Pravidla a mechaniky

• Dominastor na betelu evidentne nefunguje obrana do trosek

Defense into DF is broken for all Unis in v7, the GF knows about it and is going to fix it soon (after the weekend)

Obrana do DF nefunguje nikde a nejvyšší vedení samozřejmě se mnou nekomunikuje :) ale chyby, které zmiňujete, jsou všude, takže na 99% o všech zde zmíněných chybách ví.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Který "inteligent(čti dement)" vymyslel ten "teploměr" při posílání letek na procenta? :confused::confused::confused: tam se člověk uklikne ani neví jak?! FS, který byl hotový za pár desítek sekund trvá minuty, jelikož musíš počkat než se ten debilní teploměr ustálí. Tady nad tou hrou někdo hodně urputně přemýšlel, jak to hráčům znepříjemnit :youcrazy::youcrazy::youcrazy: a není to jenom tohle. Chce se mi z toho všeho :Vomit::Vomit::Vomit:

• Který "inteligent(čti dement)" vymyslel ten "teploměr" při posílání letek na procenta? :confused::confused::confused: tam se člověk uklikne ani neví jak?! FS, který byl hotový za pár desítek sekund trvá minuty, jelikož musíš počkat než se ten debilní teploměr ustálí. Tady nad tou hrou někdo hodně urputně přemýšlel, jak to hráčům znepříjemnit :youcrazy::youcrazy::youcrazy: a není to jenom tohle. Chce se mi z toho všeho :Vomit::Vomit::Vomit:

Tam je ten problém, že klikneš na procento a jakmile hneš kurozorem, tak se to změní. Nechápu, co to má znamenat...to snad ani nejde naprogramovat nedopatřenim...to musel někdo udělat záměrně. Je to šílený...ještě že jsem si všiml, že to dělá takový brikule, když jsem posílal FS. Ale čekat, až se ustálí, nemusíš...jen nesmíš kurzorem odjíždět ve směru tý stupnice ale hned z ní pryč tzn nahoru nebo dolu a ne doleva či doprava.

Czech ogame veteran

• Pánové, přišel jsem na to, že i když jsem si zvolil třídu GENERÁL a na Tržišti zakoupím Crowlery, v přehledu zásobování jim zapnu energii, tak mi taky těží.

...
  • Ano, můžeš si koupit i ty lodě u pruzkumnika. Mám jen pocit, že crawlery u sběratele mají +0.03% a ostatních tříd 0,02%

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Demon...na to kam s kurzorem jsem po pár odvolání FS taky nakonec přišel... :thumbsup: ale přesto si stojím za tím, že to programoval naprostý debil, který o té hře nemá vůbec potuchy... :crazy::crazy::crazy:

• A já jsem si zase ověřil, že opravdu platí vzorec pro výpočet množství potřebných crowlerů...Ty které se postaví navíc, neberou žádnou energii.

Czech ogame veteran

• Pánové, mám otázku, na expedici jsem našel nějaké průzkumníky, ale jako třída generál se je stavět nemůžu. Ale na expedice je posílám, když je už mám, ale když najdu piráty, tak mi to v BZ píše, že DF -> 17 průzkumníků (poslal jsem jich asi 16), ale když se dívám do návratu letek, tak se mi žádné surky z expedice nevrátí. Fungují potom ty průzkumnící pro mou třídu(generál) nebo je můžu zničit, ať mají alespoň nějaký užitek?

!JUST FOR FUN!

- vzpomínám na tebe v dobrém Wasate :gamer:

- vítej nový vesmíre.. Ať se daří! - Nusakan

• Mas bonusy lodě ale ne bonusy classy. A co se těch trosek týče, já je taky nikdy nevytěžil, ale nevím jestli je to bug nebo mi to jako sběrateli prostě nefunguje.

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Trickstere jen bych tě opravil...mám Generála na Quaoaru a s Průzkumníky jednou za týden zaletím na těžbu na 16. pozici a oni to normálně vytěží...takže ty třídy ti vlastně dovolí jen využívat výhod dané třídy ale lodě ostatních tříd využíváš naplno...

• fakt že jo, funguje to, poslal jsem lodě na 16 pozici na trosky a našel jsem toto (třída generál)

Tvoje Průzkumník (lodě: 74) mají celkovou nákladovou kapacitu 1.221.000. V cíli

xxxx se 1.058.500 kov a 666.700 krystaly vznáší v prostoru. Vytěžil jsi 610.500 kovu a 610.500 krystalů.

!JUST FOR FUN!

- vzpomínám na tebe v dobrém Wasate :gamer:

- vítej nový vesmíre.. Ať se daří! - Nusakan

• Demon...asi to nesplňuje podmínku "Vrakoviště se objeví jen ve chvíli, kdy je zničeno alespoň 150 000 jednotek, včetně 5 % Tvých lodí, které se účastní bitvy."

• Demon...asi to nesplňuje podmínku "Vrakoviště se objeví jen ve chvíli, kdy je zničeno alespoň 150 000 jednotek, včetně 5 % Tvých lodí, které se účastní bitvy."

Tak to je ale asi nová podmínka že? Doteď mi běžně dok fungoval při zničení méně než 10k jednotek.

Czech ogame veteran

• Proč mi ve třídě Generál přidává rychlost k lodím 100% JEN ze ZÁKLADNÍ RYCHLOSTI a ne podle momentální rychlosti podle levelu výzkumu pohonů?

Crawlery oproti tomu přidávají těžbu podle dosaženého levelu dolu a ne ze ZÁKLADNÍHO PŘÍJMU?

Zase další upřednostnění minerů před fleetery?

...