Vyhlášení valky alianci GENERALS aliancí Demonious-JASNY DUVOD NESOUHLASIME S HACKRY!!! PODPORA TO NEŘEŠÍ!!

On Monday, April 20, at 05:00 CEST we will have a Network Maintenance and the access to the game will be restrict.
⚠️An attack block will be in place starting at 04:30 and until 10:00 CEST.⚠️
  • Zdravim vas spoluhraci cca pred tydnem se ve hre projevil jeden exemplár jmene Fellipe drazi na botce sec pred koncem vypravi v ali o tom co vsechno to umi a jak peckove to funguje pri tom kdyz on musi pracovat. Jako kazdy spravny hrac Ogame jsem to hned sel nahlasit na podporu bouzel absolutni ignor .. ne ze by se mi dostalo odpovedi alespon VYLIŽ MI P****!!! Nikdo s tim nic neudela ... ne ani tohle proste absolutne nic .. ba naopak v jinem ticketu mi bylo receno ze pokud budu uzivat jine doplnky nez povolene doplnky muzu byt zabanovan-- jak se rika klasika ..

Ovsem tohle nas uz prestalo bavit a proto se bud situace s timto hracem zmeni a to tak ze bude zabanovan nebo vyhozen z aliance pricemz to je taky tak nak na nic ale aspon mi to trochu zlepsi naladu.

Jestli to nesplnuje podminky vyhlaseni valky je mi tak nak fuk ale klidne mi to sem napiste co to musi splnovat a ja si dovymyslim nakou story k tomu abych tuhle valku mohl vest !! Botovat umim taky za 5e na mesic ale mit to naklikany v ukazovacku to uz neni takovi co kluci jako kdyz koukate na toho bota jak to vali misto vas .. DarkOrbit botting forever !!

S pozdravem Shoty

• Ahoj :)

vidím, že na bludy skočí každý. Očividně tvůj problém nikdo neřeší, protože zde žádný problém není. To že tě někdo přehodí v aukci, je snad běžný jev a aukce od toho je. To, že to neumíš unést a myslíš si, že tě nepřehodím o 30M je už věc druhá.

Všechny aukce vyhrávám sám, pěkně manuálně a poctivě. Jasně, existují autoclickery, které ti budou mačkat příhoz stále dokola, ale to mi nepříjde zdaleka efektivní dát automaticky 10M za +10 procent kovu a přehazovat se o nic.

Aukce nemá pevný konec a rozptyl je minuta od odhadu, Průměrně vzdělaný člověk si dokáže aukci odhadnout, tedy její konec +-30s a tak to dělám. To že to tam hodím 2s před koncem je tedy spíš náhoda, než nejaký bot - jediný BOT je tady tedy inteligence a odhad a jak čtu výše, někdo to prostě má a někdo ne.

A co se týká doplňků, používám jen 3 a všechny schválené :) a ani jeden není na aukci.

S pozdravem

Fellipe

• A proto uz brecis na ali chatu jak nebyt nekoho z ali kdo si semnou pise tak je klid .. to ses splet vis ja taky vim jak fungujou boty sem dokonce vylmi zkusenej botter z her Sfgame darkorbit metin2 a pod .. a vis kdyby ses semnou prehazoval poslednich 5 minut aukce okay .. ale kdyz vidis ze nahoz je na tebe moc tak zapnes botu a ta me prehodi 1sec pred koncem tzn dle tvich slov i kdyz sedim a cekuju aukci nestiham prehodit .. jasna vec je to poctivost ;) neboj ja to timhle chci jen zviditelnit aby kazdej vedel ze si jen takova ta smradla vec na spodku boty ;)

A jasny taky bych se jako spravnej boter sel hned hajit ;) ale to jak velmi inteligentne je to napsane ten program a ze se to chova jako clovek sem nevedel ty informace jdouci od tebe se hodili ;)

• Nechám to na adminech - fakt nevím, jak bych měl odhadnout přesný konec aukce - pokud by existoval bot, který jen tupě přihazuje, tak je jako běžný hráč. Netuším jakým způsobem je řízen konec aukce, pravděpodobně je to náhodné číslo v intervali poslední minuty aukce, nicméně nemusím se s tebou přehazoat posledních 5 min, stačí poslední minuta, protože tu z aukce jednoznačně zjistíš.

To že dám příhoz a aukce skončí, to tak prostě je a takto mě přehodili 100x. Pořád nevím o čem je ta debata. To že jde napsat program, který zjistí název posledního přihazovatele a vyhodnotí zdali je to ali člen či nikoliv a když ne, tak něco přihodí, zvládne napsat každý, kdo se trochu zajímá a není to problém ani pro mě. Ale jediné co by tedy asi udělal, je to, že y přihodil bez ohledu na výši. jasně, dá se to rozšířit o parametry kontroly výše příhozu a nějak to vyhodnoti, ale to je už úplně někde jinde a k čemu to povede? pořád jen k příhozům bez ohledu na čas.

Ano, rozšíříme to dále o zbývající čas aukce, ale ten je k ničemu, když nevíš, kdy se stav změnil aby jsi věděl minutu -+30 s kdy aukce končí, pořád byj jsi jen 5 min tupě přihazoval. Tak to upravíme dále....asi všem dojde, že tady je už úroveň složitější a nic takového neexistuje.

Celé kouzlo je v tom, že odhadnu interval konce a v tom přihodím, logicky, vždy bude někdo poslední a klidně to bude i sekunda před koncem. Fakt už nevím jak to vysvětlit, zkušený hráč snad aukce zná a měl by vědět, jak fungují.

Takže ano, dokážu takovou věc napsat aby tupě přihazovala bez ohledu na odhad. Jde to napsat i tak, že to není script a běží to jako W aplikace, a ano prvky AI je možné přidat. Ale vůbec to neovlivní výsledek aukce, protože nikdo nezjistí, bez přístupu do DTB, kde je možná čas aukce uložený, aby věděl přesný konec.

Mám radost, že umíš ovláat boty a snad je umíš i vytvořit, to by mě potěšilo snad ještě víc. Ale musím tě zklamat, pro me je OG jen hra a trávit čas vymýšlením něčeho, jen abych vyhrál aukce, je naprostá ztráta času. Celé kouzlo je jen v tom, že v celou hodinu si napíšu, v jakou minutu aukce bude končit a minutu před tímto časem jdu do aukce - nic víc, nic míň., Mým odchodem z ali se tedy nic nezmění, stále tě budu přehazovat a stále to budu dělat ručně - a jelikož tě to asi hodně sere o to víc mě to baví. A víš proč, protože je to hra a očividně ji bereš moc vážně:)

• A nebylo to ani tak moc o tom co unesu a co ne ale spis sem doufal ze ti ten item nebude stat za 30M .. tot vse .. ale ne ty jsi me prehodil 1sec pred koncem nebyt tam 30M surek nesedel bych u toho a necekal na to .. ;) jasny ale co je pro tebe 30m surek kdyz vis ze to na 100% vyhrajes pak kdo co neunes ja 30M nebo ten tvuj puvodni nahoz 2M :*¨

Autoclicker na aukci ?? na co naklikavat tam o 3k navic furt dokola aby protistrana nemohla kliknout .. pokud nenahodi jebu .. to umim i sam ;)

Ano aukce nema naprosto vubec pevny konec tzn ze kdyby jsi sledoval aukce tak nekdy ti ukazuje priblizne 10 minut a nasledne zkoci na priblizne 5minut ale kratkejch 5 minut ne dlouhejch a tahle aukce konci do 3 minut od preskoku na priblizne 5 minut .. bouzel ty mas IQ tak vysoke ze predpovidas i toto :D:D ne to fakt nemas ver mi bude to spis kolem houpaciho kone .. ale zato ten program napojenej na celej zdrojovej kod ty hry urcite presne vi kdy to konci a nenecha te to prokaucovat ;)

Takze nez zacnes bejt chytrej o necem u ceho si nesedel tak studuj .. Diky ze jsi leavnul ali a jeste s takovim cirkusem. Doufam ze te BORG vezme k sobe jelikoz ti na tom evidentne dost zalezelo dle toho jak jsi se tim ohanel a vytahoval .. ovsem tim by se asi dost snizil takze si na tu reakci pockame .. jednoznacne tahle reakce bude mit taky reakci ;)

Timto bych zase rad oznamil ze Valka nam zkoncila nestihli sme asi ani vyspehovat nepritele natoz zformovat utok.

Topic bych ovsem rad nechal aby vsichni vedeli kdo byt jen na par dni tak pouzival podpurne zakazene programi a jeste se s tim vytahoval v alianci jak je to super vec .. proste jednou boter navzdy boter !!! A to mluvim z vlastnich zkusenosti ;)

• Dívej, to že to bylo 1 s před koncem je prostě náhoda, vždy bude někdo poslední. a přehovazli jsme se déle, nebylo to o jedné sekundě. Fakt nevím jakto už říct, je to aukce a já jsem prostě přihodil. Já to nehraju na score, nezajímá mě letka a nebo o kolik se jede aukce, prostě když chci, tak si přihodím a nemusí to mít logický podklad. U toho boosteru za 30M se mi to nevrátí a vím to, musel bych mít kov na cca 38lvl aby to bylo alespoň splaceno :D

Nehledej v tom nic víc, než haluz a už vůbec ne nelogiku, prostě gamblím, nic víc. A povím ti tajemství, přesně v celou se podívej na aukci a čekej 5 minut. v momentě kdy se čas změní, přičti k aktuálnímu času počet zbývajících minut, tak přesně víš, v jakou minutu +- 30s aukce skončí. Na to není třeba IQ, to je prostě selská logika, která takto funguje.

Nemám důvod se tady dohadovat a hlavně s někým, kdo tady trpí bludy. Když si přečtu tvůj text, tak je tam tolik chyb z pohledu gramatiky (nepočítám překlepy, to se stane každému), že je očividné, že zde logika své místo nenajde.

Prosím adminy o vyhodnocení situace a o prokázání/vyvrácení mého podvodného jednání a případné potvrzení toho, co píše kolega, že mám přístup na server side nebo že data aukcí jsou scriptem přístupná přes client side, popř. getem ze server side.

Pokud toto není možné a aukce fungují jak popisuju, požaduji alespoň dočasný ban pro God Shoty za urážky, pomluvu a ovlivňování jiných hráčů bez důkazů, založených pouze na teoretických domněnkách, že disponuji něčím, co umí vyhodnotit aukce s přesností na sekundy a tedy ve hře podvádím.

Díky

• nahoda ktera se opakuje skoro vzdicky kdyz vyhrajes aukci .. minimalne v pripadech kde prehazujes me :D

btw ty zpravi nectu precet sem prvni cast odpovedel sem a zbyla snuska sracek a kecu co tam usporadavas mi je putna takze jak si napsal na zacatku ty zpravi predtim to sem taky precetl bacha na me .. :D:D nechame to na adminech ;)

• Tak vyhlašuje se válka nebo ne? Protože není vůbec správně a zatím být vyhlášena ani nemůže

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Nevyhlašuje, prostě neunesl to, že je možné přihodit 2 sekundy aukce a nevěří, že prostě není možnost zjistit konec aukce - a tedy podvádět při příhozu.

Pokud máš možnost, vysvětli mu to, prosím, aby měl lehčí spaní - já mu to vysvětlit nedokázal.

• Zdravím, začal jsem tuto hru hrát, a všiml si tohoto tématu. Nevím v jaké míře je možné cheatovat v této hře, a proto se na věc podívám trochu jinak. Určitě by nebylo těžké udělat program, který auto přihazuje za vás, ale může v tom hrát roli i net. Hráč co má rychlejší internet dokáže lépe reagovat, a určitě by se našlo pár dalších věcí, co mohou pomoci při velkém přehazování.. Jestli je aukce +- minuta, tak se to dá odhadovat, ale kdo ví jak to je. Jednou se mi stalo, že jsem se přehazoval s někým, kdo házel nabídky tak rychle, že se to nedalo stíhat. V té chvilce bych o tomto uvažoval.

Nevím jak to mezi vámi ve skutečnosti je, ale když tu čtu ty zprávy, a koukám co se děje na tom vesmíru, tak je to docela klaun fiesta.. :D

Popravdě Fellipe je divné že proti tobě jde tolik lidí, přečetl jsem si tvou alianční stránku, a přijdeš mi jako totální traget. Nemáš trochu rozumného uvažování?

Aliance: Money neboli 500NaUcetZaKazdySestrelGNS

Zakladatel: Fellipe
    Popisek ali: Pošlu na účet 500(za každého) tomu, kdo sestřelí letku členům ali GNS - PeK a Plezmon, při sestřelu obou dvou jedním hráčem přihodím talíř navíc. Za každý zničený měsíc dám kilo k dobru. PM me pro info

Není tohle trochu ubohé? Jako čekal bych že normální rozumný člověk by to tak nehrotil, je to hra, né simulátor ega..

Je to hra, to nemáš v životě nic pořádného, že děláš takové cavyky, a jedete tady rádoby válku?

• Právě proto že je to jen hra. Hraju fér, ok, aukce vyhrávám, většinu, ale nedělám nic jiného, že přihazuji jako ostatní :)

Takže je to tak, že někdo prohraje aukci, začně vyhrožovat válkou, spolu-ali se připosrali a já jsem musel ali opustit, protože jsem vlastně vyhrál jen aukci. Ok, done, nemám s tím problém, většinu času nehraju, nefarmím, jen si nastavím čas na aukci - protože, jak vidno, je to mnohem lepší než někoho sestřelit.

A vše má svoji cenu, až mě překvapilo, kolik lidí se ozvalo. Ber to jako sociální experiment, pokud někdo vyhrožuje kvůli virtuální aukci, proč bych já nemohl podpořit jiné hráče tímto způsobem? Vidíš to moc omezeně. Jednou za hodinu kliknu do hry, abych si trochu zablbnul v aukci a jaké haló okolo toho je. Pokud ještě nikdo za celou dobu nepřišel na to, jak aukce fungují, tak .... na druhou stranu, jsem rád, že umíš alespoň psát česky, virtuální umístění o ničem nevypodívá, ale nezvládnout základy gramatiky...

Ještě jednou si prosím tedy přečti název topicu - vše je to kvůli vyhrané aukci a mystifikaci, kterou jsem rozjel, abych nemusel říkat, jak aukce odhaduji. V životě mě nenapadlo, že se toho někdo takto chytí - osobně mě to trochu mrzí, jelikož to každý může odhadovat stejně jako já, data z aukcí jsou přístupná přímo v aukci, stačí si je opsat a statisticky vyhodnoti, při přičtení maximalní odchylky +-30 s každý ví, kdy má jít do aukce a přihodit. Pokud se sejde více lidí v jeden čas a přihazují, někdo prostě poslední bude. Ale nařčení, že podvádním a znám přesné časy aukcí jen kvůli tomu, že mi nebylo líto hodit 30M za +40 na kov.....zopakuji to ještě jednou, moc nehraju, nestavím letku, nefarmím - je mi jedno kolik item v aukci stojí, já si přihodím a jak vidím, strašně moc lidí to sere, ale je to otázka volby - pokud chceš na top a farmit, sestřelovat, narvi surky do lodí, pokud je ti hra u prdele a o nic ti nejde, zasoutěž si v aukci.

A za nabídka na GNS platí, nebudeme si nic nalhávat, ogame je už nějakou dobu blízko k P2W, pokud někdo má čas a ambice, ale méně financí - no, já mám finance, ale méně času a už vůbec nemám ambice na nějaké cool umístění - fair trade.

• Bych spíš řekl, že se to moc hrotíte.

Pokud jde o hru, tak je totálně P2W, za TH tu můžeš udělat vše, vidím to i teď v zahraničí.

Aukce je v pohodě, neříkám že podvádíš, spíše tu píšu o tom, jak se chováš.

Ono když jsi člověk přečte to vše co je tu napsané, a pak i tu tvojí ali, tak to na tebe nehází zrovna dobrý stín..

Dál k tomu tady nic psát nebudu, vedlo by to jen k dalším nekončícím textům, užívejte si hru, a nezničte se tam.. :D

Jinak děkuji, občas mám problém s češtinou, protože umím další čtyři jazyky, tak to dělá občas neplechu.

• Takže vše je nakonec o tom, že jsem vypsal bounty na GNS. Okey, možná je to trochu nesportovní, ale nic, za co bych se styděl a tím bych to uzavřel.

Já jsem sice trochu hloupější, umím jen 3 jazyky - a upřímně, bez prdele, kdyby jsi uměl korejsky, ozval by ses? Snažil jsem se, ale nepobral jem moc některou gramatiku a rád bych se v tom nějak posunul:)

• heh,pekne tema jako program na prihazovani na aukcich je.....otom zadna....programu na ogame je spousta..nedavno se i posilali je odkazy primo do hry na program ktery dela aktivitu v danem case jaky si zadas ale dokaze i zvednout letku pri utoku a poslat ji na zadane souradnice(ale programator to prehnal s cenou myslim ze 79 dolaru).....program je snad na vsechno.....osobne sem se prehazoval s hracem fellipe a mohl sem dat 1mega ...nebo 3 mega suroviny a ve vterine vzdy prehozen daval sem i 7 mega surovin a stejne prehoze.....aukce skoncila na myslim 47mega surovin jako hazel bych dal ale aukce skoncila....

Jinak skoda ze akce na 500 na ucet skocila ja bych to bral pokud to nebyl fake news:thumbsup:

• No, já bych to viděl asi takto:

진실과 사랑은 거짓말과 증오를 이길 것입니다.

A tím bych to uzavřel ;-)...

나는 당신에 동의합니다

heh,pekne tema jako program na prihazovani na aukcich je.....otom zadna....programu na ogame je spousta..nedavno se i posilali je odkazy primo do hry na program ktery dela aktivitu v danem case jaky si zadas ale dokaze i zvednout letku pri utoku a poslat ji na zadane souradnice(ale programator to prehnal s cenou myslim ze 79 dolaru).....program je snad na vsechno.....osobne sem se prehazoval s hracem fellipe a mohl sem dat 1mega ...nebo 3 mega suroviny a ve vterine vzdy prehozen daval sem i 7 mega surovin a stejne prehoze.....aukce skoncila na myslim 47mega surovin jako hazel bych dal ale aukce skoncila....

Jinak skoda ze akce na 500 na ucet skocila ja bych to bral pokud to nebyl fake news:thumbsup:

Program je dneska na vše, rychlý příhoz v mém případě je přes bind na myši a hotkeys. Je to povolený addon, jen jsem si jej nabindoval na myš. A jinak těch 500 není fake :) pošlu to i na účet, je mi to jedno, své slovo držím:)

• programu je tolik, že se mi z toho chce blejt, naprosto to kazí smysl hry :smile2: každopadně nikdo kdo je použiva to nepřizna :biggrin: nebudu se Fellipeho zastávat, ale sám jsem vyhrál 14 aukcí za sebou prostě stylem klikání a myš mi fachčí na 150 procent a jedinej programek, kterej jsem u toho použil je má závislost :D To "pjéťo" za sestřely beru, ale když ti pošlu číslo učtu nevybereš mi ho taky? :o :huntsman:

• mat Vase problemi :))), kto ma problem s aukciami nech sa logne na starsie uni a tam uz nikto na aukcie nechodi a moze vyhravat. 500 za zostrel, paneboze kam sa tato hra ubera....a co sa tyka programov ak je hrac tupelo tak ich moze mat aj 500 a stejne skonci v reckach.

• Jenom sem tak tohle hodim

OGame Auction Hotkeys

S timhle trvá přihození nabídky asi 0,1 sec

Používám to už nevim jak dlouho a vždycky mě moc potěší když mi lidi nadávaj že používam script/bota a já jim vesele odpovím "ano používám script co je legální :)"

PS: Ne konec aukce se přesně nedá odhadnout, ale ani to neni moc třeba, prostě přihazujte po 1k přes výše uvedený script a neni problém přihodit polsední 0,1 sec před koncem