Účet Tarazed

• Zdravím,

už nějaký ten den přemýšlím, že Ogame definitivně a nadobro pustím k ledu a dneska jsem se rozhodl. Ogame není už to co bývala, populace umírá a spolu s tím se zakládají napůl mrtvé nové servery v domnění, že to tu ožije ale bohužel tomu tak není. Bohužel musím říct, že herní komunita je poslední dobou odpad. Po tom čase co jsem zde strávil ( asi dva až tři měsíce) jsem zjistil jaká zvěrstva a prasárny se na herních servrech tolerují (BOTi, strkanice, multi účty...) a neřeší (ať už z důvodů kapacity či jakýchkoli jiných důvodů), tak jsem si řekl a dost, ani kvalita podpory mě nepřesvědčila a řekl bych, že kvalítní zázemí hry je základem kvalitní hry, což tato hra ztratila už dávno.. Jak mi jeden bývalý spoluhráč řekl, správný hráč pozná kdy má dost a nadešel i můj čas. Nabízím tedy účet k předání na servru Tarazed - Statistiky:

TOP 2 v bodech, TOP 4 eko, TOP 5 výzkum, TOP 2 armáda

Surovin je různě po měsících habaděj na stavbu ještě mnohem větší letky nebo na skvělý boost ekonomik. (asi 300M kovu a 200m skla celkem). Aktuálně je ve výzkumu astrofyzika na 15, surovin je aktuálně dost i na astro 16.

Třída: Průzkumník - jak jinak...:)

V zápalu nadšení a chuti jsem investoval do této hry myslím si nemalé peníze ( celkem asi 3.500Kč) nemám s tím problém, když vidím, že něco má smysl a baví mě to, ale ten smysl už pominul a se mnou i chuť nebo spíše nechuť investovat už ani korunu - uzavřená kapitola., tím jsem chtěl říci, že na účtu běží například ještě přes 70 dní balíček "Všichni důstojníci" na 90 dní (Bohužel TH už moc nezbylo, jelikož udržet se na TOP příčkách něco stojí - je tam asi 150k ještě).

Nevím co ještě třeba co by vás mohl zajímat. Kdyžtak mi zde zanechte zprávu eventuelně PM. účet předávám tomu, kdo to bude mít zájem za tento účet táhnout dál ( nepřeji si, aby to někomu sloužilo jako sekundární účet na jiném serveru).