[CELKEM: 105.773.000] Shoty [REB] & Wariatek vs. Lucifer [Evil] (Ú: 13.050.000, O: 92.723.000)

• Dne 09-10-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Shoty [REB]

Lehký stíhač 2.490

Těžký stíhač 1.130

Bombardér 199

Ničitel 64

Reaper 59

Pathfinder 81

Velký transportér 147

Křižník 500

Bitevní loď 130

Bitevní křižník 110

útočník Wariatek

Bitevní křižník 745

Bitevní loď 2.500

Obránce Lucifer [Evil]

Malý transportér 805

Velký transportér 652

Lehký stíhač 1.672

Těžký stíhač 419

Křižník 158

Bitevní loď 253

Recyklátor 181

Špionážní sonda 1.584

Bombardér 110

Ničitel 129

Bitevní křižník 60

Reaper 57

Pathfinder 192

Po bitvě ...

útočník Shoty [REB]

Lehký stíhač 1.754 ( -736 )

Těžký stíhač 886 ( -244 )

Bombardér 199 ( -0 )

Ničitel 64 ( -0 )

Reaper 59 ( -0 )

Pathfinder 76 ( -5 )

Velký transportér 110 ( -37 )

Křižník 442 ( -58 )

Bitevní loď 128 ( -2 )

Bitevní křižník 106 ( -4 )

útočník Wariatek

Bitevní křižník 728 ( -17 )

Bitevní loď 2.442 ( -58 )

Obránce Lucifer [Evil]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

4.082.354 Kov, 4.082.354 Krystaly a 4.082.353 Deuterium

Útočník ztratil celkem 13.050.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 92.723.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 29.123.839 kovu a 18.781.662 krystalů.

Útočník získal celkem 12.247.061 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 24.782.193

Krystaly: 18.709.016

Deuterium: 3.611.353

Útočník(ci) získal(i) 47.102.562 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -54.910.354

Krystaly: -38.138.354

Deuterium: -11.921.353

Obránce(i) ztratil(i) celkem 104.970.061 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• žiaľ nepochválim útočníkov za veľké straty, trocha amatérske na dvoch útočníkov ale v pohode. Lucifer snáď sa dáš skoro do poriadku . Teraz sa ukazuje kto s kým ťahá za povraz.

• zial je mi to fuck .. ja letel s tim co mam a wariatek me jen doplnil pri svych utocich takze mi vazne bylo volny minimalizovat ztraty kord kdyz neni cas ani na to si poslat deu natoz na to resit jaky budou ztraty .. ale to vis kazdy to hold hrajem jinak ten ogame .. :D:D nekdo si hold u simulatoru rozmysli kolik jednotek se mu oplati nejvic ztrati a nekdo ty jednotky radsi necha v troskach u nepritele a zrecykluje ;)

a jooo ja taham vzdicky za provaz s tema se kterejma z toho neco mam .. Jinak sam sem wariateka nahlasoval za multiacc takze fakt sem snim od zacatku netahnul; )

A je hezky ze sme TOP ali ale po tom co faust rek ze konci je tu slozite najit partaka na litani a plapolácek je tam skoro nonstop :D:D profit zpocita a posle tak co bys chtel :P :D :D nemam si na co stezovat :D mozna na to ze nam plachnul micelar :D

• :D:D tak ty budes z Evils :D:D no jo bodovej prumer na to se ty lamky co jedou v par lidech radi vymlouvaji je to jak to je my sme na pozici jedna a vy ste na pozici 3 tusim ? :D vis proste kdyz dostanes zlatou medajli tak si stoupnes nahoru a kdyz bronzovou tak dolu jakoby na podlahu vis .. ? :D

Takze az bude ta vase taskarina na pozici 1 tak muzes skouset presvedcovat me o tom ze ste top .. ale urcite me nepresvedcis pac top aliance je ta kde sem ja takze tak .. :D

• mej se ty kostatko az se ke mne v zebricku priblizis bliz nez na 5 pozic tak dej vedet ;) sy myslite ze kdyz ta aliance mela nekdy jmeno ze se z toho pokaknem ? :D ne ste socky kery sou treti a az to zmenite tak mi to tu komentuj diky ;)

• vsak jo proto sem investoval 15 euro do dustojnku ;) o investicich si povidej v DARK ali :D ci v polsku ;) :D

Jak ja mam rad libove sukezni assholly jako pan VIP :D

Vim je tezke si priznat ze je nekdo lepsi nez ty ale na tomhle servru je tak cca 200 hracu lepsich nez ty :DD: ti od top 200-400 ;) :D

• chalani hracske kvality sa ukazu casom, strielat fleety pod falou zvladnem aj ja, to nenarazam na vase boje ale tak sa ten server teraz ma a potom sa ukaze kto ma aky skyl atd. A ci utoci shoty s poliakom je uplne jedno, on ma o ciel menej😄

• A ty si myslíš o sebe že si ako TOP ??? Si ma teraz pekne rozosmial! Sú hráči a potom sú krysy ktoré najprv niekoho nahlásia a potom ho prosia o pomoc v útoku, nezabudni si poriadne umyť hlavu aby ti nesmrdela po .... :thumbsup:

• Ja ho nahlasil ano .. psal mi po polsku a jeste k tomu urazky a vyhruzky ;) navic jsem si vsiml toho druheho acc ktery mi taky kupodivu psal polsky skusil se nahlasit a vuala jeden ucet zabanovan ;)

a hlavu si zasadne na fetu nemeju vis :) je vikend moje game time ;) a k tomu ten prirozeny zapach patri :D tak uz pusinko radsi neco sundej at ti to muzu taky ohodnotit ;)

• nevím, ale mě wariatek odepsal normal česky :evilgrin2: každopádně dohadovat se tu o tom jaká ali je top je hloupost, to se ukáže časem a ne po dvouch týdnech:huntsman: každopádně SHOTY pálí od začátku ostrýma (jak letkou, tak slovy) , tak doufám, že neodpadneš jako na virgu zkraje serveru :smile2:

• první dobrej flame od roku 2018... Keep going guys

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Keď vás bude v klane 9 a budete aj potom top1 tak ti to možno zožeriem. Mne sa ľúbia lamky ktoré zoberú do klanu všetko len aby boli na vrchole :biggrin::thumbsup:

je rozdil mit v ali bordel a mit tam lidi se kterymi se znas z jinych serveru :) libi se mi jak se nejvic z vasi ali ozivas ty a pritom jedinej kdo tam stoji za neco je fifty shade kere tam sere TH jak wariatek a jimmy nebo jimbo ci jak se menuje .. jedinak ste sebraka tasticek ktery na tomhle servru akorat jeste neprisla o letku :D:D jinak je mi spousta vasich jmen duverne znama :)

• Myslim , ze hodnotit kdo je top nebo ne , se neda opravdu po 2 tydnech hrani serveru :thumbsup: napiste si napriklad za 2-4 mesice kdo zvas jeste bude hrat a kdo bude mit letky a podobne , nejlepe treba az za pul roku , at jsou videt nejake vysledky , a zda nekdo hraje z TH nebo bez ni , je jen jeho volba, hra to umoznuje , tak proc by nehral , jen me baví ti hraci , co na to strasne nadavaji ze ostatni jedou TH a TH a TH ..... panove , zamyslete se malicko , pokud si ji nikdo nekoupi :fatgreengrin: tak si ani jeden z vas uz nikdy tuto hru nezahraje :check: