TOP 10 [CELKEM: 50.452.281.000] Reno112 [LV1] & salfa [LV1] & Deathaim [LV1] & Caleb [LV1] vs. martasza (Ú: 4.649.275.000, O: 45.803.006.000)

• Tak jsem se zase po nejake dobe prisel podivat jestli je na foru stale nuda a mrtvo :rolleyes2:

Samozrejme, ze nemuzu vedet, jak konkretne probehla nebo neprobehla tato bitva, ale za svoji nekolikaletou praci v "tymu" jsem nekolik takhle popisovanych bugu zazil a z 90% jsem si jisty, jak to dopadne, ale nebudu zbytecne rozjizdet flam. Go ani SGo a ani GA s tim nic neudelaji, protoze nemuzou. To pujde jeste vys, takze mozna to zabere nejaky cas nez dojde k rozhodnuti, netusim, jak tady momentalne funguje tato komunikace

PS: kvituji, ze uz funguje odkaz fora ze hry.. Asi po roce :thumbsup:

• Ano bitva proběhla ale sundali jste klon tich hs kterej tam být neměl, až se mi vrátí fs tak vám sem hodim screen obrazovky z tý doby, dá se to dopočítat kdy hs opustili planetu.

• Do vyřešení closed

Edit: Pokud správně vím, tak vyřešeno, unclosed

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

Edited 2 times, last by Dominastor ().