[CELKEM: 3.783.582.500] Kvothe [AVE] vs. NASA [WOTU] (Ú: 743.446.000, O: 3.040.136.500)

• Moje poslední akce zde, tak snad se bude líbit. 3 dny sledovačka, rychlá kolonizačka s MS a falou, potom přesun DSek a zaspání jejich poslání. Takže útok o den odložen, naštěstí si ale stále nevšiml svého nového souseda. Potom velký fail se špionáží z tajné kolonky:headbanging:, který jsem chtěl zakrýt hrooomadou špionáží z jiných planet a naštěstí to prošlo :thumbsup:, v noci následovala hromadná akce na MD při které tragicky zahynulo 15x :sdeathstar:. Načasování proběhlo úspěšně. Cíl vstával pár minut před dopadem, tak jsem se mu omluvil za zhoršené ráno.

Obránce měl vážně smůlu, když ho střelím na narozky a pár hodin na to dostanu pár týdenní ban za přesun surek v rámci alli. No upřímně jsem to nikdy neřešil, sám jsem členům alli nebo kolegům co začínali naposílal na podporu/obnovu několik set M surek a nikdy za to nic nechtěl, ale pak vám níže postavený člen alli pošle něco, co máte za 1/3 dne a celý server vám to zazdí. No když nad tím tak přemýšlím, tak jsem nikdy nezažil MMO hru, kde by alli byla více k ničemu. Mnohem lepší příště bude se v pár lidech domluvit a dát se jenom do přátel, alespoň nikdo neuvidí s kým spolupracujete a nic jiného se nezmění. Když podpoře navrhnete, že vrátíte x-násobek částky tak vám jen odcitují "The resources have not been settled within 72 hours." a "After the blockade is over, you will receive information on how many resources you need to send to the administration planet." Cha to určitě :biggrin: Možná by nebylo od věci tuto stupiditu obměnit, přece jen vše se vyvíjí :growup: . Všem ostatním hráčům na serveru GL a rada na závěr. DOOPRAVDY si hlídejte jestli nemáte surky od někoho navíc protože to vyústí ve váš konec, ale skripty a ninjabota klidně jeďte dál, to nikdo neřeší :thumbsup:

PS: Kdyby jste někdo chtěl na nějakém serveru rozjet malou leteckou ali nebo někdo ze známých chtěl jen tak pokecat, tak mě můžete kontaktovat na discordu: Kvothe#0847

Dne 18-03-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Kvothe [AVE]

Lehký stíhač 311.960

Těžký stíhač 16.548

Křižník 61.252

Bitevní loď 2.517

Bitevní křižník 30.314

Bombardér 1.967

Ničitel 6.406

Reaper 860

Pathfinder 6.360

Obránce NASA [WOTU]

Malý transportér 16.877

Velký transportér 8.397

Lehký stíhač 123.264

Těžký stíhač 15.601

Křižník 5.657

Bitevní loď 1.883

Kolonizační loď 1

Recyklátor 1.853

Špionážní sonda 57.889

Bombardér 2.100

Solární satelit 165

Ničitel 1.430

Hvězda smrti 59

Bitevní křižník 3.706

Reaper 1.097

Pathfinder 13.090

Po bitvě ...

útočník Kvothe [AVE]

Lehký stíhač 217.175 ( -94.785 )

Těžký stíhač 13.784 ( -2.764 )

Křižník 56.211 ( -5.041 )

Bitevní loď 2.394 ( -123 )

Bitevní křižník 28.964 ( -1.350 )

Bombardér 1.859 ( -108 )

Ničitel 6.139 ( -267 )

Reaper 813 ( -47 )

Pathfinder 5.788 ( -572 )

Obránce NASA [WOTU]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

53.927.287 Kov, 106.578.026 Krystaly a 45.106.577 Deuterium

Útočník ztratil celkem 743.446.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 3.040.136.500 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 1.621.625.552 kovu a 1.111.604.049 krystalů.

Útočník získal celkem 205.611.890 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 21%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 1.197.767.839

Krystaly: 993.994.075

Deuterium: 3.633.577

Útočník(ci) získal(i) 2.195.395.491 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -1.612.821.287

Krystaly: -1.278.508.026

Deuterium: -354.419.077

Obránce(i) ztratil(i) celkem 3.245.748.390 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.1

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• Pravda že sme sa predtým práve nepohodli :biggrin:

ALE:

Klobúk dole, parádna akcia tak ako tie pred nou. Inak práve rovnaký moon hráča NASA som raz skúšal strelit tiež, asi týžden a pol dozadu, kopa hviezd v keli a nepadol :sad2:

Nechápem že sa nepoučil a FS robil nadalej tam.

S botmi a scriptami máš pravdu, Fenrir a Biggus Dickus sú to najhoršie čo môže táto hra ponúknut ale načo to riešit, kým dava Biggus dukáty do hry, nikto ho nezabanuje.

Nevadí že dokola striela bota Fenrira ktorý pred každým iným uhne, aspon že to tupé AI uhýba tak, že nenaberie všetky suroviny ked opúšta moon tesne pred útokom :biggrin:

Ak sa to vyrieši, budem rád ked sa vrátiš, ideálne ako enemy :squint: Raz ma niekto strelit musí no :sleep:

Edited once, last by NightWalker: ( Fenrira nemyslím hráča z Yildunu ktorý to tam likviduje jak Rabmo .. zhoda mien ) ().

• pekny boj aj ked je to ali kolega. Co sa tyka nejakych botov vcera som jedneho nahlasil kto hra nech mrkne 1.64.4 a dnes ma ban, svietil nonstop a ked som utocil 5s pred dopadom fleet bola a potom nie a nevidel som zmysel aby to tak natahoval lebo som rozdelil fleet tak ze by nikto odchyt neletel pre par lodi. Kvothe neviem ako to je s banmi lebo som este nemal ale ked vratis surky malo by to byt ok, sa nejak dohodni...

• NightWalker: pohoda, kdybych měl mít doživotního nepřítele pokaždé, když se s někým neshodnu, tak lezu kanálama :DJasné, že bych se vrátil jako enemy, vždycky budu proti těm na prvních místech, abyste se nenudili :thumbsup: Ale bohužel až mně v dubnu vypřší ban, tak to už pro tebe nebudu hrozba a asi už nebudu mít motivaci to znova dohánět.

robino: Já už vím asi o 3 lidech kteří hlásili toho fake Fenrira/Biggus Dickus a snad 2x měl na týden ban a pokaždé se vrátil a jen hromadil surky pro Biggus Dickus, je to jen bot, který jen točí expe a má u sebe třeba 500M surek a přitom se nevyvíjí. Dříve měl alespoň málo VTček a tak se tam našlo pár desítek mega kovu pro ostatní. Ale je vtipný, že už to je zřejmé každému na serveru, ale nic se s tím neudělá. Škoda je, že jsem nenašel podporu na sestřel Dickuse, hledal jsem všude až na teda CURSE protože nechci krmit TOPku na sundání :biggrin: Vím totiž, kdo převzal jeho účet, jak hraje a taky jak je neschopnej, ale bohužel byl ten jedinej koho by se mi nevyplatilo samotného střelit. Taky vím, že ten kdo převzal jeho účet o něj předtím rozbil svůj původní, ale co se dá dělat.. Já už se z banu dříve jak v dubnu nedostanu, zkoušel jsem kontaktovat podporu jestli bych nemohl vrátit třeba 3x tolik co mi poslal kolega z alli nebo jestli není nějaký způsob jak to vyřešit, ale od GO Ruda mně byly citovány pravidla a tím to vlastně skončilo.

Stejně to nedává moc smysl protože vždy je mnohem lepší mít aktivního člena alli, než doufat v to, že odejde a sešrotuješ ho.. nedává to moc smysl, že by to takhle někdo dělal cíleně s vidinou prospěchu. Kdyby měl Vaux6 (Thanos) čas a nenašel si hňup náročnou práci :headbanging:, tak bychom to tu rozjeli asi trochu ve větším no.. co se dá dělat.

//Smazána poslední věta. Cokoliv řečeno ohledně programů do ogame se bude warnovat. Dominastor

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

Edited once, last by Dominastor ().

• 3DS