[CELKEM: 6.268.725.500] Nox [DARK ALI] & Director Saros [DARK ALI] & bal [DARK ALI] & Rumcajz [DARK ALI] & Captain Perseus [DARK ALI] vs. 50Shades [Evil] & Jimmy [Evil] & Druiwids Gabriel [Evil] & VIP [Evil] & Vaux6 [Evil] (Ú: 1.351.603.000, O: 4.917.122.

• Dne 06-11-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Nox [DARK ALI]

Hvězda smrti 6

Bombardér 442

Ničitel 1.891

Reaper 260

Pathfinder 2.307

Bitevní loď 8.234

Bitevní křižník 4.436

Lehký stíhač 82.650

Těžký stíhač 3.399

Křižník 30.330

útočník Director Saros [DARK ALI]

Hvězda smrti 7

Bombardér 757

Ničitel 783

Lehký stíhač 192.832

Těžký stíhač 6.792

Křižník 20.753

Bitevní loď 9.143

Bitevní křižník 2.450

Reaper 440

Pathfinder 951

útočník bal [DARK ALI]

Lehký stíhač 14.724

Těžký stíhač 5.153

Křižník 11.119

Bitevní loď 2.978

Bitevní křižník 1.241

Bombardér 681

Ničitel 400

Reaper 218

útočník Rumcajz [DARK ALI]

Lehký stíhač 31.275

Těžký stíhač 2.517

Křižník 2.772

Bitevní loď 1.837

Bitevní křižník 403

Bombardér 446

Ničitel 102

Reaper 8

Pathfinder 632

útočník Captain Perseus [DARK ALI]

Lehký stíhač 44.031

Těžký stíhač 6.022

Křižník 4.465

Bitevní loď 2.707

Bitevní křižník 1.326

Bombardér 652

Ničitel 571

Reaper 346

Obránce 50Shades [Evil]

Malý transportér 12.753

Velký transportér 1.378

Lehký stíhač 16.996

Těžký stíhač 6.610

Křižník 2.370

Bitevní loď 2.507

Recyklátor 7.376

Špionážní sonda 17.938

Bombardér 961

Solární satelit 131

Ničitel 614

Hvězda smrti 35

Bitevní křižník 10.133

Reaper 364

Pathfinder 1.150

Raketomet 9.887

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Obránce Jimmy [Evil]

Těžký stíhač 9.467

Křižník 3.654

Lehký stíhač 19.096

Bitevní loď 2.748

Bitevní křižník 1.830

Bombardér 495

Ničitel 492

Hvězda smrti 4

Reaper 405

Malý transportér 14.545

Velký transportér 1.065

Špionážní sonda 280

Obránce Druiwids Gabriel [Evil]

Lehký stíhač 10.707

Těžký stíhač 1.240

Křižník 1.280

Bitevní loď 1.080

Bitevní křižník 503

Bombardér 308

Ničitel 103

Reaper 47

Obránce VIP [Evil]

Hvězda smrti 19

Lehký stíhač 51.854

Těžký stíhač 5.281

Křižník 3.088

Bitevní loď 3.300

Bitevní křižník 3.857

Bombardér 641

Ničitel 263

Reaper 207

Pathfinder 3.159

Obránce Vaux6 [Evil]

Lehký stíhač 12.097

Těžký stíhač 36

Křižník 1.800

Bitevní loď 2.550

Bitevní křižník 315

Bombardér 266

Ničitel 16

Reaper 847

Po bitvě ...

útočník Nox [DARK ALI]

Hvězda smrti 6 ( -0 )

Bombardér 411 ( -31 )

Ničitel 1.790 ( -101 )

Reaper 246 ( -14 )

Pathfinder 1.924 ( -383 )

Bitevní loď 7.594 ( -640 )

Bitevní křižník 4.108 ( -328 )

Lehký stíhač 43.418 ( -39.232 )

Těžký stíhač 2.195 ( -1.204 )

Křižník 25.325 ( -5.005 )

útočník Director Saros [DARK ALI]

Hvězda smrti 7 ( -0 )

Bombardér 710 ( -47 )

Ničitel 736 ( -47 )

Lehký stíhač 101.779 ( -91.053 )

Těžký stíhač 4.372 ( -2.420 )

Křižník 17.402 ( -3.351 )

Bitevní loď 8.434 ( -709 )

Bitevní křižník 2.290 ( -160 )

Reaper 410 ( -30 )

Pathfinder 805 ( -146 )

útočník bal [DARK ALI]

Lehký stíhač 7.757 ( -6.967 )

Těžký stíhač 3.336 ( -1.817 )

Křižník 9.407 ( -1.712 )

Bitevní loď 2.738 ( -240 )

Bitevní křižník 1.142 ( -99 )

Bombardér 623 ( -58 )

Ničitel 381 ( -19 )

Reaper 206 ( -12 )

útočník Rumcajz [DARK ALI]

Lehký stíhač 16.536 ( -14.739 )

Těžký stíhač 1.630 ( -887 )

Křižník 2.296 ( -476 )

Bitevní loď 1.694 ( -143 )

Bitevní křižník 383 ( -20 )

Bombardér 419 ( -27 )

Ničitel 96 ( -6 )

Reaper 8 ( -0 )

Pathfinder 521 ( -111 )

útočník Captain Perseus [DARK ALI]

Lehký stíhač 23.547 ( -20.484 )

Těžký stíhač 3.849 ( -2.173 )

Křižník 3.782 ( -683 )

Bitevní loď 2.502 ( -205 )

Bitevní křižník 1.233 ( -93 )

Bombardér 617 ( -35 )

Ničitel 542 ( -29 )

Reaper 324 ( -22 )

Obránce 50Shades [Evil]

Zničen!

Obránce Jimmy [Evil]

Zničen!

Obránce Druiwids Gabriel [Evil]

Zničen!

Obránce VIP [Evil]

Zničen!

Obránce Vaux6 [Evil]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

136.957.972 Kov, 17.151.522 Krystaly a 14.480.848 Deuterium

Útočník ztratil celkem 1.351.603.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 4.917.122.500 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 1.761.775.959 kovu a 1.082.423.147 krystalů.

Útočník získal celkem 168.590.342 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 21%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 963.827.931

Krystaly: 728.511.669

Deuterium: -31.153.152

Útočník(ci) získal(i) 1.661.186.448 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -2.765.416.972

Krystaly: -1.824.786.522

Deuterium: -495.509.348

Obránce(i) ztratil(i) celkem 5.085.712.842 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• škoda ten příběh tomu chybí , pěkná bitva a hodně slušný čísla :thumbsup::thumbsup: líbí se mi to jak to pojali obránci, ale nevím jestli je to zrovna účelný ......pěkný gesto vůči ali kolegovi, ale když tím padne celá ali ničemu to nepomůže :angry: každopádně rychlou obnovu a nějakou odvetku:huntsman::huntsman::thumbsup:

• Příběh je takový, že fuck it bude remíza když pošleme vše, pak se tam dostalo nějak trošku více lodí než jsme čekali, ale už jsme se na to vykašlali, protože "bude prdel". btw LS jsou op :)

• Kangu jsi to ty?

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Tomu říkám pořádný restart, takhle to vypadá u mě po každé kalbičce :)) pár slov by neškodilo, ale alespoň vidíme čísla a poměrně pěkná vůči stáří uni :) Kdyby chtěli skončit všichni z Evilu tak to udělali poměrně brzo, ale velkolepě s top hráčema :)).

• Příběhy se píší a bitvy se stávají...o tom ta hra je... :thumbsup:

Bany...myslíš, že bych něco takového udělal podruhé :youcrazy::youcrazy::youcrazy: JFA forever, ale v současné době jen pro mě a Raizzacka :attention::attention::attention:

NEMÁM rád hráče, kteří opustí ali jen a jen pro svou ochranu, ačkoliv to zdůvodní bojem proti TOP 1 ali... :lol: všechno se jednou ukáže... :search: já mám času dost... :sleep::w00t::attention:

Edited once, last by Kang ().

• Ako veliteľ Alincie Evil napíšem pár slov. V prvom rade gratulujem útočníkom ale len k organizácii útoku nakoľko už ďalej nie je k čomu. Na ogame sa veľa vecí zmenilo a to hlavne že už nie je hráč ako hráč. Veľa vecí robí možnosť sa posúvať v pred za peniaze, je to viac biznis ako zábavu no zasa vďaka tomu ju môžeme stále hrať. To že sme rozbili svoje letky nie je žiadne hrdinstvo ale prosto sme aliancia a ako aliancia sme sa aj zachovali, postavili sme sa za svojho kolegu aj napriek tomu že sme vedeli ako to dopadne. Útočníkom bolo napísané že zadarmo to nebude a ani nebolo.

Teraz niečo k číslam. Áno sú pekne ale ma zaujíma prečo útočníci nedali API z recyklácii keď sa chvália že recyklovali oni čo je pravda možno tak na 50% čiže ich zisk a straty sú úplne inde ako sa tu uvádza. Ísť do tak veľkého útoku bez recyklácie je u mňa chrapúnstvo a len účel niekomu rozbiť letku bez zisku.

V tomto útoku sa ukázala aj ďalšia vec a to intrigy ktoré sa tu vytvárajú a hráči ktorí keď príde na lámanie chleba majú plnú hubu výhovoriek prečo teraz nemôžu, je to u mňa spodina kolektívneho hrania.

S pozdravom VIP

• Nechci nikterak rozdmýchávat oheň, ale zrovna ta bilance mě zajímala, pokud vím, tak VIP to má v systému a určitě stihl alespon jednou otočit a zajímala by mne skutečná bilance.:wink3: Osobně hraju bez th, na našich serverech se to dá, ale pokud je tu ta možnost nedá se nic dělat, každý nějakým způsobem utrácí peníze a někdo to dá hold do ogamu, tu možnost má každý (já taky vyhulím dvě krabky denně a je to pouze má volba :evilgrin2::evilgrin2:)........co mi spíš vrtá hlavou proč se někteří členové aliance EVIL po sestřelu přidají do aliance útočníků? kvůlí bezpečí? Nebo najednou ryzí přátelství? :w00t: ......a k recyklaci bych řekl, že se asi uplně nepočítalo s tím kolik lidí se v bitvě ukáže a přece jenom mít na tohle recky po měsíci co server běží není uplně reálný a asi bych nic neměl proti tomu, že to DARK ali doletěla i s nepokrytou těžbou, přece jenom nějaký zisk určitě měli a počítám, že z dfka vybrali převážnou část skla a to je za mě osobně dost podstatné :wink3:

• Ta bilance mě taky zajímala, 2 komplet aliance se rozbijou a obránci neukradnou ani 1 Řecku trosek? :blackeye:

Kangu, ty sis vzal zase prášky že špatný krabičky, ale v pohodě, jsem na to zvyklej. Co se mého hraní týče, postavil jsem z nuly letku za 70 miliard, co ty? Jo aha, promiň, jednou jsem si tě za 30mld odvezl v reckach já, pak znova RES a tak dál... Jo a abych nezapomněl, teď klikas na měsíce jak zbesilej aby nikdo nevěděl kde máš letku a pak se stejně necháš aspoň 2x do měsíce sundat :thumbsup: Kangovo letkareni v kostce :thumbsup: mně tu něco povídej, jestli chceš napíšu ti souřadnice a čas dopadu aby ses na tu moji letku mohl aspoň podívat :thumbsup:

Možná se podívej kde je JFA teď a kde RES. Měl by ses přes tu minulost přenést už, už to bude 2 roky a furt tu ležím v hlavě :love:

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Ta bilance mě taky zajímala, 2 komplet aliance se rozbijou a obránci neukradnou ani 1 Řecku trosek? :blackeye:

Kangu, ty sis vzal zase prášky že špatný krabičky, ale v pohodě, jsem na to zvyklej. Co se mého hraní týče, postavil jsem z nuly letku za 70 miliard, co ty? Jo aha, promiň, jednou jsem si tě za 30mld odvezl v reckach já, pak znova RES a tak dál... Jo a abych nezapomněl, teď klikas na měsíce jak zbesilej aby nikdo nevěděl kde máš letku a pak se stejně necháš aspoň 2x do měsíce sundat :thumbsup: Kangovo letkareni v kostce :thumbsup: mně tu něco povídej, jestli chceš napíšu ti souřadnice a čas dopadu aby ses na tu moji letku mohl aspoň podívat :thumbsup:

Možná se podívej kde je JFA teď a kde RES. Měl by ses přes tu minulost přenést už, už to bude 2 roky a furt tu ležím v hlavě :love:

Bany práve obránci recyklovali značnú časť trosiek čiže preto ma štve že tam išlo len o to niekomu zničiť fletku bez zisku

• Tak co si budeme, kdyby si dal stejnou možnost komukoliv tak by těch 5 letek taky sešrotoval i za cenu malýho minusu... Dark Ali tím dostala trochu náskok a vás posunula o pár měsíců/týdnů dozadu. A jestli tím skončí pár M v mínusu? Who cares, eko jede a nezapomeň že oni teď mají letky kterýma si ty surky vystřílí zpátky, ne vy. Takže za mě lamerina spíš ze strany obránců, měli jste se na kolegu vykašlat a třeba 2 útočící letky zkusit odchytnout při návratu...

• neveril som ze to niekedy napisem ale bohuzial musim suhlasit s banym, tento app lamerina, mali ste bud skusit odchyt letky jedneho a zaroven poslat aj tazbu a ked tak ali kolegovy potom pomoct so surkami, je tam 50%df tj 1/4 vrati dok. Samozrejme neviem ako to utocnici poslali ale trebalo skusit aspon nieco. Palec hore za charakter hracov v case nudze a palec dole co sa tyka hry

• Občane...tak to mi hlava nebere... :hmm::hmm::hmm:

Ale "nejlepší fleeter" CZOgame Bany má na všechno odpověď, tak ti to asi vysvětlí... :rofl:

Bany...NIKDY jsem neměl letku za 30 MLD...max za 25 a tu mi sundal někdo jiný, TY NE!!! A určitě nepadám 2x za měsíc. A že máš ty teď letku za necelých 70 MLD??? No a??? Až o ní přijdeš, tak se mi budeš koukat zdaleka na záda v celkovém TOP, ty hrdino...protože jsme od sebe jen 5 pozic :modo: a ano, několikrát jsem padl, ale hraji dál a to je důležité...protože to je jen hra a ne reál, takže jak říkal můj bývalý kolega SAB...jsou to jen jedničky a nuly... :smile2: tak si vezmi prášek ty, já své užívám pravidelně, aby mi z tvých komentářů nebylo zle... :Vomit:

P.S. kdy bude ten TEBOU slíbený sraz JFA??? Tolik keců jsi okolo toho nažvanil a nic!!! Chlapi se na něj těšili!!! Tak víš co, raději jsi se na nás vy...l :attention::attention::attention:

Edited 2 times, last by Kang ().