[CELKEM: 42.361.000] Quick [RCoB] & Tomaso [RCoB] & Fantomas [RCoB] & SoCiAl [RCoB] vs. Thane [WaB] (Ú: 2.200.000, O: 40.161.000)

• :hi: Všem , RCoB se hlásí z první odplatou , proč je nadpis se ztrátami takový jaký je vysvětlím o pár řádků níže :fatgreengrin: včera opět rozmrazil Thane , a převážel zbytek surek co získal od Quicka , tak mě napadlo , že když bude mít lodky večer stále doma , tak si zaletím MD a trošičku si zafalujeme :evilgrin2: , kolem 20:30 sem Thaneho vyfotil v jeho FS systému i se surkama a tím byl plán na noc jasný , kolegové si šli lehnout a jak šel Off tak jsem vyrazil s HS vstříc za dobrodružstvím :spiteful: let proběhl naprosto hladce , všude tichoučko a klídeček , jakmile moje HS vystoupily z Hyperprostoru , Thaneho moony si okamžitě nadělali do kráterů , jelikož oba padly na 1 pokus a z toho jedna vlna padla ( - 10 HS ) všechna čest posádce :hail: , hned sem juknul falou a našel jsem přesně to co jsem hledal , letka Rozmístěním na 10% a tak jsem začal hlídat kdy logne abych mohl začít falovat než dorazí ostatní na pomoc se sledováním , Thane logl někdy po 7 ranní a falovaní začalo , falovaly jsme cca 1h ( nejsem si přesně jistý ) když tu najednou nám začaly spamovat falangu vším možným , a je to tu , bude odvolávat , a tak se i stalo , čas jsme měli ideální , proběhli výpočty jeho návratu a pak už jen klasické založeni útoku a čekání na výsledek , mezi tím jeho ali kolegové zrušily kolonky a hodily si je systém vedle Thaneho , copak mají asi v plánu ? App obrana od nich nepřipadala v úvahu , jelikož by dostaly po čun...... a nic by jim nezbylo , tak že by chtěli ukrást DF ? No a co to naše faly neviděly :search: jeho kolegové na něho také založily útok :hmm: , no dobrá , chtějí ho střelit samy aby co nejvíce zachránily :vain: a tak se i nakonec stalo , my jsme si dali malinkou brzdu ( at si ho klidně střelí samy ) , rozdělili jsme si časy na recyklace abychom pokryli více možností a už se jen čekalo co se stane , a stalo se toto :

[CELKEM: 36.134.924.500] Maximus [WaB] & decimus [WaB] vs. Thane [WaB] (Ú: 4.233.071.000, O: 31.901.853.500) :lol:

Akorát to mělo jeden háček :fatgreengrin: krom toho co vzali jejich Rapery po bitvě , jsme vše vytěžily my :rofl: a ještě na nás zbyly i surky , no a obránce nám opět zamrazil ( byl venku ani né 30h snad ) , spotřeba byla krapet vyšší ( nezapočítána ) skrz to že jsme posílaly recy na více časů ( a hlavně dříve jak oni abychom opravdu těžily my a né oni :fatgreengrin: ) :thumbsup: pokud jsem něco opomenul , kolegové třeba doplní v komentářích a tady dole máte náš výsledek :

Dne 06-04-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Quick [RCoB]

Hvězda smrti 158

Lehký stíhač 403.418

Těžký stíhač 3.349

Křižník 157.298

Bitevní loď 99.427

Bitevní křižník 36.201

Bombardér 1.952

Ničitel 31.011

útočník Tomaso [RCoB]

Hvězda smrti 3.200

Lehký stíhač 4.446.701

Těžký stíhač 52.314

Křižník 300.000

Bitevní loď 390.000

Bitevní křižník 178.250

Ničitel 60.882

útočník Fantomas [RCoB]

Hvězda smrti 1.430

Lehký stíhač 967.777

Těžký stíhač 1.584

Křižník 325.018

Bombardér 113

Bitevní loď 143.852

Bitevní křižník 123.852

Ničitel 90.040

Reaper 1

útočník SoCiAl [RCoB]

Lehký stíhač 7.828.409

Těžký stíhač 33.233

Křižník 1.462.095

Bitevní loď 486.396

Bitevní křižník 180.839

Malý transportér 645.671

Špionážní sonda 1

Obránce Thane [WaB]

Raketomet 7.700

Lehký laser 1.562

Těžký laser 432

Gaussův kanón 13

Plasmová věž 136

Malý planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník Quick [RCoB]

Hvězda smrti 158 ( -0 )

Lehký stíhač 403.409 ( -9 )

Těžký stíhač 3.349 ( -0 )

Křižník 157.298 ( -0 )

Bitevní loď 99.426 ( -1 )

Bitevní křižník 36.201 ( -0 )

Bombardér 1.952 ( -0 )

Ničitel 31.011 ( -0 )

útočník Tomaso [RCoB]

Hvězda smrti 3.200 ( -0 )

Lehký stíhač 4.446.611 ( -90 )

Těžký stíhač 52.314 ( -0 )

Křižník 299.997 ( -3 )

Bitevní loď 389.998 ( -2 )

Bitevní křižník 178.248 ( -2 )

Ničitel 60.882 ( -0 )

útočník Fantomas [RCoB]

Hvězda smrti 1.430 ( -0 )

Lehký stíhač 967.754 ( -23 )

Těžký stíhač 1.584 ( -0 )

Křižník 325.016 ( -2 )

Bombardér 113 ( -0 )

Bitevní loď 143.851 ( -1 )

Bitevní křižník 123.852 ( -0 )

Ničitel 90.040 ( -0 )

Reaper 1 ( -0 )

útočník SoCiAl [RCoB]

Lehký stíhač 7.828.230 ( -179 )

Těžký stíhač 33.233 ( -0 )

Křižník 1.462.086 ( -9 )

Bitevní loď 486.394 ( -2 )

Bitevní křižník 180.839 ( -0 )

Malý transportér 645.656 ( -15 )

Špionážní sonda 1 ( -0 )

Obránce Thane [WaB]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

5.190.320.036 Kov, 1.946.404.570 Krystaly a 220.620.381 Deuterium

370.743.004 Kov, 121.650.285 Krystaly a 13.788.774 Deuterium

Útočník ztratil celkem 2.200.000 surovin.

Celkové poškození útočníka včetně dalších útoků je: 2.848.000.

Obránce ztratil celkem 40.161.000 surovin.

Celkové poškození obránce, včetně dalších obran je: 54.222.000.

Na těchto souřadnicích se vznáší 3.762.566 kovu a 1.088.835 krystalů.

Extra trosky způsobené dalšími bitvami: 1.060.650 kovu a 538.050 krystalů.

Útočník získal celkem 7.863.527.050 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 23%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

12.456.133.716 Kov a 7.580.497.785 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 18.015.329.756

Krystaly: 9.647.629.640

Deuterium: 234.351.155

Útočník(ci) získal(i) 27.897.310.551 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -5.597.353.540

Krystaly: -2.080.186.355

Deuterium: -240.209.155

Obránce(i) ztratil(i) celkem 7.917.749.050 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• Monstrózní bitva hoši, tomuhle se říká umění... Nechat vlastní Ali ať sestřelí kolegu a ještě jim ukrást trosky, to je už vyšší dívčí :D to by ani enemy nevymyslel :thumbsup:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Ideálny boj :D vy ste o nič neprišsli, ale zisk máte super. gratulujem.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• gratulacia k boju vsetkym utocnikom, thane musel nasrat vela ludi ked uz ho strelila aj vlastna ali. Na pomery betlu je to nic. Do 30dni to obnovi ak bude hrat.

Trosku ma zaujal komentar banyho a co citam popisok od tomasa tak bany vysvetli prosim tuto nechapajucim ako som ja co bolo na tom vyssi divci ci ako to hovoris z pohladu utocnikov. Ja skor myslim ze bola chyba ze spomalili lebo mohli brat viac suriek samozrejme by mali aj straty na fleet ale ta by bola minimalna myslim a tazbu by brali asi tak ci tak ale neviem lebo to som len vycital z tomasovho popisu. Nie ze by som chcel zhadzovat utocnikov ale to skor sa pytam banyho :). A bany enemyho nechaj tam kde je, na smetisku dejin, len jvoli nemu by som zas musel zacat hrat tuto hru :)

• gratulacia k boju vsetkym utocnikom, thane musel nasrat vela ludi ked uz ho strelila aj vlastna ali. Na pomery betlu je to nic. Do 30dni to obnovi ak bude hrat.

Trosku ma zaujal komentar banyho a co citam popisok od tomasa tak bany vysvetli prosim tuto nechapajucim ako som ja co bolo na tom vyssi divci ci ako to hovoris z pohladu utocnikov. Ja skor myslim ze bola chyba ze spomalili lebo mohli brat viac suriek samozrejme by mali aj straty na fleet ale ta by bola minimalna myslim a tazbu by brali asi tak ci tak ale neviem lebo to som len vycital z tomasovho popisu. Nie ze by som chcel zhadzovat utocnikov ale to skor sa pytam banyho :). A bany enemyho nechaj tam kde je, na smetisku dejin, len jvoli nemu by som zas musel zacat hrat tuto hru :)

Hod si to do simulatoru a popremýšľaj...

Neobtazuj banyho

• Přečti si to znovu od nadpisu až po konečnou bilanci včetně takový tlustý zvýrazněný části uprostřed. Pak o tom popřemýšlej a zkus si odpovědět. Když na to nepřijdeš tak ti to prozradím.

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Dam ti ještě pár nápověd, třeba ti to v ty škebli sepne.

Nápověda č.1) koukni se na velikost bitvy a naslednej zisk

Nápověda č.2) koukni se na aliance který koho střelili a kdo těžil

Nápověda č.2 druhá část) RCoB thaneovu letku nestřelil očividně

Nápověda č. 3) koukni se na trosky a na sestřelenou letku obránce, určitě z těch raketometů za 40M dostanou 20mld trosek...

Furt nic? Dobře... Doporučuju si ten text Tomasa přečíst teda ještě tak 2x a pomalu, třeba ti to celý dojde.

Pokud máš v hlavě furt prázdno: vyšší dívčí je to proto, že když někomu dáš čas a souřadnice dopadu svýho odvolanýho rozmístění, necháš se jima střelit ale konkurence ti ukradne trosky, tak to už chce trochu jinačí skills v týhle hře...

Furt nic? Pokud ti to ani po tomhle nesepne tak to ofiko vzdávám

• Bany skeblu mozes mat tak jedine ty. Teba osobne nemam rad, neviem preco asi za to ako si robis posmesky a ze si zjedol vsetku mudrost sveta nieco ako darkseid, nieste bratia alebo milenci teraz je to moderne. Takze tebe osobne len podakujem za sice mensiu fleet ktoru som ti nedavno na betly strelil cez aktivitu a inak mi mozes asi alebo radsej nic to necham nech robis s darksaidom

• au to zabolelo, jdu se vyplakat k mamce :) a prozradím ti tajemství, mně je tahle hra už totálně u zardele, takže jestli si mi střelil 3 miliardy nebo si pomohl na siriu k těm 20 je mi úplně jedno. Virtuální čísla pro mě nemají už žádnou hodnotu. A ano, s darkseidem jsme něco jako bratia, protože narozdíl od tebe a tvých virtuálních kamarádíčků jsme aspoň v reálu skočili na pivko a pokecali, next level frienship. A to že mě nemáš rád? Supr, těch je celá řada, já se z tebe fakt neposeru <3.

PS: aspoň je už konečně vidět co za individua drandí ty "TOP" účty na tom betelu :D a já se vždycky tak divil že dostáváte po čuni :biggrin:

• au to zabolelo, jdu se vyplakat k mamce :) a prozradím ti tajemství, mně je tahle hra už totálně u zardele, takže jestli si mi střelil 3 miliardy nebo si pomohl na siriu k těm 20 je mi úplně jedno. Virtuální čísla pro mě nemají už žádnou hodnotu. A ano, s darkseidem jsme něco jako bratia, protože narozdíl od tebe a tvých virtuálních kamarádíčků jsme aspoň v reálu skočili na pivko a pokecali, next level frienship. A to že mě nemáš rád? Supr, těch je celá řada, já se z tebe fakt neposeru <3.

PS: aspoň je už konečně vidět co za individua drandí ty "TOP" účty na tom betelu :D a já se vždycky tak divil že dostáváte po čuni :biggrin:

Pozdravuj mamu a odkaz ze to individum ako si ty mala radsej spolknut

• Vyřídím, ještě něco hezkýho jí mám povědět? Dneska jí uvidím tak bych jí to řekl všechno naráz :)

• Vyřídím, ještě něco hezkýho jí mám povědět? Dneska jí uvidím tak bych jí to řekl všechno naráz :)

Ne ne, to staci, neviem ci by si si zapametal 2 veci tak to nebudem riskovat. Ahooooj banane😄

• PS: aspoň je už konečně vidět co za individua drandí ty "TOP" účty na tom betelu :D a já se vždycky tak divil že dostáváte po čuni :biggrin:

Podruhé, mrkni do vlákna zpět, tam ta vaše TOP ali které lezete až do žaludku přišla o 125mld :))) ale to je tichučko jak v hrobě nikdo nic nepsal :DD quick lítal rok expedice a íčka aby ho pak nějací neschopní ňoumové sejmuli, taky by mě to asi sralo a nevyjadřoval bych se (nic proti quickovi) akorát Bany ty tady píšeš ho*** a nic o téhle bitvě nevíš :)

• Vyřídím klidně i 3, mám papír a tužku a můžu si to napsat abych na to nezapomněl :) A Tricku, proč bych s nima neměl spolupracovat když s nima obchoduju od počátku spojení? A vím to co potřebuju, neboj :) Taky bych byl naštvanej kdybych střelil ali kolegu a neměl bych z něj trosky :evilgrin2:

• Vyřídím klidně i 3, mám papír a tužku a můžu si to napsat abych na to nezapomněl :) A Tricku, proč bych s nima neměl spolupracovat když s nima obchoduju od počátku spojení? A vím to co potřebuju, neboj :) Taky bych byl naštvanej kdybych střelil ali kolegu a neměl bych z něj trosky :evilgrin2:

My ale trosky a i dokonce surky měli :))) jakto že tohle nevíš ? když víš všechno...

• Ale asi vám velká část chybí ne? :D