[CELKEM: 336.484.000] stormwave [ATSL] vs. Tomaso [RCoB] (Ú: 6.263.000, O: 330.221.000)

• Zdravím řikal jsem si že to ještě jednou zkusim jestli po tom mém útoku, pár dní zpátky bude uklizet nebo ne, a takle to dopadlo + jsem vybral ještě jeden moon, tak s trandakama co dosbirali zbytek surek z moonu jsem asi nahrabal 2mld :D Trochu jsem se obaval Sociala že mě vyčihne a pěkně mi to vratí ale naštěstí potom jak se rozsvítil pak i zhasnul.

Dne 26-01-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník stormwave [ATSL]

Křižník 10.907

Bitevní loď 2.000

Bitevní křižník 1.978

Malý transportér 91.000

Obránce Tomaso [RCoB]

Malý transportér 20.000

Velký transportér 20.000

Kolonizační loď 1

Recyklátor 1

Špionážní sonda 163

Hvězda smrti 1

Po bitvě ...

útočník stormwave [ATSL]

Křižník 10.830 ( -77 )

Bitevní loď 1.984 ( -16 )

Bitevní křižník 1.968 ( -10 )

Malý transportér 90.445 ( -555 )

Obránce Tomaso [RCoB]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

583.981.659 Kov, 201.929.576 Krystaly a 173.793.828 Deuterium

Útočník ztratil celkem 6.263.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 330.221.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 118.083.000 kovu a 116.534.600 krystalů.

Útočník získal celkem 959.705.063 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 698.394.659

Krystaly: 316.175.176

Deuterium: 173.489.828

Útočník(ci) získal(i) 1.188.059.663 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -749.001.659

Krystaly: -366.118.576

Deuterium: -174.805.828

Obránce(i) ztratil(i) celkem 1.289.926.063 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• ja spat nesel , jak sem tu psal , usnul sem u toho , ale jak rikam , proste si klesl na nejnizsi moznou uroven ... nejdriv porusis DoN se Socialem , a ted si hrajes na vylejzani z mrazaku a opetovne mrazeni , nic vic k tomu psat nemusim , ostatni si o tom udelaji obrazek samy , me to tolik nesere , budu ickovat par hodin dele a mam to cele zpet za jeden den :fatgreengrin: mohl si vklidu hrat dal a nikdo by te neotravoval krom par pokusu o sundani letky , takto si svuj ucet odkazal maximalne tak na styl Tebiho , vic uz stim hold nezmuzes no

Edited once, last by Tomaso ().

• Ja jsem mohl v klidu hrat? jestli do pokusu o sundani letky bereš i litani na satelity s těžbou a pak po updatu clawleru tak jo to bych měl klidnou hru :D sice to člověka moc nestoji surek ale co chvili to obnovovat mě nebaví, ještě mě u hry drželo ičkařeni ale i to jsem přišel když mi social napsal že nechce abych ičkařil v první gala jinak že mi bude kazit hru o +- týden později mi sudnal par planet + poslal několik utoku na zničení měsicu (do te doby jsem snim měl dobry vztah a nikdy by mě nenapadlo že hrač na takové urovní uděla něco takoveho kvuli ičkam, jestě když měl vicemeně o polovinu víc bodu než já. O tobě tomaso jsem si taky řikal že jsi na uplně jiné urovni co se ti podařilo za kratkou dobu bylo obdivuhodné ale že se snižiš k tomu litat na denní těžbu se satelitama jsem nečekal v tom jsem se taky spletl) a o DONu se socialem si pamatuju jak jsme si psali o dohodě na ičkach a že když mu na ně nepoletím nebude mi kazit hru ale přimo o DONu si nepamatuju že by padla řeč (ale to už jsem probral přimo se socialem v chatu)

A to že jsem vylezl z mrazu ještě jednou (nebylo to v planu ale hral jsem něco na kompu tak jsem si řekl že mrknu jestli se tam nahodou něco nevali) a když jsem tam viděl zisk do 2mld proč bych ti to tam nechal. Kdybys tam mel jenom ty tankovacky s 250M letkou a +-100M surek tak bych nejspiš zamrazil a vubec nevzletl, protože by se mi kvuli takove trošce nechtelo letět i u těch co jsem letěl jsem si pak řikal že se mi moc nechtělo, spiš mě k tomu dopostrčili satelity :D

• Pokud vim , meli sme dohodu i my dva ohledne planet a litani od urciteho zisku vys , a ja pro mene nelital , nic vic , takto sis to ukonvil naprosto sam :fatgreengrin: a social letel jelikoz si dohodu o neickareni porusil a byl si viden na fale , takze jen lzes a muzes is za to sam , nic vic , nic min , me to popravdu nezere , alespon vim co jsi zac , my sve dohody dodrzovaly , ja ti nelital na planety pod dany dohodnuty zisk , social te nechaval kdyz si mu tam neickoval , oboje si porusil tak si nesl nasledky , ale jak tak koukam tak jsi stejny omezenec jako enemy a ostatni jim podobni , kdyz nedokazes priznat ze to porusujes :fatgreengrin: pak se nediv ze si uz nezahrajes a zabil sis dost dobre rojety ucet :thumbsup: gratulace

• Ja neřikam že jsi letel pro nižši zisk než bylo domluvene ale prostě jsem se rozhodl že už s crawlerama ten zisk stoupne a už se mi to nechce obnovovat, a dohodu s ičkařením jsem neporušil tu jsme uzavirali jak na mě social letěl ...

• jo ale ja chtěl mit klid a ne abych co chvili dělal MS kvuli tomu že by mi to top1 naschaval ničila moony a planety ale ičkařil jsem ve vymezenem prostoru ale už nebyl ten zisk takovy a ani mě to kvuli te dohodě pak moc nebavilo tak jsem už pak ani neičkařil pak přišli crawleři to jsem jenom čekal až mi stoupne zisk na planetě na dohodnutou mez a začne to padat, ale chvili se nic nedělo pak mi tomaso sundal planetu na 15 kde bylo hodne satelitu tak jsem si řekl že už to balim ikdyž utočil na dohodou povolenou planetu, už to pro mě ztratilo vyznam nemoct ičkařit dvakrat za den sklizet surky se mi nechtělo tak jsem to vicemeně zabalil :D

• Tak hold kdo vládne určuje pravidla a když tma není šance na učinný odpor, tka to nebaví. Komu by se chtělo každej tejdne třeba stavět nové moony nebo každý dne stavět satelity nebo ty cawlery:biggrin:.
    Že ba je zakaz ičkovat 1 a 2 gala to mě tak nevadilo, apč sem tam jel jen na těžbu dolů,ale když Bany začal litat na ani ne dvou denní těžbu, tka mě samozřejmě taky nebavilo furt stavět saty a cawlery, tka sem to tma taky ukončil a jen vykonal odvetu. Tam už neni o co hrát a situace je tma až do sloučení jasně daná. Kdo přisotupí na dohodu, ikčuje mimo 1 a 2 gala prodává deu má klid, kdo ne ma jedinou šanci a to tebi styl a to neni nic moc.

• Tady je vidět že Betel ovládají méně inteligentní lidé... nechápu k čemu hřáč top1 lítá ička? u mě na siriusu lítají íčka moji poddaný, nechám jim vyrůst letky a pak je smahnu a nemusim u toho sedět 20 hodin v kuse :D