Vyhlasenie vojny aliancii UFP

• Pietko: Bud si to nepametate alebo sa nechcete nato pametat hmm o tej vojne ste vedeli ...a aj o tom ste vedeli ze sme prekracovali utoky .

bola mi preposlana vasa odpoved na staznost o prekroceni utokov a vasa odpoved bola ze je vojna neda sa s tym nic robit.

Nibur sa vyjadri aj ty ...ty to urcite pametas si tu tiez od zaciatku.....

Dalsia vec ohladom toho banu teraz mam treti ban za busenie prva bola strasne davno a to ste ma len upozornili na prvy krat .Druhy ban bol v novembri bol to omyl som sa prepocital a to uz som dostal tych 7 dni ban, a teraz znova 7 dni...poznam hracov ktorym ste dali na prvy krat ban na 3 dni hmmm asi na kazdeho ina miera.

je to chvalyhodne ze ste ostali sam GO na 5 serverov ale tak to potom aj vyzeraju tie servery...

Dalsia vec kto z vojnou nesuhlasil stacilo vystupit z aliancie ....

A spolocnost Gameforge ked si nepraje odliv hracov tak to je ich problem keby sa starali o to aby bola dostatocna pomoc a podpora zo strany GO tak by bolo vsetko inac...slovensky server je uz mrtve dlho ....

Najidealnejsie by bolo zlucenie serverov aj keby silnesim to je jedno ..... tak spajali cz andromedu pred cca 12 rokmi a to nas bolo 1500 hracov ked sa dobre pametam. po zluceni 3000

A keby zrusili server uplne tak to je iste ze sudnou cestou by som ziadal spat za posledny rok vsetky peniaze co som dal do temnej hmoty a za vyse roka to nebude mala ciastka ....tak mi zrusili hru paraganon na ps4 a som dostal spat dost vysoku sumu vsetko co som vrazil do tej hry:-).

od zaciatku tohto serveru boli tu viacmenej len amateri ktory nepoznali ani zakladne pravidla ...

Len za spionaze mi hraci pisali romany , nadavky , a potom sa cudovali ze som im nedal pokoj po case som uz ich prestal aj nahlasovat .

BUDEM TO RIESIT STAZNOSTAMI na tento server na centrale gameforge...

• Titan= ja dostavam staznosti o prekroceni utokov stale. Problem je ze hraci nevedia, ze je povolene zautocit na kazdu planetu alebo mesiac 6 krat v priebehu 24 h. Im staci ze je na nich zautocene 7 krat a je im jedno ze na jednu planetu bolo zautocene len 2-3 krat z toho mnozstva. Potom len napisem ze pravidlo porusene nebolo a tato hra je o aj utoceni - samozrejme pokial nie su porusene pravidla o buseni.
    O tej akoze Vojne (heh) som sa dozvedel az nahodou ked ste mi napisali ticket ze ban vam neplati pretoze ste si jednostranne vyhlasili zrusenie pravidla o buseni.
    Prve strasne davno upozornenie ste dostali 30 septembra. Po spravnosti ste mali vtedy dostat 3 dni banu. Ano na kazdeho ina miera- vy ste sa mi vtedy velmi ospravedlnovali ze ste si to nevsimli a ja som bol asi v dobrej nalade- no dobre mal som kopec starosti pretoze ma cakala vedecka konferencia a ja som mal vela priprav. Ale napriek tomu ste si to zopakovali o necele 2 mesiace znova. To som uz neignoroval. Cize ak nieco tak ste mali z mojej strany neopravnenu protekciu. Kludne sa stazujte ze som vam nedal ban ked som ho mal dat hned vtedy.
    Prvy mail s urazkou je na warn. Pokial je to vazne tak sa pristupuje k banu rovno. kazdy ma nejaku predstavu co je urazka, a preto sa necudujte ze nie je ban za vsetko co povazujete ako urazku vy- postupujeme podla smernic. Mnohi hlasia ako urazky spravy typu znicim ta chlapce, alebo Zabavas sa? To mam ako banovat za toto?

Kazdy: ak chcete mat istotu ze neprehliadnem na Vas busenie, prosim hlaste to cez ticket.

Toto preslo za ramec toho co by som mal diskutovat na fore. Uzatvaram vlakno.

Edited 2 times, last by Pietko ().