Expedice

• Další chujubobroviny co se dějou na českých serverech... Udělal jsem pro vás podobnej experiment jako nějaký hráč Grimm na eng fóru viz. zde: Expedice ENG

Udělal jsem 50 expedicí s lodí průzkumník abych zjistil jestli to opravdu vynáší tolik, kolik Grimm píše v jeho eng threadu. Musím podotknout že rychlost eko x7 je stejná, tudíž jediný čím se lišíme je maximální počet bodů u TOP hráče které se počítají do rovnice zisku, Sociál by měl trochu zamakat no :D

Loď "průzkumník" = Průzkumníci jsou velcí a prostorní. Jejich způsob konstrukce je optimální pro průzkum neznámo území. Jsou schopni objevit a vytěžit pole trosek během expedicí. K tomu mohou na expedicích najít předměty. Rovněž se zvyšuje celkový výnos. Což znamená že nepotřebuju třídu průzkumníka aby mi to vynášelo... U classy by mi to zvyšovalo jen výdělek o 3%, což je ale pěknej poděl.

Jak jsem řekl: udělal jsem 50 expedicí po 1h, posílal na přeskáčku i do jiných systémů a výsledek je zde:

43/50 - Je to skvělý pocit poprvé prolétat neprozkoumaným sektorem/piráti/chyba v pohonech poletíme déle domů = velký nic

2/50 - TH - většinou po 1000 kusech +-

3/50 - letka - která se vždy dala rozpočítat +- na 750k surek

2/50 - Surky - kov cca 2M a deu cca 850k

A já se ptám, proč je neúspěšnost expedic na českých serverech přes 86%? Zatímco na eng serverech je to pod 30%? JAk je možný že na eng serverech je výdělek ze 100 expedic přes půl miliardy zatímco na českých serverech je to ubohých cca 12M? Má pro tohle GF taky nějaký vysvětlení? protože to co se tu děje je neuvěřitelnej shitstorm....

Lidi co si zvolili discoverera kvůli expedicím lituju, když jsem viděl ten příspěvek od Grimma tak jsem si říkal že jsem debil že jsem nepočkal chvilku, ale jsem rád že jsem zůstal u sběratele...

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Bany, protože nás chcou zabít. Nepotřebují nás a chtějí nás donutit se sloučit s nějakou jinou komunitou aby nemuseli udržovat tým, teda, už ani ten tým není českej, tak co bys chtěl...

...
  • to už jsou teda dobré konspirace...

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Tricku píšu jen to co mi vyšlo na betelu :)

Pro představu, jak ti sype na rhee?

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Srandičky ne? :evilgrin2: