BAN PIVO

• Podle mě by ostatní hráči mě vědět, za co byl postihnut dotyčný hráč... Já bych si chtěl ověřit informaci, že lítal x dní s autobotem a dostal za to pouze 48 h ban....

• Podle tebe možná, ale Němci ve vedení společnosti řekli že dle německého zákona na ochranu osobních dat se bany zveřejňovat nesmí a tím je za tím velká tečka.

Kdo chce praštit ban kladivem?

• Tak si to shrneme, máme tu týpka, který lítal 14 dní s autobotem, dostal za to ban na 48 hodin, pak tu máme týpka, kterému se nelíbilo, že hraje proti cheatrovi a vyzkoušel, co ten autobot dělá, následně díky tomu nahlásil chetera a přesně popsal, co ten cheat dělá, nijak tento cheat nevyužil ke svému prospěchu, když se mu nelíbilo, že reakční doba podpory je více než 14 dní (celkem 23 dní gratulace kruszinko,), tak za ,,prudění,, dostal ban na 15 dní, cheater dostal ban na 48 hodin a vesele pokračuje, ten c o se mu nelíbili reakce podpory (hoši sorry ale chováte se arogantně jak kdyby jste sežrrali šalamounovo hovno, to hraji i na zahraničních serverech a tokvé arogantní ***** jsem jinde neviděl) byl zaříznutej jak cyp, protože jak si mohl dovolit kritizovat admini, to je víc než kritzovat babiše.... sdílel mi ty konverzace, hoši doperdele, zamyslete se nad sebou, pokud se to nezlepší, tak tyto problémy pošlu do němec, popřípadě na t ohodím bobek, pak si tu adminujte sami sobě, hrdinové!

• Prosím jak je ctěná libost, hoď si to Německa, oni to hodí do koše a pojede se dál. Nejsem GO tohoto vesmíru takže nevím co se tam děje a neřeším to. Mimochodem délky banů nám určuje "ceník" který je taky od Němců a to že je málo přísný o tom víme a prd s tím uděláme. Upřímně řečeno jestli se ti líbí více hrát v zahraničí hraj tam, my tady tím žádnou škodo neutrpíme a když oGame nebude budu mít akorát více volného času, ale žádnou ujmu z toho mít nebudu.
    Týpek co to "zkoušel" mohl mít už nějaké tresty z minula (nebo více prohřešků) a prostě se mu to přičetlo / sečetlo protože 15 dní není ani jednou jako první trest spíše tak třetí v pořadí.

• Tady ti GO ban nedají nemají na to pravomoc. Od toho jsou tu moderátoři.
    Škoda že sem ten svět neosvobodil vždy jsem chtěl mít sochu na nějakém náměstí co by se po mě jmenovalo.

• Prosimte Lugiaku , moc dobre vime , a uz sem videl i konverzaci kde sam pises ze se sotva jednou za tyden podivas zda ti neco neprislo a jinak na to uplne ser... takze o tvem case stravenem pro hru jako GO bych se radeji nevyjadroval ano ? Tve vyjadrovani taky stoji za to , vime to tu vsichni , pokud te to GO nebavi , tak se na to vykasli prosimte , udelas timto pro tuto komunitu asi vice nez kdyz jakoze tady neco delas ....... uz nekolikrat se na vyjadreni od tebe cekalo pres tyden ..... to neni poctive odvedena prace GO , to se na me nezlob a radeji to zabal uz ted kdyz te to nebavi !!!

• Víš já nemám vůbec povinnost kontrolovat fórum, jen ticket systém, a tam většinou odpovídám tak rychle jak mi to volný čas dovolí což se ne vždy podaří ticket mi uteče o patro vejš a 14 dní čekám než mi ho zas pošlou dolu. Nic ti ovšem nebrání přidat se do týmu z Čechů tady už skoro nikdo nezbyl máme tu skoro vše z Polska. Ale máš pravdu je asi na čase to tu zabalit, už je proto aby jste si užili ty momenty kdy tu žádné GO nebude.

• closed a nemusím říkat proč

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod