Pravidla a mechaniky

• Tak ono kdyz by si to dal 100% rychlosti z aktualniho pohonu a ne ze zakladu , tak udelas i z 1x speed neskutecnej rozdil a to by nikdo na tech serverech nehral uz vubec , to je jediny duvod ....

• mě spíš zaráží tenhle bonus:

-0 % spotřeba deuteria pro všechny lodě.

Jaká to je výhoda?

Nejsem si jistý, ale mám za to, že tam ještě nedávno bylo -50%...

Tak ono kdyz by si to dal 100% rychlosti z aktualniho pohonu a ne ze zakladu , tak udelas i z 1x speed neskutecnej rozdil a to by nikdo na tech serverech nehral uz vubec , to je jediny duvod ....

Tak proč to samé neplatí i pro těžbu?

Nebo proč to nenapíší že je to 100% ze základní rychlosti?

To bych se na to vyprdnul a hrál minera, těm se tady podlejzá horem-dolem!

Takto už jim nevěřím ani nos mezi očima.

To by klidně mohli vyhlásit akci +100% TH a dali by ti 100% toho, co jsi našel na expedicích za poslední 3 dny?

...

Edited once, last by Reno112 ().

• ja som sa tiez tak ojeba..., dal som si na speed 1 generala a ked som videl zrychlenie lodi o 2min tak ma to veeeela potesilo. to su tie nemecke zlepsenia

• A crawlery ti dávají tech 0,02/0,03 jen ze zakladu , lvl dolu je jen omezet pocet crawleru kolik ti jich pojede , takze na maximalni bonus 50% crawleru nikdy nedosahnes , jelikoz by jsi musel mit doly 104/104/104 :D a i tak snad jeste nejaka desetinka procenta schazi

• A crawlery ti dávají tech 0,02/0,03 jen ze zakladu , lvl dolu je jen omezet pocet crawleru kolik ti jich pojede , takze na maximalni bonus 50% crawleru nikdy nedosahnes , jelikoz by jsi musel mit doly 104/104/104 :D a i tak snad jeste nejaka desetinka procenta schazi

To si myslím, že nemáš pravdu.

Crawlery dávají to procento z momentálně dosaženého level dolu, ne ze základu!

Základ dolu na kov je 150, na krystaly je 75 a na deuterium je 0.

Naopak u pohonů ti to přidává rychlost opravdu ze základní rychlosti lodě, nehledě na dosažený level výzkumu pohonů, což je to samé jako level dolu, v tom není přece rozdíl.

...
  • Podle mě to tam je od začátku, co dok přidali.

Máš recht...uvědomil jsem si svojí chybu později. Žádný lodě se mi neobnovily protože jsem měl výjimečně FS :D. člověk to tak nějak moc nevnímá, když má jen pár transportérů :D.

Czech ogame veteran

• Ku*va proč se pořád mění mechaniky během rozjeté hry ? zmiznou bonusy pro generála (nepříklad 50% spotřeby deu pro recka) a přidá se bonus - 0 % pro spotřebu deu na bojové lodě.... Doprdele si děláte prdel? Jako dostat slevu 0 Kč na rohlík jsem vždycky chtěl... Třída průzkumník už je takhle OP a ještě podporuje neaktivní hru a do toho rozesíráte ostatní nevyvážené třídy.... Jako nepřijde mi zrovna rozumné nasírat ten zbytek aktivních lidí nebo máte pocit, že na Spica je hodně hráčů ? Pokračujte dále a nikdo to hrát nebude, už takhle jsou lidi nasraní!

• A jako třešničku na dortu ještě sníží limit na Tržišti na JEN 20 MEGA!

Prosím vás, která chytrá hlava na toto přišla?

Takový limit už nestačí ani na Ganimedu, kde je ekonomika JEN 3x.

20 mega je limit dobrý tak na 1x speed vesmír, a ten už tady žádný není...

PROBERTE SE UŽ A KONZULTUJTE TO S NĚKÝM, KDO TUTO HRU HRAJE A NE JI ZNÁ JEN Z DÁLKY NA MONITORU!!!

...
  • Podle comy bonusy pro generála za sníženou spotřebu nezmizely, pouze ilustrační chyba.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• No já jsem to tržistě zkusil jednou a radši jsem se vrátil k osvědčenýmu způsobu obchodování.

Czech ogame veteran

• Jasně, není nad klasiku, ale třeba Crawlery jinak nekoupíš...

...
  • Jasný ale tak já si je můžu postavit :D

Czech ogame veteran