[CELKEM: 2.991.028.000] Vaux6 [PaP] & Spartask [40 000] vs. Turan900 [IMP] (Ú: 627.425.000, O: 2.363.603.000)

• ako to začalo obranca ma jednou v noci naštivil a zničil mi sateliti a vyraboval planetu lenže to Imperium tolerovať nebude

55805e17d1322eaf84b4e9838839bed2.jpg

A tak som si ho odsledoval vydel som že neroby FS spoliahal sa že je nan ho nik nema len že to sa splietol utok sa pripravil a šlo sa jedina vec čo bola problem bola že medzi utokom a rackami bola medzera nie velka bolo tam asi 20 min kedže som vedel ako ten to hrač hraje nebol to tak problem len že opeť som doplatil na to že TH vie zmeniť vela veci A však aj ked to nebolo tak ako to malo byť tak boj bol pekny boužial zisk nebol obranca sa po utoku prekvapivo prihlasil a 28000 rac postavil a vytažil a čo je usmevne o 2H mu na planete sedala nova letka v počte 6 Miliard ktoru si postavyl za TH a tak si asi ani nykto nešimol že prve spadol o z 14M na 12M a pak zrazu skočil na 16M takže to bol uspeh prenas aspon sme trochu podporyli tuto hru aj ked sme nič nekupili donutili sme ineho kupiť a to sa hovori že tuto hru držia iba platiaci hrači to nie je pravda držia ju hrači ako my ktori nutia hračov platiť za svoje postavenie

Dne 22-12-2020 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Vaux6 [PaP]

1401753884100.jpg

Lehký stíhač 194.414

Těžký stíhač 9.394

Křižník 30.738

Bitevní loď 13.813

Bitevní křižník 13.514

Bombardér 1.719

Ničitel 979

Reaper 648

Pathfinder 3.575

útočník Spartask [40 000]

02f30f25f9a84340b536601f13c3dc91.jpg

Lehký stíhač 261.050

Těžký stíhač 7.156

Křižník 23.041

Bitevní loď 14.257

Bitevní křižník 4.737

Ničitel 3.629

Reaper 100

Obránce Turan900 [IMP]

0c1a2246e67596f7af8ea3003b8df8cb.jpg

Velký transportér 30

Lehký stíhač 56.561

Těžký stíhač 31.422

Bitevní loď 8.630

Špionážní sonda 169

Solární satelit 1.396

Ničitel 800

Hvězda smrti 33

Bitevní křižník 2.000

Crawler 940

Raketomet 310.000

Lehký laser 11.000

Těžký laser 1.200

Gaussův kanón 500

Iontový kanón 50

Plasmová věž 200

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

new-necron-tri-walker-with-glavie.jpg

Po bitvě ...

útočník Vaux6 [PaP]

Lehký stíhač 149.872 ( -44.542 )

Těžký stíhač 8.491 ( -903 )

Křižník 29.097 ( -1.641 )

Bitevní loď 13.420 ( -393 )

Bitevní křižník 13.170 ( -344 )

Bombardér 1.676 ( -43 )

Ničitel 958 ( -21 )

Reaper 638 ( -10 )

Pathfinder 3.378 ( -197 )

útočník Spartask [40 000]

Lehký stíhač 201.120 ( -59.930 )

Těžký stíhač 6.466 ( -690 )

Křižník 21.842 ( -1.199 )

Bitevní loď 13.893 ( -364 )

Bitevní křižník 4.598 ( -139 )

Ničitel 3.547 ( -82 )

Reaper 98 ( -2 )

Obránce Turan900 [IMP]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

76.229.457 Kov, 69.950.679 Krystaly a 38.265.398 Deuterium

Útočník ztratil celkem 627.425.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 2.363.603.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 576.600.341 kovu a 292.057.262 krystalů.

Útočník získal celkem 184.445.534 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Obránce/Obránci získali trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: -363.025.543

Krystaly: -101.288.321

Deuterium: 21.334.398

Útočník(ci) ztratil(i) celkem 442.979.466 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -1.185.264.116

Krystaly: -372.223.417

Deuterium: -121.903.398

Obránce(i) ztratil(i) celkem 1.679.390.931 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

• Hmm...Čiže výsledok tohto je ze on minul peniaze na TH+pozbieral trosky v hodnote cca 900milionov a vy ste prišli o cca 440milionov dokopy... Moja otázka znie koľko bol cca odhadovaný profit keby vám všetko klapne? 300-400mega? Keďže je útočnik aj obranca v strate ne gratulujem nikomu k tomuto boju...

• Hmm...Čiže výsledok tohto je ze on minul peniaze na TH+pozbieral trosky v hodnote cca 900milionov a vy ste prišli o cca 440milionov dokopy... Moja otázka znie koľko bol cca odhadovaný profit keby vám všetko klapne? 300-400mega? Keďže je útočnik aj obranca v strate ne gratulujem nikomu k tomuto boju...

zruba 500M to ma lo byť plus minus ted už nepametam presne

• Ja teda nevim,ale jestliže byl utok připravenej jak pišeš,tak kde byl problem s reckama?Když utok připravuju,tak těžim vteřinu po dopadu a ne 20 minut.Za mě palec dolu

• Ja teda nevim,ale jestliže byl utok připravenej jak pišeš,tak kde byl problem s reckama?Když utok připravuju,tak těžim vteřinu po dopadu a ne 20 minut.Za mě palec dolu

boužial je to tak že utok musel byť prevedeni skvor ako sa pôvodne planovalo to spôsobilo medzeru videl som v tom problem kedže som poznal zviklosti obrancu a skrata bol ešte čas len že dve veci sa pokazili obranca sa prihlasil zruba 1H skvor ako obyčajne a druha podcenil som finačne môžnosti obrancu ktory dokazal postaviť behem chvile ohromnu flotilu rac a vytažiť trosky uprimne ak by nepoužil th tak by určite netažil a ak aj ano tak nestihol by šetko

• No trošku jsi se tady do toho zamotal.Znal jsi zvyklosti obrance a pro tebe byl problem,že jsi utok musel poslat dřiv.To je divny.Obrance se logl o hodinu dřiv.Takže kdyby jsi letěl podle planu a on se podle planu přihlasil,tak by jsi stejně nestihal.Prostě ti sundal saty a ty jsi se rozhodl,že se pomstiš za každou cenu.Podle mě ten utok planovanej vubec nebyl a proto to zpožděni rec.Lameřina nic jineho

• No trošku jsi se tady do toho zamotal.Znal jsi zvyklosti obrance a pro tebe byl problem,že jsi utok musel poslat dřiv.To je divny.Obrance se logl o hodinu dřiv.Takže kdyby jsi letěl podle planu a on se podle planu přihlasil,tak by jsi stejně nestihal.Prostě ti sundal saty a ty jsi se rozhodl,že se pomstiš za každou cenu.Podle mě ten utok planovanej vubec nebyl a proto to zpožděni rec.Lameřina nic jineho

tak pod ty super hrač pod na server ukažeš nam svoje dovednosti pod hraješ na polomrtvom servere a robiš ramena pod si to tu skusiť kde jevina top 10 tlači th pod na server kde urobiš utok a ešte sa tvoja letka nevratila a už obranca utoči na teba z novou letkov ktoru zazračne niekde našiel ved 20000BK sa daju za 5min postaviť že jo najme ked ma hrač 12M body určite jo plany boli no nevišlo to tak ako to malo bez th by racky to vitažili len že TH dokaže užasne veci najme ked jej maš ohromne mnostvo pak su tovoje možnosti priam neuveritelne a čo toto nieje mrtvi server zatial mysliš že je lahke na planovať utok na zviklosti hrača čo je to lahke skrata vyhodnotil som že v tej dobe je naj vekšia šanca na uspeh bohužial skvor sa prihlasil ako zvičajne a my sme utok poslali o trohu skvor ako sme mali mohlo sa stať aj to že by sa prihlasil ešte pred utokom a zboja bi nebolo nič

tak pod ty super hrač pod na server ukažeš nam svoje dovednosti pod hraješ na polomrtvom servere a robiš ramena pod si to tu skusiť kde jevina top 10 tlači th pod na server kde urobiš utok a ešte sa tvoja letka nevratila a už obranca utoči na teba z novou letkov ktoru zazračne niekde našiel ved 20000BK sa daju za 5min postaviť že jo najme ked ma hrač 12M body určite jo plany boli no nevišlo to tak ako to malo bez th by racky to vitažili len že TH dokaže užasne veci najme ked jej maš ohromne mnostvo pak su tovoje možnosti priam neuveritelne a čo toto nieje mrtvi server zatial mysliš že je lahke na planovať utok na zviklosti hrača čo je to lahke skrata vyhodnotil som že v tej dobe je naj vekšia šanca na uspeh bohužial skvor sa prihlasil ako zvičajne a my sme utok poslali o trohu skvor ako sme mali mohlo sa stať aj to že by sa prihlasil ešte pred utokom a zboja bi nebolo nič

No , zaprve , bych se uz byt vami prestal vymlouvat na TH :thumbsup: Tak si ji kup take kdyz ti to tu tak vadi a nebrec , a za druhe , myslim ze zrovna chose20 vi o cem mluuvi , je to zkuseny hrac a i fleeter , a nejsem si tak uplne jisty , ale zrovna Sirius neni az tak mrtvy jako nektere ostatni uni , to je dalsi vec , hold kdyz na nekoho letis , musis pocitat stim ze ma na ucte napriklad 10m TH a muze toto nastat , pokud stimto nepocitas , tak je chyba na tve strane :balloon:

• řekl bych, že chose20 patři k né moc početné špičce na našich serverech, občas nešetří kritikou, ale má pravdu, recky prostě musí letět dřív na takhle pomalým serveru (řekl bych , že ani není problém mít na tomhle serveru hyper 15, eko je tam silný a expi vozí opravdu hodně) a th patrí do hry úplně stejně jako deuterium, na silnicích se prohání taky octávky a někdo kdo investuje má prosě superba :thumbsup::crazy: každopádně bych to Spartask neviděl tak bledě, pristě to už urcitě klapne i s těžbou, ........alespoň někdo postuje bitvy na novějších serverech, mrkněte na XANTUS .....bitev co se týče čísel pěkných je dost, ale na forko se nedostanou

ja za to sa musim omluviť bol som trochu až moc naštvani ano viem chose20 nie je zly hrač to som prehnal ale ja som hrač ktory sa učil od starej gardy na sk to je 12 rokov aj viac hraval som v časov kedy th nebola no bola ale použivanie th nebolo tak velke ako ted fakt si nespominam že by th sa použovala takym sposobom strelite 2miliardovu letku a vaša letka sa ešte nevratila a už obranca sa vas snaži chytiť na navrat z 6 miliardovu letku ale daka tomu že už len nie čo viem tak som nešiel na 100% inak by som o letku prišiel premna je to osobne nepredstavitelne ja skratka nemôžem pohopiť ako ta hra sa tak moc zmenila na zavod kto da viac TH ja sa nemam ani problem stim že niekto do toho dava peniaze ale aky spôsobom prisť o 2miliardovu letku zapeti postaviť 6 miliardovu letku a ešte skusiť utočnika streliť na na vrate ved to je obrovske čiastky sakra nebudem polovičku svojich viplati davať na hru Sirius povedal som že je polo mrtvi to znamena že ešte je tam život ale oproti začiatku je uplne na zaver uprimne mne je jedno či som mal zisk alebo nie ja chem sa hrov baviť nie trapiť seba nebo svoju penaženku ked ma to prestane baviť nebo nebude čas darujem učet nebo zamrazim a je to hrajem to pre radosť rad chitam letky takže ja som vo zisku ved si pozrite to z môjo pohladu ukazal som mu že aj ked ma TH tak ešte stale sa najde niekto kto sa mu postavi a donuti ho platiť ukazal som mu že lentak chodiťna sateliti bez zisku ma nasledky plus ta radosť z boja ved prečo aj by som to tu daval že ? ved by sa to dalo hodnotiť ako poražka lebo su červena čisla ale mne to je jedno hrajem pre pradosť a to je ma odmena tak na zaver chose20 nechel som ta uraziť ale nevieš si plne prestaviť situacia na servere lebo take veci aspon ja som nidky nezažil aby tak TH šla a nemecky server sa nepočita to je uplne ina liga

• Když mysliš,že je Sirius tak mrtvej,tak neni problem si ho vyzkoušet.Surky na rychlej rozjezd ti pošlu.Uvidiš co se bude dit až překročiš 500k bodu.Myslim,že rychle změniš nazor

• Nieje nad ten pocit ked na niekoho letis a utok klapne a cakas na recky a on sa logne a zacne tazit df, myslim ze tento pocit zazil kazdy kto tuto hru hra a ci si postavil obranca recky za th je bezpredmetne. A ci je nejake stare uni kludne to neznizuje kvality hraca, kazdy dobry hrac sa prisposobuje podmienkam uni, ak viem ze ma niekto nesunda nebudem do toho cumiet ak viem ze je na uni par cielov a nedajboze aj mala sanca ma sundat tak nepozrem do toho raz za hodku ale raz za minutu😄. A samozrejme v popisu tohoto boja malo stat: sme dost aktivny hraci ale z nejakeho neznameho dovodu sme leteli na zelvu a recky sme poslali neskor ako dopadol utok a obranca nam to recol ale do buducna sa polepsime tak sa aspon pokochajte utokom ktory sme pokazili a nieje hanba priznat ze utok nevysiel to sa stane kazdemu

Edited once, last by robino ().

• Nejvetsi sranda je ze utocnik si ani nevsiml ze mi sundal jen asi 1/4 letky a pise tady ze jsem za dve hodiny postavil 6miliard letku :-D a recu sem taky za TH postavil jen asi 5k a ne 28k ale nebudu mu to brat a to ze sem se logl vubec nebila nahoda holt staci nejaci kamaradi co te probudi pri pruseru :-) ale jinak pekny utok GG

• Ja třeba nechápu proč když si ho měl odsledovanyho tak si to odeslal o hodinu dřív? To byla nějaká životní anomálie a za týden bys byl zpátky ve svých kolejích a mohli jste letět tip ťop... Z toho co tu píšeš nechápu proč se vztekas 😁 to bylo pokažený už ve chvíli kdy jsi zmáčkl odeslat, nechat 20 minut mezeru když letíš na želvu na planetu, ok

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Asi to utočnik neměl tak zmapovany jak piše.Prostě jsi to totalně podělal a ještě se s tim vytahuješ.Ale jak tady někdo psal.Aspon se tady něco děje:blackeye: