[CELKEM: 7.900.961.000] VENOM [WARHAMME] vs. Spartask [WARP] (Ú: 804.401.000, O: 7.096.560.000)

• Tento boj prikladám ako odkaz od Spartaka ktorý po mnohých skúsenostiach nadobro končí s Ogame. Určite príde na fórum a sám sa k boju vyjadrí. Pre tých krtorý by mali pochybnosř o boji tak prebehol regulérne. Odchod z aliancie nulováaktivita sken útok recyklácie žial správu som nechctiac zmazal ale tento boj nieje o zisku. Bolo mi ctou hrať túto hru s takým výborným hráčom Veľa Šťastia Spartaku možno raz si ešte zalietame.

se následující letky utkaly v bitvě:

útočník VENOM [WARHAMME]

Lehký stíhač 434.420

Bitevní loď 24.700

Bitevní křižník 50.160

Bombardér 5.635

Ničitel 8.797

Reaper 2.870

Obránce Spartask [WARP]

Malý transportér 100

Bitevní loď 14.616

Recyklátor 14.400

Solární satelit 4.000

Bitevní křižník 70.000

Po bitvě ...

útočník VENOM [WARHAMME]

Lehký stíhač 235.361 ( -199.059 )

Bitevní loď 24.605 ( -95 )

Bitevní křižník 50.131 ( -29 )

Bombardér 5.635 ( -0 )

Ničitel 8.797 ( -0 )

Reaper 2.870 ( -0 )

Obránce Spartask [WARP]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

70.771.323 Kov, 70.771.325 Krystaly a 39.822.363 Deuterium

Útočník ztratil celkem 804.401.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 7.096.560.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 1.376.626.590 kovu a 1.302.473.811 krystalů.

Útočník získal celkem 181.365.011 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 845.075.913

Krystaly: 1.171.601.136

Deuterium: 39.387.363

Útočník(ci) získal(i) 2.056.064.412 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -2.972.691.323

Krystaly: -3.184.611.325

Deuterium: -1.120.622.363

Obránce(i) ztratil(i) celkem 7.277.925.011 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

unnamed-2.jpg

• All erase Spartask fleet was set up, Spartask was active in moment, when you hit his fleet and you did in parts. Don't bullshit.

Military destroyed 05.02:

https://prnt.sc/yqvndv

Military destroyed today:

https://prnt.sc/yqvpsx

32508772 difference.

Spartask military lost 05.02:

https://prnt.sc/yqvt45

Spartask military lost today:

https://prnt.sc/yqvuhh

49673794 difference (with rebuilds ships).

And you with weak economy go up 12kk points in a few days. You re liar and cheater.

Edited 2 times, last by Fenrir ().

• jakékoliv připomínky/problémy sem: podpora

jinak se toto vlákno zavře

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• čo povedať premna je to koniec ogame je jasne že to nieje môj prvy koniefc už som mal jeden koniec pak som sa vratil ovladol jeden server pak mal prestavku ale ted je to definitivny koniec som sklamani z hry to čo bolo kedy si už tu nie je komunita je už uplne ina kedy si ste strelili letku obranca vam zagratuloval a šlo sa dalej dnes vam bude obranca ešte nadavať akzy ste lama lebo on neurobil fs ste neuverilni ničema lebo vy mate o 10Mil bodov viac tak to nie je ferove utočiť na slabši hračou nebo že ste hecker lebo ste ako si yistili že on zrovna je off fakt ma to nebavi už to pak su tu hrači ktory budu plasať hovadiny o nejakom neferovosto boja čo je pekni nezmisel na priklad hrač Fenrir stažuje si na niečo ale už nepovie že zruba v tom istom čase ziskal odomna 90-120M suriek nie to už tu nepovie ale dobre to bol iba priklad ja som končil každy mohol utočiť každy si mohol ukradnuť si zomna preto som aj nezamrazil nech bude farma na čo to nehavať už viem že sa nevratim tak na čo zamrazovať učet stejne sa vymaže ale to je jel dalšia vec ktora ukazuje ako velmy sa komunita zmenila ked si hrači zavidia uspech no čo už dalšia vec prečo som sa rozhodol skončiť je serveri ved teto server po 90 dni od spusteni je mrtvi dalšie dve serveri sa spustili a na čo ved su na to stejne ako ten to server kedz si sa hovorilo medzi top hrači ked server nema aspon 2000 hračou tak sa neoplati hrať tak to spadlo 1500 a ted je to kolko 400 hračov ? kedy si serveri boli aktivne aj 2 roky ted 100 dni a aj to ked sa top hrači roydelia medzi 2-3 ali lebo ked sa stretnu v jednej ali tak je to za 60 dni hotove už radšej kebz sa otvarali serveri z rychlostov 100X na 90 dni pak vyhlasiť vychercov servera a je to a je smutne že toto bzdavalo vekši zmisel ako to čo je ted kedy si boli serveri otvarane 2-3 za rok a to ich tam bolo aspon 1500 hračou ted mame za 100 dni 3 serveri ktore su na jedno kopito a nehovorte že nie je to šablona novy server pride tam zopar TH hračou pak zopar hračou ktorz to ešte vedia hrať bez th a ide sa server konči bud sa top hrači naskladaju do jednej ali a ostatok zničia nebo skratka nikto nanich nema nebo skratka TH hrači su tak silnz že ostatni hrači si povedie fajn dobre ideme na iny server a tim server umrie lebo ešte stale je viac hračou bez TH či že server umrie nebo to zalomia TH hrači lebo dojdu im peniaze nebo si povedia ideme inam nebo už nas tu nebavia fakt super a ted si poviete joj sparta daj pokoj no jo no ale toto su tie veci prečo ogame umiera a jej problemi su jasne toxicka komunita kedy si ste strelili hrača a ten vam povedal nie čo taje jo fajn pekny utok zabudol som urobiť fs ale neboj ja ti to vratim dnes je to len nadavky lebo vam povedia o to nie bolo ferove to bol podvod hmm stare dobre časi dnes bojujeme zajtra spoločne utočime to nebol žiadne problem dnes to už je ako fantazia sam neviem či sa to oplatilo tolko pisať stejne asi budem označeni za heretika určite sa tu dočitam že TH hrači tu hru držia lebo keby nebolo ich tak hra nie je sranda je že zo začiatku take nebolo a fungovali sme ale čo už môžno som len chlupi ale dvôvot prečo som hral ogame bol jasny užasna kominita ktoru žiadna ina hra nemala a že som ich hral dosť a žiadna hra nemala taku komunitu pametam si to moc dobre ako som začinal na ogame sk prišiel som na server kde už boli top hrač mal 50M a myslite že som vedel to hrať ani prd som nevedel ale skrata prišiel som na hodne ho hrača v top 10 opital ako to mam hrať myslite že čo my napisal pekne krasne mi napisal čo chem vedieť a pak mz krasne napisal presne to čo som potreboval a že toho pisal hodne skratka nebol problem môj začiatok bola raketovy lebo top hrači mz poradili poslali surky urobili to čo inej hre sa nikdy nestalo skratka hral som to tižden a som vedel šetko čo potrebujem naočili ma hrať a ako to tu chodi praktickz to hram až dodnes tak ako sa to hralo predtim či že utočim na ička a nie na hračou a ked utočim na hračov tak ide o ich letku a toto je tiež niečo čo už tu sa tak nenosi vlasne poslednu dobu som si hovoril že už tu hru ani neviem hrať ale ja sratka odmietol hrať inak hmm už je toho dosť napisane skrata je tu vela veci ktore ma už hnevaju niektore dlšie ine kratšie ale skratka som si povedal že končim len že je to ogame ktovier ako dlho vzdržim bez ogame mal by som vidržať kedže asi bz som tu nemal pisať ale našiel som hru ktora je velmi podobna hra a vzira ako starte dobre ogame a preto tam to idem hrať uprimne môžno ešte sa vratim na ogame ale určite to nebude na ogame cz lebo dosť pochibujem otom že sa to zlepši ale kto vie môžno jedneho dna pride ylučenie serveroch a ja zrovna budem mať slabšiu chvilku a pak bz som sa mohol vratiť ale to je asi taka pravdepodobnosť ako ta že budeme mať vladu ktora bude skutočne myslieť na ludi a nie na seba