Pravidla a mechaniky

• Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Nevím

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Tak kdyz tedy prijde zitra ten update , vis uz prosim nejake info okolo toho omezeni s tema dolama ? Nebo mohl by jsi to prosim zjistit ? Dominastor

Překládat to snad nemusím, a z toho postu v Všeobecné informace od Rudy sem to opravdu vyluštit nedokázal.

Našel sem to tady MCO - Version 7.x

Originál JPx z Fidisu, aliance [DGR]

"Aktiv na Polaris. Pokud hraji aktiv, tak mě hledejte většinou v top 1 pozici... :thumbsup: a nebo zabanovanýho!"

• A to je ten point proč si jdu radši užít vánoce než to opraví :D

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Pokud maximální pomoc od crowlerů má být 25% těžby navíc, ptám se, kde je to napsáno a jak to má hráč zjistit? Ve hře jsem tuhle informaci nenašel. Postavil jsem si zatím dvacet crowlerů a s mojí těžbou to ani nehlo, což by samozřejmě mělo pokud těžba kovu je 367 000 za hodinu, tak při dvaceti crowlerech bych měl mít těžbu o 14 400 za hodinu větší ale žádná změna v těžbě se nezobrazuje...kde je tedy problém? Kdo poradí?

Czech ogame veteran

• počet crawleru které budou fungovat na planete se da spočítat následovně například když mas doly 30/30/30 tak je to (30+30+30)x8= 720 crawleru kteří budou fungovat , další sice postavit můžeš , ale nebudou přidávat žádný bonus , ale také nebudou spotřebovávat energii , maximální pomoc od crawleru může být až 50% , ale toho nedosáhneš nikdy co jsme tak počítaly , tak i kdyby si mel doly 102/102/102 tak se k 50% zvýšení těžby pomoci crawleru stejně nedostaneš jelikož i při dolech 102/102/102 to vychází na 48,96% , procentuální využití crawleru se počitá zase podobně (30+30+30)x8x0,02=14,4% využití craweleru

Edited once, last by Tomaso ().

• Demine jestliže jich máš 20, tak je to 20x0,02 což je 0,4%, při těžbě 367k je to 14k navíc, takže když jich postavíš víc tak uvidíš větší rozdíly, je to tak jak psal Tomaso

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Demine jestliže jich máš 20, tak je to 20x0,02 což je 0,4%, při těžbě 367k je to 14k navíc, takže když jich postavíš víc tak uvidíš větší rozdíly, je to tak jak psal Tomaso

Díky, počítat umím a kdyby jsi četl, co jsem psal, tak jsem psal stejný počty ale v techinfu, kde se zobrazuje hodinová těžba nevidím žádnou změnu a to je ten problém o který mi jde...ted prostě nevím, jestli to reálně funguje tak jak má. Defakto jsi napsal to samý co já ale já se ptám na něco jinýho. A to neber nějak útočně :D. Jdu si to sám změřit, jestli to funguje jak má.

Czech ogame veteran

• Jo ale až na to že tam je chyba v těch počtech, a já se nechal unést a napsal.jsem to stejně, 0.04% je 1400 navíc, ne 14k. Takže v tomhle jsem tě chtěl opravit, že to není tak velký rozdíl a možná by se to zvětšilo potom co jich postavíš víc. Ale teď k věci na co se ptáš, nevím kde to najdeš a nevím kde to píšou. Já vím že jsem to co psal Tom psali ve chvíli kdy se zmínky o tomhle updatu objevily poprvé. Takže třeba já to vím taky ale od přidání toho updatu na PTS dělalo u všeho 5000 změn který nejsou nikde napsaný a popravdě netuším kde by se to dalo dohledat krok po kroku co a jak měnili. Vím jenom že na eng fóru přesně tohle řešili a tenhle class tam celkem dobře vysvětlili snad se vším všudy. Chce to jen trochu angličtiny a hledat, já to třeba najít už nemůžu. Za mě se tenhle update měl oddálit třeba o měsíc a ty bugy doladit, na eng fóru furt prskali všichni že je to zabugovany úplně celý a že to není připravený na všechny servery a stejně to tam dali. Prostě gf. Snad je to teď lepší i když vím že jsem ti vlastně vůbec neodpověděl.

• Nejen na eng, poláci teď prý mají hotový shitstorm kvůli těm chybám :D Samotný screen dost vypovídá :D

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Jo ale až na to že tam je chyba v těch počtech, a já se nechal unést a napsal.jsem to stejně, 0.04% je 1400 navíc, ne 14k. Takže v tomhle jsem tě chtěl opravit, že to není tak velký rozdíl a možná by se to zvětšilo potom co jich postavíš víc. Ale teď k věci na co se ptáš, nevím kde to najdeš a nevím kde to píšou. Já vím že jsem to co psal Tom psali ve chvíli kdy se zmínky o tomhle updatu objevily poprvé. Takže třeba já to vím taky ale od přidání toho updatu na PTS dělalo u všeho 5000 změn který nejsou nikde napsaný a popravdě netuším kde by se to dalo dohledat krok po kroku co a jak měnili. Vím jenom že na eng fóru přesně tohle řešili a tenhle class tam celkem dobře vysvětlili snad se vším všudy. Chce to jen trochu angličtiny a hledat, já to třeba najít už nemůžu. Za mě se tenhle update měl oddálit třeba o měsíc a ty bugy doladit, na eng fóru furt prskali všichni že je to zabugovany úplně celý a že to není připravený na všechny servery a stejně to tam dali. Prostě gf. Snad je to teď lepší i když vím že jsem ti vlastně vůbec neodpověděl.

Prvně jsi počítal dobře stejně jako já a napodruhé špatně 20 x 0,02 je 0,4. Kdybych neuměl násobilku, tak bych asi s ogame už skončil :D....To zase neber osobně...každej se sekne...čili platí, co jsem říkal ale už jsem si ověřil, že těžba je vyšší, jen se to v techinfu nezobrazuje, což je samozřejmě špatně. V techinfu by měla být informace o aktuální těžbě a ne nějaké číslo, které by platilo kdyby...

Czech ogame veteran

• Tvl...

100% je 367 000

1% je 3 670

0,1% je 367

367 x 4 = 1 456...

Tobě se nepridaji 4% ale 0,4%, jednodušeji to rozepsat neumím už

• Sorry, ted koukám, že mi tam chybí desetiná čárka nahoře a místo 1,4 k jsem napsal 14k ale ty jsi počítal blbě protože jsi psal 0,04 místo 0,4 ale třeba ti to taky ujelo...ted jsem si ověřil, že při psaní číslíček nikdy není od chyby daleko.

Czech ogame veteran

• Mně matika nikdy nešla, ale teď jsem si byl jistej že mám pravdu, jojo ta nula mi tam ujela. Tím bych to uzavřel :D chtělo by to víc informací k tomu updatu a zapracovat na hře samotný... Teď nemám ani chuť rozmrazovat, bůh ví jak ty útoky dopadnou když se rozhodnu je odeslat

• Ještě jsem tu někde ve vlákně viděl vzorec, že maximální množství crowlerů, co pomahají, se počíta tak, že se sečtou levely dolů a vynásobí osmi...ted už to tu nemůžu dohledat...platí ten vzorec?

Czech ogame veteran

• Podle toho co psal piink tak to tak platí

Originál JPx z Fidisu, aliance [DGR]

"Aktiv na Polaris. Pokud hraji aktiv, tak mě hledejte většinou v top 1 pozici... :thumbsup: a nebo zabanovanýho!"