TOP 02 [TOT: 113.823.300.000] SoCiAl [RCoB] vs. Trickster [WaB] (A: 21.182.504.000, D: 92.640.796.000)

• Nam je jedno ze ty ucty prichazi o letky , me si ukradenej , jde jen o to ze neumis HRAt , ale jen skodit , nedokazes nic poradne uhrat , tak delas traprnicky :fatgreengrin:

Hele ted bez urážky kolikrát jsi ty přišel už o letku nebo část? :D Prostě neřešte a buďte rádi že tam mate někoho koho sestřelujete :)
    A Trickster to nevzdává a hraje dal, třeba jako i jiný hráči, třeba Warmen taky několikrát padnul a pořád hraje:cool2::cool2::cool2: :)

• Nam je jedno ze ty ucty prichazi o letky , me si ukradenej , jde jen o to ze neumis HRAt , ale jen skodit , nedokazes nic poradne uhrat , tak delas traprnicky :fatgreengrin:

Jejda ted se dívám, že mám u tebe kolonie, jsem dal namátkou kolonizaci a hle, natrefil jsem to zrovna na tebe..... :/ já neumím hrát a jen škodím, a ty vybíráš Fankysovi každé ráno planety se ziskem 20mega a mě jen tak z nudy střelíš moon :DDDD tak ty si vtipný :D spíš já mám srandu z vás :D rodiče tě měli utřít do záclony ty červe :DDDDD

• pokud někdo chce vidět co znamená, že někdo neumí hrát, tak ať se logne na novější servery a uvidí, že většina nových hráču nezvládá ani základy fs, takže Trick je na tom dobře :thumbsup::wink3: a myslím si, že tak jako si z Tricka děláte prdel, tak stejně tak si z Vás dělají prdel manželky či přítelkyně, že hrajete vesmírný lodičky :thumbsup: (já už mám pomalu sbaleny kufry akorát mám teď freetime jelikož běží pro pani masterchef) :thumbsup::thumbsup:

• pokud někdo chce vidět co znamená, že někdo neumí hrát, tak ať se logne na novější servery a uvidí, že většina nových hráču nezvládá ani základy fs, takže Trick je na tom dobře :thumbsup::wink3: a myslím si, že tak jako si z Tricka děláte prdel, tak stejně tak si z Vás dělají prdel manželky či přítelkyně, že hrajete vesmírný lodičky :thumbsup: (já už mám pomalu sbaleny kufry akorát mám teď freetime jelikož běží pro pani masterchef) :thumbsup::thumbsup:

aj moja to pozera a ja prudim hracov na izare len speed 1 je aspon 5 dielov tej kraviny po sebe kym stihnem nieco strelit.

aj moja to pozera a ja prudim hracov na izare len speed 1 je aspon 5 dielov tej kraviny po sebe kym stihnem nieco strelit.

speed 1 je na to na prd, chce to alespoň 3 :thumbsup::thumbsup::thumbsup: něco na mě už asi půl hodiny blekotá asi, že vypadne Jitka, snad někde něco stihnu pobrat :thumbsup:reklama do háje

• Zavřeno a rozdám dárky

Edit: Něco warnováno, všechno smazáno. Myslím, že naprosto nesmyslný flame a ani neměl úroveň s nadávkama do rodin.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

Edited once, last by Dominastor ().