TOP 10 [CELKEM: 50.452.281.000] Reno112 [LV1] & salfa [LV1] & Deathaim [LV1] & Caleb [LV1] vs. martasza (Ú: 4.649.275.000, O: 45.803.006.000)

• :hi: Všem , no kde bych asi začal , možná tím jak se nám tu často obránce kasal jak je pan nesestřelitelný a podobné žvásty :fatgreengrin: a jak už jsem párkrát psal , na každého jednou dojde , je to jen otázka času , musím zmínit i to že LV1 nemusí střílet moony na to , aby si krásně vydělali surky :fatgreengrin: Salfovo bystré falovací oko zahlédlo obráncovi HS při útoku na hráče v systému , no tak se udělaly předběžné výpočty a čekalo se o kolik si ten útok přibrzdí abychom upravily vlastní výpočty , no a to bych od tak ,, přece zkušeného a dokonalého fleetera nečekal ,, nezabrzdil ani o 1s , letěl krásně na 100% :crazy: takže nám to dokonale ulehčil a nemuseli jsme ani přepočítávat , letěl si cca pro 300m zisk , no a přišel o 45mld :thumbsup: zkoušel nám i ukrást něco z trosek , no a to se mu také nepovedlo , jelikož sme to očekávali a proto jsme my ,, amatéři přece ,, dali brzdu a vše krásně vytěžily :tongue3: není nad to si vzít surky od někoho takového, který přece nemusí ani íčkovat , když mu vydělávají ostatní hráči , no a tentokrát vydělal pěkně on nám , ostatní útočníci se určitě vyjádří níže v komentářích :love:

Dne 18-02-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Reno112 [LV1]

Bitevní loď 180.109

Bitevní křižník 285.604

Lehký stíhač 3.177.914

Těžký stíhač 9.072

Křižník 632.094

Bombardér 2.326

Ničitel 55.622

Reaper 83.626

Špionážní sonda 1

útočník salfa [LV1]

Ničitel 261.017

Reaper 153.298

Bitevní loď 420.942

Bitevní křižník 503.039

Křižník 1.510.215

Lehký stíhač 5.304.818

Těžký stíhač 10.053

útočník Deathaim [LV1]

Ničitel 75.783

Bitevní křižník 177.462

Bitevní loď 86.727

Lehký stíhač 1.647.865

Křižník 381.189

útočník Caleb [LV1]

Bombardér 200

Ničitel 4.000

Reaper 1.400

Bitevní loď 59.400

Bitevní křižník 18.300

Lehký stíhač 1.000.000

Těžký stíhač 20.000

Křižník 202.300

Obránce martasza

Hvězda smrti 4.580

Raketomet 584

Lehký laser 101

Těžký laser 101

Iontový kanón 101

Malý planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník Reno112 [LV1]

Bitevní loď 177.610 ( -2.499 )

Bitevní křižník 281.652 ( -3.952 )

Lehký stíhač 3.134.045 ( -43.869 )

Těžký stíhač 8.942 ( -130 )

Křižník 623.445 ( -8.649 )

Bombardér 2.297 ( -29 )

Ničitel 54.839 ( -783 )

Reaper 82.495 ( -1.131 )

Špionážní sonda 1 ( -0 )

útočník salfa [LV1]

Ničitel 257.507 ( -3.510 )

Reaper 151.211 ( -2.087 )

Bitevní loď 415.176 ( -5.766 )

Bitevní křižník 496.245 ( -6.794 )

Křižník 1.489.452 ( -20.763 )

Lehký stíhač 5.232.382 ( -72.436 )

Těžký stíhač 9.920 ( -133 )

útočník Deathaim [LV1]

Ničitel 74.766 ( -1.017 )

Bitevní křižník 174.993 ( -2.469 )

Bitevní loď 85.591 ( -1.136 )

Lehký stíhač 1.625.351 ( -22.514 )

Křižník 375.966 ( -5.223 )

útočník Caleb [LV1]

Bombardér 197 ( -3 )

Ničitel 3.947 ( -53 )

Reaper 1.384 ( -16 )

Bitevní loď 58.575 ( -825 )

Bitevní křižník 18.057 ( -243 )

Lehký stíhač 986.386 ( -13.614 )

Těžký stíhač 19.709 ( -291 )

Křižník 199.493 ( -2.807 )

Obránce martasza

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

115.181.697 Kov, 56.664.521 Krystaly a 31.256.082 Deuterium

Útočník ztratil celkem 4.649.275.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 45.803.006.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 12.986.354.542 kovu a 10.093.498.562 krystalů.

Útočník získal celkem 203.102.300 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 10.429.893.239

Krystaly: 8.594.890.083

Deuterium: -391.102.918

Útočník(ci) získal(i) 18.633.680.404 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -23.017.622.197

Krystaly: -18.377.230.021

Deuterium: -4.611.256.082

Obránce(i) ztratil(i) celkem 46.006.108.300 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• Martasza bol opäť jeden z hráčov ktorý mi boli niečo dlžny za zničenie moonov, a pokus o zostrel malej časti mojej fleet. Mno a konečne som mal možnosť si to s ním vyrovnať. Inak ak by sa niekto čudoval prečo toľko lodí len na tie DS. Martasza má aj letku, tak že sme nič nechceli riskovať, a letelo sa na istotu. Martasza už nepatríš ani ty k tým hráčom ktorý neboli zostrelený, tak že vitaj v klube zostrelených 🤣🤣🤣

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Uvedl bych to na pravou miru, nikdo me nesestrelil, lv1 jsou jen lamy ktery neumi spomalovat, spomalili tak hodne ze jsem jim stihl utect... jen pouze se stal nejaky bug ve hre ze si mysli ze me sundali a ty trosky nejsou realny... takze by surky meli vrati.... proste hosi, priste min spomalovat 😀😀😀

• Uvedl bych to na pravou miru, nikdo me nesestrelil, lv1 jsou jen lamy ktery neumi spomalovat, spomalili tak hodne ze jsem jim stihl utect... jen pouze se stal nejaky bug ve hre ze si mysli ze me sundali a ty trosky nejsou realny... takze by surky meli vrati.... proste hosi, priste min spomalovat 😀😀😀

Útok prebehol, tak že určite napíšem na podporu nech to riešia

Útok prebehol, tak že určite napíšem na podporu nech to riešia

Nao :D ale aj odoslanie letky prebehlo...

• Uz jsem psal... surky budete vracet 😀😀 Takhle zlamarit utok muze jen lv1 😀😀

My správu z boja máme tak že surky vracať nebudeme len aby ty si nebol ten čo podvádza.

Nebyl bych si byt tebou tak jisty , toto uz se resilo i na anglickym foru , proste se ti bugli lode pri odesilani v dobu utoku , a uz to parkrat v teto hre probehlo , a lode byly odebrany komplet :biggrin: ale nechame se prekvapit

• Tohle je divny.. ať jdou němčouři do háje. :thumbdown:

Martasza, podle toho co jsem slyšel, tak jsi dostat 4 sec. Jako jestli si stihl uhnout tak klobouk dolů, ale snad každej sme to na nečisto zkoušeli a pod 8 sec. se snad nikdo nedostal.

Jinak ohánět se tady zlameřiným útokem LV1 a poslat hs na 100% a nezpomalit mi moc profi nepřijde :D

Snad to nebude GO trvat měsíc než to vyšetří...

• po update na v7 už to není tak těžké zvednout za 5 sekund, dá se to zvládnout někdy

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• po update na v7 už to není tak těžké zvednout za 5 sekund, dá se to zvládnout někdy

Nevím, furt mi přijde 5 víc jak 4, nebo tě v první třídě učila učitelka něco jiného?:crazy: Jinak do vyšetření GOčkem bych Martasza byl opatrný ve svých prohlášení, protože jestli ti ty HSka seberou, nejenže budeš vypadat jako naprostý hlupák, ale také se jím už definitivně staneš(ponechme stranou veškeré nesympatie vzniklé soupřením) Takže do doby než bude známo resumé bych ten topic možná zamkl, protože některé horké hlavy to tu dokážou zas pěkně rozproudit...i když otázka jestli na tomhle novém, velmi mrtvém fóru to není potřeba:biggrin:

• Nevím, furt mi přijde 5 víc jak 4, nebo tě v první třídě učila učitelka něco jiného?:crazy:

a ty jsi očividně omezený, když nedokážeš pochopit smysl mé zprávy a bereš to doslovně :) Možná ani nedostal 4s, to ví jen martasza :)

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Uvidíme, jak se to bude řešit. Sám jsem zvědavý.

Ogame.cz SMod

• to je nás zvědavých víc :biggrin: LV1 měli nejaky ztráty a co vím, tak dok jim nic nevrátil.. pokud Martzsa stihl uhnout tak o co si ty lodě rozbili? :biggrin:

Pokud ji jde za 5 sec. zvednout, tak to podle mě v ideálním případě. Když na to máš čas a klid. Pokud máš za návratem nalepených mrdu dalších lodí tak refreshuješ jak ďas a čas se prodlužuje :biggrin:

Nebyl bych si byt tebou tak jisty , toto uz se resilo i na anglickym foru , proste se ti bugli lode pri odesilani v dobu utoku , a uz to parkrat v teto hre probehlo , a lode byly odebrany komplet :biggrin: ale nechame se prekvapit

Předně bych chtěl klukům pogratulovat, toto je cenný skalp!

Ať je Martasza jaký chce, hráč je podle mne dobrej.

Tak s tím budeg to bude ještě zajímavé, protože ve statistice na stránce mmorpf.stat.eu je jasně vidět ztráta jeho bodů a hned zase nárůst.

Tato stránka čerpá informace z oficiáního API hry od GF a to se zpožděním, tudíž z OVĚŘENÝCH DAT.

Také jsem zvědavý jak se toto rozlouskne...

...
  • Tak na toto jsem taky zvědavej :DD tohle jsem ještě neviděl tady :D spíš bych se ale přiklonil k tomu že to martasza stihl a byl tam bug, podle mmo je to vidět, jak psal výše Reno, tudíž pokud ty surky budou muset vrátit, tak bych nechtěl být v kůži LV1 protože martasza jim to dá asi pěkně sežrat :D

• a co to teda znamená, když mu body zmizly a následně zase přibyly? Máš nějakou teorii? :D

mimochodem ztráty a přírůstek není totožnej.. to taky moc nechápu

• pekny odchyt gratulacia utocnikom a obrancovy rychlu obnovu. Ak ten boj neprebehol a martazsa stihol uhnut do tych udajnych 4s co dostal klobul dole. A nejake tahanice o spomalovany atd su kraviny co sa tu riesia, proste sa rozhodli spomalit a dostal 4s a stihol uhnut tak nabuduce dostane 2 kedze je superman. Kazdy cerpa zo znalosti hry a aj ja som si myslel ze pod 5s to neda nikto :). Prajem vsetkym pekny den :)