Zdravim vas spoluhraci cca pred tydnem se ve hre projevil jeden exemplár jmene Fellipe drazi na botce sec pred koncem vypravi v ali o tom co vsechno to umi a jak peckove to funguje pri tom kdyz on musi pracovat. Jako kazdy spravny hrac Ogame jsem to hned sel nahlasit na podporu bouzel absolutni ignor .. ne ze by se mi dostalo odpovedi alespon VYLIŽ MI P****!!! Nikdo s tim nic neudela ... ne ani tohle proste absolutne nic .. ba naopak v jinem ticketu mi bylo receno ze pokud budu uzivat jine doplnky nez povolene doplnky muzu byt zabanovan-- jak se rika klasika ..
Ovsem tohle nas uz prestalo bavit a proto se bud situace s timto hracem zmeni a to tak ze bude zabanovan nebo vyhozen z aliance pricemz to je taky tak nak na nic ale aspon mi to trochu zlepsi naladu.
Jestli to nesplnuje podminky vyhlaseni valky je mi tak nak fuk ale klidne mi to sem napiste co to musi splnovat a ja si dovymyslim nakou story k tomu abych tuhle valku mohl vest !! Botovat umim taky za 5e na mesic ale mit to naklikany v ukazovacku to uz neni takovi co kluci jako kdyz koukate na toho bota jak to vali misto vas .. DarkOrbit botting forever !!
S pozdravem Shoty