Vyhlášení valky alianci GENERALS aliancí Demonious-JASNY DUVOD NESOUHLASIME S HACKRY!!! PODPORA TO NEŘEŠÍ!!

• Jenom sem tak tohle hodim

OGame Auction Hotkeys

S timhle trvá přihození nabídky asi 0,1 sec

Používám to už nevim jak dlouho a vždycky mě moc potěší když mi lidi nadávaj že používam script/bota a já jim vesele odpovím "ano používám script co je legální :)"

PS: Ne konec aukce se přesně nedá odhadnout, ale ani to neni moc třeba, prostě přihazujte po 1k přes výše uvedený script a neni problém přihodit polsední 0,1 sec před koncem

A tohle tě baví? Když jsem se s někým přehazoval, tak zábava byla právě to, být rychlejší a mít víc štestí.. tohle je nástroj pro lamy

• mat Vase problemi :))), kto ma problem s aukciami nech sa logne na starsie uni a tam uz nikto na aukcie nechodi a moze vyhravat. 500 za zostrel, paneboze kam sa tato hra ubera....a co sa tyka programov ak je hrac tupelo tak ich moze mat aj 500 a stejne skonci v reckach.

mat tvuj problem bych chtel taky mit hale ja se tejden nelogl na server nevadi .. si nikdo nevsimnul .. hry hraju proto abych si zahral a ne abych cumel na nakou mr*ečku jak si koupi botu a jde do mesta prijde a ejhle oni uz 3expe otoceny ..

nebduu se bavit o tom ci hrac s botama stejnak zkonci v reckach .. irelevantni nesmysl vubec sem nepatrici ..

:censored:

Část cenzurována, takové věci na fórum, nepatří, příště plný warn //Dominastor

• A pořád dokola to samé :) To už zavání nemocí ... Zvláštní přehodil jsem x hráčů a x hráčů mě a většinou si napíšeme GL ... to my hrajeme hry abychom si zahráli, ty to bereš až moc vážně, což dosvědčuje už jen to, jak těžce si to vzal a omýváš pořád jen boty .. bez důkazů ... ty budeš asi takový ten vesnický čávo, který na místní disco je pánem ale ve městě se smějí tvým neonovým flanelovým kalhotám :-*

• jo protoze je vetsina smirena s tim ze s tim nikdo nic neudela .. no jasny dukazy by ti sehnal SCHOPNEJ programator v radach gameforge ale bouzel zadnej takej cesky severy nespravuje proc taky vzdit na kazdym plati 3hraci .. :D a to co sem napsal jako dukazni material mi bylo cenzurovano ze pry to neni vhodne na foru ano bylo tam az prilis pravdy ..

Btw vesnicky džávo bydlici v Tilburgu..(mimochodem 6te nejvetsi mesto holandska ;) Ale ty budes urcite z Prahy co .. ta vnitrni myslenka pocitu vekosti je docela silna .. skoda jen ze Prazaci sou spis tak nak narodni sasci vypatlany cunatka .. ale sou z capitolu zejo tak sou dulezity :D:D

A ja si omilam to sami stejne jako ty .. kazdy to svi oba vime ze s tim nikdo nic neudela ale precejen furt to nekdo obcas cte ;) A je tezky nejak zmenit nazor kdyz tvi odpovedi ctu do ty miry kdy najdu odpoved coz byva tak po prvnim radku .. ne teda u posledni zpravi neni tak obsahla a zbytecna .. tak se dala rozebrat ..

Btw jestli sis nevsiml na virgu uz nehraju a je mi to putna furt to nemeni nic na tom co si :D:D a co sem ja bez botu :D:D uzijte si ty cesky umiracky .. A skuste zahranicni servery tam aspon toho bota poradne otestujes kdyz te furt nekdo sondi a studuje ;)

• Nope, nejsem z Prahy, to město sám nesnáším. Před koronou jsem pendloval Ostrava - Praha - Soul, k čemuž se zase brzy vrátím, ale Praha tam je pouze jako tranzitní město.

A já bych byl pro, aby to někdo prověřil, aby se ukázalo, že žádné boty nemám. Bohužel asi pro to sám nic moc neudělám a ani ti to nevysvětlím. Pokud už nehraješ, je bezpředmětné se už o tom bavit, přeji hodně štěstí hlavně tedy v reálném životě a poté i ve hře :)