[CELKOM: 3.124.026.000] Nightwalker [CURSE] vs. Marvel [AVE] (Ú: 724.236.000, O: 2.399.790.000)

• Musím úprimne povedat že ma toto mrzí .. prajem skorú obnovu

Dňa 07-03-2021 --:--:--, sa títo hráči stretli v boji:

útočník Nightwalker [CURSE]

Ľahký stíhač 215.215

Ťažký stíhač 6.399

Krížnik 21.717

Bojová loď 5.263

Bojový krížnik 12.330

Bombardér 1.350

Devastátor 4.172

Reaper 610

Pathfinder 2.321

Malý transportér 30.849

Obranca Marvel [AVE]

Malý transportér 49.488

Veľký transportér 20.789

Ľahký stíhač 48.645

Ťažký stíhač 18.896

Krížnik 5.020

Kolonizačná loď 6

Recyklátor 45.129

Špionážna sonda 32.610

Bombardér 2.025

Devastátor 1.537

Hviezda smrti 20

Reaper 1.161

Pathfinder 10.049

Po boji ...

útočník Nightwalker [CURSE]

Ľahký stíhač 99.540 ( -115.675 )

Ťažký stíhač 4.463 ( -1.936 )

Krížnik 18.932 ( -2.785 )

Bojová loď 4.924 ( -339 )

Bojový krížnik 11.794 ( -536 )

Bombardér 1.297 ( -53 )

Devastátor 4.064 ( -108 )

Reaper 599 ( -11 )

Pathfinder 2.034 ( -287 )

Malý transportér 14.203 ( -16.646 )

Obranca Marvel [AVE]

Malý transportér 0 ( -49.488 )

Veľký transportér 2 ( -20.787 )

Ľahký stíhač 0 ( -48.645 )

Ťažký stíhač 0 ( -18.896 )

Krížnik 13 ( -5.007 )

Kolonizačná loď 0 ( -6 )

Recyklátor 2 ( -45.127 )

Špionážna sonda 0 ( -32.610 )

Bombardér 606 ( -1.419 )

Devastátor 788 ( -749 )

Hviezda smrti 20 ( -0 )

Reaper 870 ( -291 )

Pathfinder 29 ( -10.020 )

Boj skončil remízou.

Útočník získal:

0 Kovy, 0 Kryštály a 0 Deutérium

Útočník stratil celkom 724.236.000 surovín.

Obranca stratil celkom 2.399.790.000 surovín.

Na týchto súradniciach sa vznáša 1.383.053.133 kovu a 902.768.469 kryštálov.

Šanca na vytvorenie mesiaca bola 20%.

Trosky vyzbierané útočníkom(mi):

938.744.131 Kovy a 902.791.869 Kryštály

Bilancia zisku / strát:

Súhrn útočník(ci)

Kovy: 447.415.131

Kryštály: 688.425.869

Deutérium: -18.541.000

Útočník(ci) získal(i) 1.117.300.000 surovín.

Súhrn obranca(ovia)

Kovy: -1.255.264.000

Kryštály: -925.698.000

Deutérium: -218.828.000

Obranca(ovia) stratil(i) celkom 2.399.790.000 surovín.

Vytvorené v OGotcha Konvertor BS 4.3.1

• Upřímně se nedivím. Člověka, který se tě včera zastával, že proti tobě nepůjde ani když vyhrožuješ ostatním členům alli sundáním. Protože spolu spolupracujete od začátku serveru a dobře se mu s tebou spolupracovalo a ani né 24h před útokem jsi ho měl ve friend listě (tohle jsem teda věděl až od tebe ani né od něho) a pokud by se včera nerozbil o Jynxe, tak bys na něho ani neměl letku. Takže zkrátka Night, který se po špionáži začne chovat jako zhrzená žena nezačne ani vyhrožovat tomu, kdo ho špionoval, ale svému vlastnímu kamarádovi se kterým jsem v alli a využije toho, že se rozbil o enemy z jiné alli, smaže ho z přátel a ráno sestřelí.. Jako zase větší škola do života oGame pro nováčka Marvela asi být nemohla, takže za to máš plus :D

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• Pusher Kvothe ide komentovat :) Tvoje jediné štastie je dobré srdiečko adminov tu, inde by si mal permaban za Thanosa

Marvela som si vyhodil z priatelov kvôli tebe, za to máš u mna plus zase ty

aj ked sa ma snažil znova požiadat na discorde aj v hre, odmietol som

Nepôjde proti nám? Neviem, v ali sme traja, nie dvaja

https://ibb.co/MkWncn2

Nebudem sa obhajovat pred niekím kto striela kamarátov len aby držal krok, aspon málinko :smile2:

• cisla pekne ale treba napisat skor ako predchadzalo k boju, nechal to na moone ze zaspal alebo prestal hrat alebo MD alebo ako vlastne. Aj ked toto uni nehram tak ma to zaujima aby som si utvaral nazor na hracov keby bolo nahodou zlucenie niekedy na koho si dat pozor a popripade kto si ma dat pozor na mna aj ked uz som skoro v ogame duchode😄.

• Nechal to na moone. Najprv som mu po plošnom skene vybral blízke súradnice a ulahčil od rozparovačov, zisk asi 100M.

Medzitým som už presúval deu k jeho letke a čakal .. Proste nespravil FS

Nech sa páči, v hre je tlačítko podpora, treba ma nahlásit ak má niekto pocit že tu niečo nie je fér. Svedomie mám čisté ako lalia čo sa tu o polovici top10 povedat asi nedá. Strielate sa medzi sebou v alianciach len aby ste mali suroviny, neschopný zostrelit hráča bez toho.

Marvel išiel z priatelov von pretože kým my sme sa snažili AVE ignorovat, oni sa rozhodli že idú po nás .. múdro

Dokonca bol Marvel pozvaný k nám do ali, ale odmietol.

Keby mi Remi večer nenapíše že ho Marvel skenuje, asi by som ho nechal tak .. zatial .. Bohužial, za chyby sa platí a ja nebudem čakat, kým ho strelí ali kolega pusher alebo jeden z pusherov hydry.

• Zkusím to shrnout ve svém posledním vyjádření k tomuto tématu.

1. To že z toho sestřelu nejsi šťastný jak jsi sám psal je protože tě tíží svědomí protože jsi udělal něco, co bys podle svých vlastních hodnot asi udělat neměl.

2. Měli jsme dohodu proti nejsilnější alli dokud nebude pryč, že to proti nim zkusíme společně. Akorát jsem teda doufal, že je fakt sundáme než dohoda padne.

3. Obsadili jste TOP pozice, takže jak jsme se domluvili dohoda proti Hydře padla, ale s Marvelem jste zůstali přátelé (což jsem ani nevěděl)

4. Pár dnů po skončení dohody, kterou jsi mimochodem chtěl skončit písemně což jsi neudělal (možná by bylo lepší napsat o ukončení tomu, s kým si ji domluvil tedy se mnou a né někomu jinému :D) jsem tě jenom vyšpionoval a ty jsi spustil flame jakože co si to dovoluju, a že za to sundáš mé spoluhráče. Opět nechápu proč neděláš ramena spíš na mě, máte s PeKem (se kterým se dá komunikovat úplně normálně, i když ho vysondím, takže čest normálnímu hráči) 3x tolik bodů co já, ale vyhrožovat budeš úplně někomu jinému. S touto reakcí na špionáž jsem se setkal na oGame poprvé, takže díky za nový zážitek :D

5. To že jste se nás snažili ignorovat by jistě vyvrátil Daidalos, který byl špionován od vás často, ale nikdy mi nikde nebrečel protože proč taky, když nejsme spojenci tak proč se nemůžeme hlídat jestli není něco k uloupení.

6. Když jsem do alli dával info, že jsem tě touhle drobností jako špionáž vytočil do běla, a že chceš sundat mé kolegy, tak Marvel odepsal, že jemu nikdo nevyhrožoval. Spolupracuje s tebou a PeKem už od začátku, a tak po vás prostě nepůjde i když ohrožujete ostatní členy alli, navíc vás má v přátelích a jen prostě nechtěl takhle zbaběle hned utéct do nejsilnější alli protože má charakter.

7. Marvel byl po hitu překvapený, ale víš jak to vzal? "Prostě jsem udělal chybu a zaspal FS no. Nejsem člověk, kterej hned skončí" A dokud bude mít čas tak prostě bude pokračovat.

8. Já mám na serveru kamarády i kamarádky v jiných alli na které jsem prostě řekl, že útočit nebudu a oni na mě, ale také jsem jim řekl, že naprosto chápu, když pošlou alli kolegoj na kterého útočím app obranu protože to je jejich povinnost vůči členu alli a moje blbost pokud nezpomalím, když jim budou svítit v okolí měsíce :P

Takže si myslím, že je krásně vidět kontrast mezi útočníkem a obráncem. Obrázek ať si udělá každý sám. Za mě má Marvel palec nahoru protože skoro po dekádě se vrátí k ogame a hned ho vypeče takový moula jako ty a vezme to jako Pán. Ve výsledku tohle píšu jenom, abych se zastal Marvela, který se snažil celou dobu dělat poctivě FS a vše si hezky oživit a pak jeden útok nezpomalil, přišel o útočnou část letky a pár hodin na to ho dodělá týpek, který ho měl ještě pár hodin zpátky ve friendlistu, spolupracoval s ním od začátku a chtěl ho do alli. Pro polovinu komunity ogame by to znamenal konec na serveru jak je často vidět na mrazacích po útoku.

A k tomu mému jedinému údajnému pushi za x serverů. Pokud je pro tebe jediné východisko jak skončit se hrou mrazák tak budiž, ale né každý chce, aby to co vybudoval přišlo v niveč, a tak se prostě rozhodně leavnout alli a říct, že mrazit nebude. Pro mě je to dost info, abych ho několik hodin sledoval a až se mu rozsvítí nějaký měsíc tak po něm skočil. Bylo to JEHO rozhodnutí a já nenechám, aby ty surky získal enemy.

Obránci GLOTR

robino: Pamatuju si jak jsi mě to snad na Polarisu nebo kam jsem se to po letech vrátil učil, a tak vážně doufám, že pokud budeš znovu aktivně hrát, tak nebudu stát proti tobě. :thumbsup:

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• To nemá zmysel :mellow:

To že som ti napísal po tvojich skenoch že už sa nebudeme držat dalej a pôjdeme po vašej ALI je podla teba flame?

Marvela som nemal v priateloch od začiatku serveru, ani som s ním nespolupracoval od začiatku serveru, vlastne okrem jedného app ( Zatetsky ) medzi nami žiadna spolupráca nebola, nikdy.

Takže bud nevieš o čom hovoríš alebo sa úmyselne snažíš klamat.

Vyhodil som si ho z priatelov hned ráno po tvojich skenoch, cca okolo 10tej? Utok prebehol neskoro v noci, okolo štvrtej ráno.

To od podvodníka sedí teda ..

Nebavia ma tieto kecy, reportni môj zostrel a ked budem mat preškrtnuté meno ako si ho mal ty,

potom som Moula a ty máš pravdu. Inak si Moula sám

• Kvothe ked to tak citam asi ti musim oponovat lebo utocnik urobil normalny zostrel, mal obrancu vo fl ale rano vyhodil co musel obranca vidiet a dovod uz je nepodstatny, obranca zaspal fs a utocnik ho strelil co je normalne a ci boli predtym kamarati, milenci alebo rodina je jedno, pri boji vo fl neboli. Ja viem ze je to blbe ked kamos pride o fleet ale najlepsie co clovek moze urobit je sa snazit strelit toho dotycneho, takze viac hry a vsetko sa da

• Bitka je pekna,ale ten flame,to je saskarna,jsou snad jasny zaklady kulturni spolecnosti : NIKDY si nedavat do pratel Polaky a Slovaky : )))

Spravne, mna by si v priateloch NIKDY nemal ale ja teba v reckach urcite

• teda tady jen tak mineřím (prozatím než se rozkoukám :huntsman::devil:) ale ty strkačky co jsem viděl na posledních třech serverech to je brutál, nikdo to prostě neřeší, na druhou stranu mi to neva, ze strkačky nikdy dobrý hrači nejsou, většinou se octnou v něčích reckách :thumbsup::thumbsup: z pohledu co tu čtu, to někomu může přijít tento sestrel trošku nemorální leda ,ale za mě ok, pokud s někým spolupracuju tak mu to nedává žadnou ochranu pred utoky, a obvzlást když neudělá nebo zaspí fs, to to prostě sundám radši já než někdo jinej :confused::huntsman: a pokud nebyl ve fl tak v tom fakt nevidím nic špatnýho, nejlepší je prostě spoluprace pouze v ali a tím se clověk tomuhle vyhne :blackeye::biggrin: k tomu co napsal combat souhlasím napůl , prostě poláci jsou vychcanci co serou do normalní soli tu posypovou a maso k nam posilají omytý zkaženy a jelikož jsou u nich zakazany potraty tak se občas narodí něco co dělá takovyhle bejkarny a v ogamu jsou polaci uplně stejny jako pri výrobě masových produktu :evilgrin2::evilgrin2::evilgrin2::thumbsup:

• Bitka je pekna,ale ten flame,to je saskarna,jsou snad jasny zaklady kulturni spolecnosti : NIKDY si nedavat do pratel Polaky a Slovaky : )))

To uz mi jich rikalo,zajimavy ze se to nikomu nepovedlo,ale jestli beres satelity do recek,tak to asi by jsi uspel:rolleyes2:

To uz mi jich rikalo,zajimavy ze se to nikomu nepovedlo,ale jestli beres satelity do recek,tak to asi by jsi uspel:rolleyes2:

Kde hras a pod akym nickom?

This is not a first time when you have shown that you re a totally prick, really.

• Jakože trochu ten flejm uklidníme, pokud budete mít tendence se navzájem urážet, tak můžete očekávat represe z mé strany. Je snad úplně jedno, kdo hraje jaký účet, ikdyby byl z Atlantídy.

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Jakože trochu ten flejm uklidníme, pokud budete mít tendence se navzájem urážet, tak můžete očekávat represe z mé strany. Je snad úplně jedno, kdo hraje jaký účet, ikdyby byl z Atlantídy.

Tak snad sa este mozem opytat kde hra a aky ma nick nech sa mozem pozriet na statistiky ked je taky dobry alebo to uz je zakazane aj toto a bud rad ze je tu flame lebo aspon ke vidiet ze je tu par ludi este ale zas ked das kazdemu ban nemusis riesit flame