'Indsaml' - der står ikke rigtig noget i beskeden om det....  Jeg prøver at få noget information omkring det lige nu, så jeg kan give et præcist svar :smile2:  Er det stadigvæk tilladt at lave normale handler med andre spillere - på gammeldags vis. Og hvilken kurs må man tage, uden at det opfattes som push?  Det er stadig tilladt, man må handle til kurs mellem 2:1:1 og 3:2:1 :smile2:

 • Quote
  madfrankie wrote: Hvor lang tid har man til at trykk epå 'Indsaml' - der står ikke rigtig noget i beskeden om det....


  Jeg prøver at få noget information omkring det lige nu, så jeg kan give et præcist svar :smile2:


  Hej Erikfyr - er der noget nyt i den sag?


  Til info, der er ikke nogen af mine der er forsvundet endnu, og jeg har én fra d 25.11 lige p.t.