[CELKEM: 936.484.000] Medvidek Pu [WaB] vs. Game Over [RCoB] (Ú: 4.120.000, O: 932.364.000)

• Zdravím , tak máme tu první odvetu za Roba a určitě ne poslední....

Žádná dlouhá story... viděl jsem odpočty u Gama tk jsem to zkusil a vyšlo to...

Obránci jsem moon vybílil a přeji rychlou obnovu ( vzhledem k tomu co jsem viděl na jeho planetách tenhle učet asi slouží k něčemu jinému ;) )

Dne 22-08-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Medvidek Pu [WaB]

Křižník 97.059

Bitevní křižník 23.383

Pathfinder 24.054

Špionážní sonda 2

Obránce Game Over [RCoB]

Malý transportér 38.285

Velký transportér 63.383

Lehký stíhač 407

Těžký stíhač 6

Bitevní loď 187

Kolonizační loď 1

Recyklátor 110

Špionážní sonda 3.700

Po bitvě ...

útočník Medvidek Pu [WaB]

Křižník 96.949 ( -110 )

Bitevní křižník 23.383 ( -0 )

Pathfinder 24.024 ( -30 )

Špionážní sonda 2 ( -0 )

Obránce Game Over [RCoB]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

190.023.988 Kov, 190.023.988 Krystaly a 190.023.989 Deuterium

320.112.973 Kov, 277.664.058 Krystaly a 180.703.969 Deuterium

1.308.587.558 Kov, 69.416.015 Krystaly a 45.175.992 Deuterium

327.146.889 Kov, 17.354.004 Krystaly a 11.293.998 Deuterium

81.786.723 Kov, 4.338.501 Krystaly a 2.823.500 Deuterium

20.446.680 Kov, 1.084.625 Krystaly a 705.875 Deuterium

Útočník ztratil celkem 4.120.000 surovin.

Celkové poškození útočníka včetně dalších útoků je: 4.570.000.

Obránce ztratil celkem 932.364.000 surovin.

Celkové poškození obránce, včetně dalších obran je: 1.052.364.000.

Na těchto souřadnicích se vznáší 329.063.000 kovu a 325.992.800 krystalů.

Extra trosky způsobené dalšími bitvami: 63.175.000 kovu a 21.105.000 krystalů.

Útočník získal celkem 3.238.713.325 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

329.063.000 Kov a 326.078.200 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 2.574.477.811

Krystaly: 884.589.391

Deuterium: 430.217.323

Útočník(ci) získal(i) 3.889.284.525 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -2.805.754.811

Krystaly: -1.054.365.191

Deuterium: -430.957.323

Obránce(i) ztratil(i) celkem 4.291.077.325 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• Taky jsem se chtěl zeptat

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Tk dneska jsem projel všechny planety a všude se staví LS pro Tomasa....

😁😁😁človeče, takto vznikajú presne tie dementne konšpiračné teorie.

Ten ucet ma uz velmi velmi davno jeden a ten istý človek, ktorý hráva na Betli iba ako zábavku(keďže ma niekde inde main účet)a preto, ze sme v RCoB skutocne dobra parta😁 urcite nie preto aby niekoho boostil

• Je videt ze vubec nema predstavu k cemu minerskej ucet slouzi :lol: ale ono ti to treba jednou dojde , nebo ti poradi zkusenejsi hraci z vasi ali :hmm: to ze tam jednou vidis ls , jeste nic neznamena , pokud vim , vam jiny hrac stavi take lode :gamer:

• A ikdyby Jo není to jedno? :D “strkat”se přes to dá, je na každém jak to využije, každý má stejné možnosti. Je to stejně kontroverzní, jako kdysi všem vadilo že hráči hrajou styl chvíli dovolená, chvíli rozmražení.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• no uprimne z nasi strany to ,, strkani ,, urcite neni , kdyz na tom neprofitujeme vubec , ba naopak platime jeste vic za dobrou sluzbu :fatgreengrin: ale to je na hracich jake si urci sazby a podobne , nekdo to hold pochopi , nekdo ne a pak tu vznikaji bludy :thumbsup:

• Tady nevznikají žádné bludy :D Já pouze podotkl, že tento účet už neslouží tak moc k aktivnímu hraní , jak spíše k výrobě lodi pro vás.... Nic víc tu nehledejte :D ( S tím kupovanim... je rozdíl od někoho odkoupit letku a platit někomu za to ať vyrábí lodě )

Mě osobně je to absolutně jedno, dělejte si co chcete :D Takže nemusíš rozjíždět další diskuze, které se netýkají boje... ( Vím začal jsem ja :D )

• vznikaji bludy a to diky tobe :thumbsup: ten ucet hraje porad jeden a ten samej hrac uz asi 2 roky a slouzi k tomu k cemu on se rozhodl a nic se na tom za ty 2 roky nezmenilo :fatgreengrin::fatgreengrin:, ale to by ti mohlo dojit podle jeho tridy kterou ma vybranou ...... ze nechapes naproste zaklady , za to ja uz nemohu :fatgreengrin: mozna kdyby sis zjistil jeho rust bodu tak ti dojde co stavi porad uz 2 roky beze zmeny :fatgreengrin:

• vznikaji bludy a to diky tobe :thumbsup: ten ucet hraje porad jeden a ten samej hrac uz asi 2 roky a slouzi k tomu k cemu on se rozhodl a nic se na tom za ty 2 roky nezmenilo :fatgreengrin::fatgreengrin:, ale to by ti mohlo dojit podle jeho tridy kterou ma vybranou ...... ze nechapes naproste zaklady , za to ja uz nemohu :fatgreengrin: mozna kdyby sis zjistil jeho rust bodu tak ti dojde co stavi porad uz 2 roky beze zmeny :fatgreengrin:

:D Ja se ale bavím úplně o něčem jiném :D Opravdu nevím co tady ze sebe chceš udělat, ale zkusím Ti to vysvětlit ještě jednou jak pro dítě ve školce ;)
    Já se bavím o tom, že účet od Gama ( a vlastně i ostatní úcty až na tebe, logicky i Sociala a Quicka) poslední dobou pomáhají vám třem dělat letku... Ve chvíli kdy jsem viděl Gamovi planety, tak mě napadlo : ,, Aaa takže takhle dokáží dělat toto ohromné množství LS a VT,, Takže když jsem napsal , že účet očividně slouží k něčemu jinému, myslel jsem tím tohle....

Absolutně se nebavím o tom, že to jsou mineři a jedou eko :D Takže doufám, že to pobereš....

PS: Neříkám, že zrovna toto je proti pravidlům ;)

• :fatgreengrin: ano , poslal sem mu poprve surky na 1m ls :thumbsup: nic vic , takze jake dalsi ostatni me stavi ls ? Hmmm to by me zajimalo , a pokud umis pocitat , tak si sam zvladnu postavit za den pres 1,2m ls , takze asi tak :fatgreengrin: nikdy jindy me nikdo nepostavil ani jednu jedinou lod , akorat toot 1m ls , takze pokud toto beres jako to tvoje ohromne mnozstvi , tak prosim , presneji 1,296m ls si zvladam stavet za den sam :thumbsup: takto vznikaji takova mnozstvi chlapce , takze , pokud ti prijde ze me za 10 dni pribude 13m lodi , tak to je jen ma stavba bez jakehokoliv urychlovani , takze neni problem za mesic postavit sam 39m lodi , ale to by jsis mohl spocitat , a ne tvrdit ze ty ucty nedelaji nic jine nez me stavi lode , jelikoz 1m ls , je kapka v mori proti tomu co si postavim sam :thumbsup:

Edited 2 times, last by Tomaso ().

• :fatgreengrin: ano , poslal sem mu poprve surky na 1m ls :thumbsup: nic vic , takze jake dalsi ostatni me stavi ls ? Hmmm to by me zajimalo...

Takže fantomass neměl přes 1m Ls včera ??? Dnes je už nemá.... hmmm.... Darkseid ty Ls, které jsem mu včera sondoval na moonu asi taky hodně potřebuje... Lítá taky expe ? Ne promin, ja zapomněl on totiž není průzkumník, že ??

• :fatgreengrin: ano , poslal sem mu poprve surky na 1m ls :thumbsup: nic vic , takze jake dalsi ostatni me stavi ls ? Hmmm to by me zajimalo...

Takže fantomass neměl přes 1m Ls včera ??? Dnes je už nemá.... hmmm.... Darkseid ty Ls, které jsem mu včera sondoval na moonu asi taky hodně potřebuje... Lítá taky expe ? Ne promin, ja zapomněl on totiž není průzkumník, že ??

Ty si genius 😁😁😁😁😁 tie LS tam mam uz zopar rokov v takom istom množstve 😁konkrétne 3k LS 😁😁 proste wow asi budem tvoje príspevky čítať častejšie si zábavný chlapec

• Hele me se fantomas netyka, a kdyby si dostal tolik der jako jiny, tak by ti nic jineho nezbyvalo, a 3k ls u darkside? Jojo ty me naprosto zachranily cele moje exp, ano to mas pravdu :thumbsup: nejdriv si na mmo prohlidni prosim ucty Game, podivej se na jeho prirustky a ubytky lodi, a uvidis ze toto bylo jednou jedinkrat.... Ale ty rovnou kopes kolem sebe bez toho aby sis neco zjistil..... ale tak u tebe sme si zvykly na ty strasne blafy co z tebe padaji a to ne jednou ale opakovane :biggrin: a to same se muzes podivat u me na prirust lodi, a ukaz me dalsi den kde me pribilo vic jak 1. 3m lodi, a pak mluv

Edited once, last by Tomaso ().

Píšem sa Fantomas, prosím ťa o bezchybnosť aspoň v tomto smere. Čo sa týka 1M lf postavil som ich, pretože trh si to pýtal, to či by som ich predal Ferkovi, Jožkovi je jedno, ja som bol ziskový tak prečo nie, hra to ponúka, neporušujem žiadne pravidlá, takže ak budeš mať záujem aj ty o 1M lf daj vedieť, ale ponuka bude výhodná pre mňa:beer::spiteful: