Fakt skvělý změnit mechaniku hry teď skoro po měsíci když od začátku buduju crawlery tak teď dáte limit bonusu podle dolů takže ztráta milionu surek na začátku vesmíru jen kvuli mega nerfnutí. Končím s Ogame protože měnit pravidla a mechaniky běhěm hry je podpásovka od OGAME radši si rozjedu ASTRO EMPIRES ![]()
Pravidla a mechaniky
-
-
Nejake konkretni informace o co konkretne jde ? Nebo alespon jaka ty omezeni jsou ?
-
Nejake konkretni informace o co konkretne jde ? Nebo alespon jaka ty omezeni jsou ?
Jako stavíš si od začátku hry crawlery s tím,že musíš dělat obranu jak blázen a pak za měsíc tam skočí změna mechaniky hry a dají omezení co tam dřív nebylo a ty už nevrátíš ty miliony surek zpět a leží ti na planetě 250 nefunkčnich crawlerů + x dalších ve frontě v hangaru
-
a jak presne to omezeni funguje konkretne , to me zajima , jak se to omezilo , nebo cim je to omezene
-
a jak presne to omezeni funguje konkretne , to me zajima , jak se to omezilo , nebo cim je to omezene
Na začátku hry crawlery přidavaly 0.003% k težbě a teď tam dali limit že když uděláš dejme tomu 700 crawleru tak funguje jen 500 crawleru víc jsem se nedozveděl, ale pro člověka co od začátku hry sázel na ty crawlery je to konec
-
Jaksi to nechápu
Takže pokud máš postavených 700 crawleru, tak ti podle lvl dolů s těžbou pomáhá jen 500 crawlerů?Čili, čím vyšší lvl dolů, tím víc crawlerů ti může pomáhat s těžbou?
Kdo by takovou blbost vymyslel

-
tak to podle me nepochopil TommyRA
jelikoz bylo jasne receno ze crawlery budou pomahat maximalne do 25% tezby navic pokud se nepletu ne ? 
-
Hoši, asi su úplně mimo... O čem že se to tady vlastně bavíte?
Crawler - to mi zní jako sprosté slovo...
K čemu to je? A komu tím prospějete?

-
Já jsem to nepochopil ty koště že najednou mam 200 zbytečnejch crawlerů když před updatem normalně fungovali
-
Tak podle toho co si tu napsal by to asi nepochopil nikdo , stale si nevysvetlil kde vzniklo to omezeni ? U updatu bylo jasne napsano , ze kdyz si vyberes Minera , tak sam o sobe ti prida 25% tezby navic , a crawler ze bude pridavat maximalne do dalsich 25% prece ne ?
-
Crawler je velké zákopové vozidlo, které zvyšuje produkci dolů a syntetizérů. Je hbitější než vypadá, ale není moc silný. Každý crawler zvyšuje produkci kovu o 0,02 %, krystalu o 0,02 % a deuteria o 0,02 %. Jako sběrateli se ti rovněž zvýší produkce. Maximální celkový bonus záleží na úrovni tvých dolů.
Takze bonus byl snizen z 0,03 na 0,02 , to jsem dohledal a pochopil , ale jak to basnik mysli z tim omezenim podle lvl dolu jsem nikde nedohledal , mohl by se vyjadrit nekdo z vyssich mist jak je to tedy myslene ? Nikde neni napsane jak je to omezene , jak vysoke doly a podobne ? Nikde nic konkretniho neni
-
Absolutně netuším co a jak o tom novém updatu, nevím jaké byly parametry před a po. Nehrál jsem ty třídy dosud.
-
ja si to musel ze srandy zapnout ted , abych si to pozjistoval sam teda , a nikde nic nejde dohledat ani , puvodne mel crawler zvysovat tezbu max o 25% , ted je tam napsano 50% , a tak podobne
-
Jako sem tam asi 2h jen tak na oko , a prijde mi to jeste hoooodne nedotazene
takze se updatu jen tak asi nedockame -
Pořád mění parametry a vlastnosti, lepší to udělat na nových uni, než to pustit hned mezi staré uni.
-
Stim naprosto souhlasim , ale prece jenom , od toho maji snad testovaci servery ne ?
-
Tam není tolik “pokusných králíků” jako když to pustí na nové servery
navíc stále platí, že pokud něco změní, tak se to nejdřív hodí na PTS a pak na ty uni, kde už ten update je... -
A hlavně při špionážích padají sondy při třeba 1% šanci z 99% :DD měli by s tím něco udělat...
-
co sondy , tam je chyb ze nevim kde zacit

-
je tam hodně chyb a bugů... jsem zvědav kdy to začnou pořádně řešit