[CELKEM: 988.677.000] salfa [LV1] & Caleb [LV1] vs. Bany [RES] (Ú: 9.810.000, O: 978.867.000)

• :hi: všem , tak aby se neřeklo , tak tu máme zase něco většího do sbírky :fatgreengrin: obránce měl kratší okno , ale dostatečně dlouhé na to aby se to stihlo , vybráno přímo v hnízdečku nepřítele , opět jsem to projistotu přibrzdil a ohlídal letku na jiném moonu :thumbsup: obránce to snad vezme sportovně :crazy:

Dne 16-12-2019 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník salfa [LV1]

Bitevní loď 406.532

Bitevní křižník 460.282

útočník Caleb [LV1]

Špionážní sonda 1

Obránce Bany [RES]

Velký transportér 74.150

Kolonizační loď 2

Recyklátor 2

Hvězda smrti 2

Raketomet 10.000

Lehký laser 4.410

Těžký laser 1.000

Gaussův kanón 293

Plasmová věž 163

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník salfa [LV1]

Bitevní loď 406.462 ( -70 )

Bitevní křižník 460.216 ( -66 )

útočník Caleb [LV1]

Špionážní sonda 1 ( -0 )

Obránce Bany [RES]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

138.848.736 Kov, 1.166.340.821 Krystaly a 413.549.443 Deuterium

Útočník ztratil celkem 9.810.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 978.867.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 276.042.000 kovu a 273.985.200 krystalů.

Útočník získal celkem 1.718.739.000 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 409.760.736

Krystaly: 1.436.636.021

Deuterium: 412.559.443

Útočník(ci) získal(i) 2.258.956.200 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -640.463.736

Krystaly: -1.636.092.821

Deuterium: -421.049.443

Obránce(i) ztratil(i) celkem 2.697.606.000 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• Mam tu pár věcí...

Za 1) gratuluju, gratuloval jsem už v PM, tak gratuluju i zde veřejně

Za 2) nebyla to moje chyba ale chyba hry, věděl jsem že u og budu až okolo 10. Takže letka i tankovačky letěly tak abych to mohl zkontrolovat ještě před dopadem, záhadou mi tyhle surky přistály o hodinu a půl dřív než všechno ostatní, takže počítám s tím že si samy poskočily % na rychlost letu...

Za 3) štve mě to, ne že ne... Ale život jde dál

Za 4) ten update je úplně dojebanej, celá hra nefunguje jako má a všechno si dělá co chce, odešlu letku, letí půlka a ještě bez surek, odvolám, pošlu znova a letka letí zase rozdělena ale tentokrát se surkama. Kliknu na odeslat špionáž a systém v gala se sekne tak že mi odešle 10 špionáži na jeden moon naráz... FS si tímhle příkladem taky lítá jak chce...

Tímhle chci říct že než se ten update nějak opravi tak nebudu lítat... Opravdu nemám zapotřebí něco, co hraju pro zábavu kontrolovat 4x po jednom kliknutí jestli to dělá to co chci. Takže lovu zdar a někdy v budoucnu, až hra bude tím čím bývala, se opět setkáme (možná) :)

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• To víš warme, nechci dopadnout jako ty. Prostě už OGame není priorita a mám spíš jinačí zájmy. A občas si zalítat je prostě odreagování, když mám volných pár dnů. Ale když ta hra takhle blbne tak tě to nebaví tak nějak celkově... :unsure:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Každá surovina je dobra a hlavne tie od konkurencie sú najlepšie. Gratulujem salfa.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• A jak sem dopadl já?? Špatně? Dobře? Vybudoval sem jednu z největších fleet jaká kdy na CZ OG byla. Za cca 2 roky. Což na servr, kterej byl x3 eko(měl sem doly cca 35/32/33) a 50 a pak 60 DF není špatný. Ano mohl sem sem se schováavt po mrazácích a říkat, že nemám čas, jiné priority atd. Ale co by to bylo za hru. Ostatně můj názor na mrazák znáte asi dobře. Jiné priority máme přeci každej. Pochybuju, že tu je někdo takovej kdo jen sedí a hraje. Všichni přeci chodíme do práce, nebo do školy, na akce, chaty na vikend, zábavi atd. Aspon já si nemyslím a kdo semnou hrál to muže potvrdit, že bych v realu kvůli OG strádal:fatgreengrin:. Jediné co uznávám, že sem poslední rok šidil spánek kvůli FS. Ted už to můžu napsat klidně. Za celej ten rok sem dělal fs jen a pouze do vlastního DF:biggrin::biggrin:. Žádné rozmístění ani kolonizace. A to byl kamen úrazu.
    Zpětně když se ohlednu, tak musím uznatt, že byla chyba nemít v systemu dvě planety a nedělat fs rozmístěním. Ale prostě nechtěl sem to. Aoo byla to chyba. Uznávám. Prostě sem hrál na to, že konkurence padne dřív než já. Nepodařilo se.
    Proč myslíte, že jste mě vždy stejně sundali ty tankovačky?? Prostě sem vždy čekal na půlnoc abych poslal fs do df, ve tři ráno to poslal znovu a v 6 vstával do práce a samozřejmě při čekání na půlnoc sem často vytuhnul. Proto jste mě tankovačky stříleli tak často a prakticky ve stejné časy. A ano proto sem nebyl rád že ze Siriu je x2 speed, přeci jen FS do df na 3 nebo 6 hodin je rozdíl. Páč když člověk rok v kuse spí jen 3 hodiny, je to trochu naročnější:biggrin:.
    Malá perlička, sundali jste mě cca tejden předtím, než sem chtěl udělat si hnizdo. :lol:
    Takže ano o fleetu sem sice přišel, ale já sní aspoň hrál a nemyslím si, že uplně špatně. přeci ejn byli tma i pěkné sestřeli. Nemusel sem ji parkovat v mrazničce a psát, že mám jiné priority. Takže si nemyslímn, že sem dopadl špatně. Navíc teď jako miner bez fleety, je to klidnější, po těch letech fleeteřiny. Vše hold jednou končí.

• Není to jedno, kdo jak hraje, dokud to je v rámci pravidel?

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Ano jedno to samozřejmě je. Jen mě občas udivuje za co všechno lze schovváat duvod mrazáku. A hlavně to jeho, že "nechci dopadnout jako ty". Jako by se mě zhroutil svět a já si měl hodit mašli:crazy:.

• Ano jedno to samozřejmě je. Jen mě občas udivuje za co všechno lze schovváat duvod mrazáku. A hlavně to jeho, že "nechci dopadnout jako ty". Jako by se mě zhroutil svět a já si měl hodit mašli:crazy:.

len si nevyber strom vedla enemyho :). a preco si nezahrat aj minera, fleet sa da postavit vzdy ked je chut.

• Enemyho sem chtěl zmínit, ael radši tu mrtvolu nechejme spát:fatgreengrin:.
    Mě sere stejně, že když už to dopadlo jak dopadlo a když sem věděl, že jako fleeter končím, tak že sem tu fleetu postupně nenechal sestřelovat a přes dok znovu a znovu. Nemusel se Martasz znovu nažrat a ja bych měl ted v eku o minimálně 20mld víc . Škoda no.

• Dyť já ti to nevyčítám, obětoval si tomu spoustu času a námahy. Sestřely a plánování jste měli taky na 1. Ja jenom začal pracovat v nemocnici a když jsem třeba 8 hodin na oddělení u lidí co umírají a pak jdu na příjem na sál kde jsme třeba dalších tak 5h tak prostě nebudu hrát. Radši to nechám v mrazu a po práci ve který jsem spokojen se jdu domů v klidu vyspat. V týhle práci nikdy nevíš v kolik máš padla. A jak si sám napsal, všechno jednou končí, u mě ten okamžik nastal teď, i když na dobu neurčitou tak nastal, ten update a následný sestřel byl prostě jen ten poslední hřebíček do rakve.

A neber to jako urážku co jsem psal předtím, myslel jsem to tak že radši budu v mrazu s letkou a když budu mít ten den nebo dva volno tak si zalítam, než být z mrazu, sice mít surky z eko ale ve chvíli kdy bude čas tak nemít s čím lítat. Když bych zůstal z mrazu tak je to otázka týdne než bych šel dolů, samozřejmě že by se svět nezboril, ani teď se neboří a to jsem 2,5mld v mínusu, mám tu hru jako zábavu, ne povinnost. :)

• ked ti bany pride povedat v nemocnici, nebojte dopadne to dobre, tak rychlo treba spisat zavet, samozrejme cierny humor, su prace ktore nezavidim, na psychyku to musi byt zataz jak prase

• robino radši tohle než práci v kanclu, to bych zase nedal já, ten den utíká jako voda když se něco děje :) a stačí mít jenom chuť se zapojovat a furt se něco učit a jde to samo :)

• Ja když u rozvaděče sahnu na blbej kabl a začnu tancovat, tak ten čas taky plyne jaksi jinak a ještě se mě u toho přehrávaj obrázky z děství:biggrin::biggrin:.

• Je rozdíl zabít sám sebe nebo někoho jinýho... Ale věc názoru :D

• A jak sem dopadl já?? Špatně? Dobře? Vybudoval sem jednu z největších fleet jaká kdy na CZ OG byla. Za cca 2 roky. Což na servr, kterej byl x3 eko(měl sem doly cca 35/32/33) a 50 a pak 60 DF není špatný. Ano mohl sem sem se schováavt po mrazácích a říkat, že nemám čas, jiné priority atd. Ale co by to bylo za hru. Ostatně můj názor na mrazák znáte asi dobře. Jiné priority máme přeci každej. Pochybuju, že tu je někdo takovej kdo jen sedí a hraje. Všichni přeci chodíme do práce, nebo do školy, na akce, chaty na vikend, zábavi atd. Aspon já si nemyslím a kdo semnou hrál to muže potvrdit, že bych v realu kvůli OG strádal:fatgreengrin:. Jediné co uznávám, že sem poslední rok šidil spánek kvůli FS. Ted už to můžu napsat klidně. Za celej ten rok sem dělal fs jen a pouze do vlastního DF:biggrin::biggrin:. Žádné rozmístění ani kolonizace. A to byl kamen úrazu.
    Zpětně když se ohlednu, tak musím uznatt, že byla chyba nemít v systemu dvě planety a nedělat fs rozmístěním. Ale prostě nechtěl sem to. Aoo byla to chyba. Uznávám. Prostě sem hrál na to, že konkurence padne dřív než já. Nepodařilo se.
    Proč myslíte, že jste mě vždy stejně sundali ty tankovačky?? Prostě sem vždy čekal na půlnoc abych poslal fs do df, ve tři ráno to poslal znovu a v 6 vstával do práce a samozřejmě při čekání na půlnoc sem často vytuhnul. Proto jste mě tankovačky stříleli tak často a prakticky ve stejné časy. A ano proto sem nebyl rád že ze Siriu je x2 speed, přeci jen FS do df na 3 nebo 6 hodin je rozdíl. Páč když člověk rok v kuse spí jen 3 hodiny, je to trochu naročnější:biggrin:.
    Malá perlička, sundali jste mě cca tejden předtím, než sem chtěl udělat si hnizdo. :lol:
    Takže ano o fleetu sem sice přišel, ale já sní aspoň hrál a nemyslím si, že uplně špatně. přeci ejn byli tma i pěkné sestřeli. Nemusel sem ji parkovat v mrazničce a psát, že mám jiné priority. Takže si nemyslímn, že sem dopadl špatně. Navíc teď jako miner bez fleety, je to klidnější, po těch letech fleeteřiny. Vše hold jednou končí.

LOl to myslíš vážně?! Promiň tys nic nedokázal, jen si ukázal že nemáš asi moc život že trávíš hodiny u pc a hraješ hru.. Promiň ale to dokáže, každý kdo nemá co dělat a je jen u pc takže bych se tím nechlubil...

A promiň, ale to jsi tak ubohej že se furt do někoho musíš navážet?? To máš takovej komplex?

Co tě znám tak dokážeš vybudovat lodě a nechat se sundat, jakmile se někdo na tebe začne soustředit jsi dole. Nebo mi řekni kde jsi dokázal hrát aniž bych tě nikdo sundal?

• LOl to myslíš vážně?! Promiň tys nic nedokázal, jen si ukázal že nemáš asi moc život že trávíš hodiny u pc a hraješ hru.. Promiň ale to dokáže, každý kdo nemá co dělat a je jen u pc takže bych se tím nechlubil...

A promiň, ale to jsi tak ubohej že se furt do někoho musíš navážet?? To máš takovej komplex?

Co tě znám tak dokážeš vybudovat lodě a nechat se sundat, jakmile se někdo na tebe začne soustředit jsi dole. Nebo mi řekni kde jsi dokázal hrát aniž bych tě nikdo sundal?

Tak teď jseš vedle jako ta jedle...

Warmen je snad jedinej hráč kterýho znám, kterej upřednostňuje pařby a RL před hrou, dalo by se říct, že hraje jen mezi pařbama a v podstatě ho vždycky vychytali JEN když byl pařit a buď se mu vybil mobil, nebo ho ztratil, nebo byl na šrot.

...
  • LOl to myslíš vážně?! Promiň tys nic nedokázal, jen si ukázal že nemáš asi moc život že trávíš hodiny u pc a hraješ hru.. Promiň ale to dokáže, každý kdo nemá co dělat a je jen u pc takže bych se tím nechlubil...

Tak teď jseš vedle jako ta jedle...

Warmen je snad jedinej hráč kterýho znám, kterej upřednostňuje pařby a RL před hrou, dalo by se říct, že hraje jen mezi pařbama a v podstatě ho vždycky vychytali JEN když byl pařit a buď se mu vybil mobil, nebo ho ztratil, nebo byl na šrot.

Reno, pokud by tak chodil jak píšeš, tak kdy by měl čas lítat? Sám víš že budování letky chce hodiny a hodiny hrání. Hledáš cíle , sleduješ, posíláš furt útoky atd... Sám jsem vybudoval několik účtu a vše vždy fleterský a vím co to zabralo času.... A ty taky ...
    Navíc s Warmena znám z 2 vesmíru. A nechápu co se sním stalo že se teď do každého naváží, nechápu co se sním stalo...