[CELKEM: 26.709.247.000] JON DOE & EEENZO_DONG [CURSE] & PeK [CURSE] & Nightwalker [CURSE] vs. Kvothe (Ú: 5.377.478.000, O: 21.331.769.000)

• Kvothe sa spoliehal na fake aktivitu kombinovanú s aktivitou reálnou, nerobil FS a domovská planéta mu svietila v príliš náhodných časoch, na to, aby sme skúsili nejaký let na spotrebu - každý z nás ho mal príliš daleko a pohyb niektorých flotíl je príliš drahý aj na kratšie vzdialenosti :mellow:

Ked práve v noci neodpaloval mesiace po okolí, svietil a tie občasné odpočty boli privelmi náhodné, aby sa dalo trafit nejaké okno aj keby sa rozhodneme letiet z dialky - tak padlo rozhodnutie príst velmi blízko a dúfat, že si nevšimne čerstvé mesiace našej delegácie lásky :love:

Robino pred pár dnami daroval účet, včera sme po rozhovore s novým majitelom usúdili že sa mu dá verit a pozvali ho tiež, dobrých lodí sa všade vela zmestí.

Chvílku po presune flotíl nastala aktivita na domovskej obrancu, o pár minút na to na prekliatom mesiaci tak sme chvílku čakali - ak je online, všimne si nás len čo klikne na galaxiu, alebo hned ako vyletíme.

Nakoniec som bol ten hrr ( vačšinou bol hrr Robino, chýba nám tu ) a povedal som letíme - aj skrz aktivitu na domovskej, aj cielovom moone.

JON založil app kedže mal mierne najpomalšie stíhače, lode postupne naskákali do tornáda palebnej sily - domovská zhasla, cielový mesiac nie.

Nemal kedy, hrom udrel a dalšie menšie letky postupne čistili moon od dalších surovín ... :squint:

Spotreba nezapočítaná, ale verím že nás to nestálo ani 100M ( všetkých dokopy, ničitele a bombardéry ostali doma ).

Trosky máme všetky do posledného zrnka kovu.

Dakujem za parádnu akciu, každý prispel svojim dielom k celkovému prevedeniu, a zároven EEENZO_DONG, vitaj v ali :smile2:

JON DOE dakujeme a vela štastia v dalšej hre :smile2:

A nakoniec, Kvothe:

Vela štastia v reále.

Vela štastia aj v hre ak sa rozhodneš obnovovat, budeš ho potrebovat. Tvoje kecy okolo toho čo sa stalo Kabutopsovi ma len utvrdili v tom že taký ako ty nemajú čo vlastnit flotily, a poškodzovat iných, čestných hráčov. Spravil si to pekne a čisto, aspon v tom si sa poučil, ale taký ako si ty a tvoji dvaja kamaráti z malej normandie, ničia túto hru a sem tam si poplačú, že hra zomiera :biggrin: možno keby si chlapci nevystrielali polovicu vlastnej ali aby nakrmili svoje letky a egá, mali by o dvoch zapálených hráčov viac. Takto ostali dvaja a ver mi,

s tebou už nikto neráta.

Dne 29-04-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník JON DOE

Lehký stíhač 624.036

Těžký stíhač 21.243

Křižník 53.718

Bitevní loď 39.970

Bitevní křižník 4.461

útočník EEENZO_DONG [CURSE]

Lehký stíhač 511.860

Těžký stíhač 14.877

Reaper 2.269

Křižník 18.208

Bitevní loď 4.143

Bitevní křižník 6.827

Pathfinder 14.144

útočník PeK [CURSE]

Lehký stíhač 1.054.961

Těžký stíhač 51.776

Křižník 94.974

Bitevní loď 63.566

Bitevní křižník 27.923

Reaper 2.455

útočník Nightwalker [CURSE]

Lehký stíhač 1.104.878

Těžký stíhač 22.856

Křižník 229.042

Bitevní loď 20.820

Bitevní křižník 40.455

Reaper 2.163

Obránce Kvothe

Malý transportér 25.480

Velký transportér 42.047

Lehký stíhač 553.881

Těžký stíhač 102.606

Křižník 151.215

Bitevní loď 2.578

Kolonizační loď 2

Recyklátor 205.484

Špionážní sonda 197.797

Bombardér 4.296

Ničitel 21.157

Hvězda smrti 84

Bitevní křižník 51.159

Reaper 2.434

Pathfinder 13.967

Raketomet 2.500

Po bitvě ...

útočník JON DOE

Lehký stíhač 411.851 ( -212.185 )

Těžký stíhač 17.103 ( -4.140 )

Křižník 51.346 ( -2.372 )

Bitevní loď 39.149 ( -821 )

Bitevní křižník 4.405 ( -56 )

útočník EEENZO_DONG [CURSE]

Lehký stíhač 338.116 ( -173.744 )

Těžký stíhač 11.918 ( -2.959 )

Reaper 2.243 ( -26 )

Křižník 17.415 ( -793 )

Bitevní loď 4.064 ( -79 )

Bitevní křižník 6.758 ( -69 )

Pathfinder 13.396 ( -748 )

útočník PeK [CURSE]

Lehký stíhač 707.510 ( -347.451 )

Těžký stíhač 42.111 ( -9.665 )

Křižník 90.958 ( -4.016 )

Bitevní loď 62.536 ( -1.030 )

Bitevní křižník 27.530 ( -393 )

Reaper 2.422 ( -33 )

útočník Nightwalker [CURSE]

Lehký stíhač 735.866 ( -369.012 )

Těžký stíhač 18.501 ( -4.355 )

Křižník 219.025 ( -10.017 )

Bitevní loď 20.490 ( -330 )

Bitevní křižník 39.951 ( -504 )

Reaper 2.145 ( -18 )

Obránce Kvothe

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

351.483.801 Kov, 329.777.787 Krystaly a 79.517.041 Deuterium

Útočník ztratil celkem 5.377.478.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 21.331.769.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 12.297.009.340 kovu a 7.227.285.565 krystalů.

Útočník získal celkem 760.778.629 surovin.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 8.725.754.141

Krystaly: 6.159.574.352

Deuterium: 22.267.041

Útočník(ci) získal(i) 14.907.595.534 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -11.889.790.801

Krystaly: -8.016.225.787

Deuterium: -2.186.531.041

Obránce(i) ztratil(i) celkem 22.092.547.629 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

• Bitva povedena,Kvothe doplatil na male neduhy,ale to ktomu patri.Zlutak Dong ze je leva,uz sem vedel od sameho pocatku.Nevim kdo tu breci ze to tu umira??To jses jeste nevyrovnany,ze vam pokus na mne nevysel? :D,tady nejsi na salači jako u sebe doma,opiras se do ostatnich,aniz bys vedel jak to vubec bylo,ale to je mi jedno,jako team mate dobrou akci,jako solo tu furt vedu na nej ja,nebyt Robina,tak byste tu takovy teamovky ani nemeli,tak se vrat na dvorek :smoker:

• co to moje oci vidi. Gratulujem k mega zoszrelu. A som rad ze ste to urobili ked som odisiel ( len na to ste cakali kym sa zbalim aby som nebol slavny, charakteri :))). Kvothe si dravec ale nerobit fs a vyvazovat to fake aktivitou medzi pomerne skusenymi hracmi je riziko ktore sa nevyplaca ale to si zistil ked si logol myslim. Co sa tyka nejakych strkaciek to mi vzdy bolo jedno lebo byva to vacsinou tak ze vsetky lode skoncia v spravnych popelniciach :). A vidim tam noveho clena ali, nevedel som ze tam beriete novacikov, z vas uz nieje ali ale charita😄. Samozrejme enzo je dobry hrac, chcel som ho strelit ale poslal mi zamraceneho smajlila tak som odvolal. Pek a night su znama firma na taketo zostreli a preto su tam kde su ale myslim ze PEK je top 2 az, nestiha nigtovy😄. Prajem vsetkym vela sil do obnovy

• Tak jednoduché, vyprovokovat toho správneho :squint:

Top pozície sme mali dávno pred príchodom Robina na uni.

Kým ty si strielal Turana ( Luxuss ) a Pidova strielal Lone Wolfa ( Luxuss ) a Kvothe prechadzal od banu k banu.

Celkom sa nám páčilo v g3 na vašom dvorku, ale pidova to trochu moc precítil ked tam zrušil obe svoje kolonie, hned ako si na pár dní zamrazil :crying:

• ja tiez zareagujem, top 1 boli uz davno a nilto ste necital ked sa planuje zostrel, kazdy tam ma na tom svoj diel a kazdeho nieco napadne aby to bolo do posledneho detailu ok a ja niesom boh, ja som skor nehral, ja som isiel strelit teba NO1 a to sa nepodarilo takze za mna maly neuspech. A ta ali funguje ako ma a preto su tam kde su a popravde Robino sa len zviezol pri nich

• Zlutak Dong ze je leva,uz sem vedel od sameho pocatku

Trosku nerozumiem tvojmu vyroku, ze som s tebou mal dohodu a snazil som sa ich nalakat a s tvojou pomocou strelit chlapci vedie, nejsu sprosti.
    Od vtedy sa ale lady pohli a veci sa zmenili, co si si isto vsimol. Tak si odpust tieto fatamorgany.

Kvotheho nepoznam a ludi nesudim, zelam mu vsetko dobre.

A chalanom patri moja velka vdaka, ze ma prizvali ako k utoku, tak aj k dalsim spolupracam, su velka skola :)

PS.: Ked sa Pekovi uvolnia sloty, este to tu len roztancuje :D

• Za prvé gratuluji k hitu. Za druhé se musím smát a to hodně :D Já odcházím jako vítěz protože jsem hrál hlavně pro zábavu, a když vidím jak moc dokážeš fňukat i u toho, když někoho hitneš, což je fakt unikát, tak mám o zábavu postaráno :D Já že nemám co vlastnit fleet? Přijde ti, že tohle může říct ve hře někdo, kdo nemá ego až k nebi? Za 2 měsíce jsem hitnul flotily za 30Mld celkem a to jsem hrál sám. Naopak ty jsi první 2 měsíce hry předtím než přišel robino zvládl sundávat pouze zapomenuté letky přes noc. Do toho ještě zmiňuješ Kabutopse, člena ali, kterou jsem od začátku huntil a za celý server jsem si s ním nevyměnil jedinou zprávu. Ani ty zapomenuté letky neumíš lovit dobře protože ten můj podle tebe push seděl snad přes hodinu na měsíci pár systémů od tebe ty ňoumo a já na něj neměl ani dost reců, ale chápu, že někdo kdo ovládá nejtěžší obory matematiky má podle tebe určitě problém si to spočítat. A víš proč jsi pokrytec? Já když sundám zapomenutou letku, tak je to push a musíte se mně vyblejt do zpráv. Vy když sundáte někoho kdo před hodinou rozmrazil, tak vám nikdo nic nepíše protože se nikdo nesníží na vaši úroveň a ani neřeší jak to bylo. A další věc proč jsi pokrytec je pořád psát o nějaké cti a pushování a přitom někdo od vás z alli dokáže svého chvíli ex kolegu sundat přes den eskadrou stovek HSek :lol:  Jsi nevyrovnaný ufňukánek, který mě v jednom topicu zvládne chválit jak jako, v ogame mladej fleeter, dokážu lovit a v dalším topicu už psát jak bych ani neměl mít právo mít letku. A to vše jen kvůli tomu, že udělám hit, kterej se ti prostě z nějakého záhadného důvodu nelíbí. Takhle se nechová vítěz, ale nula a já jsem hrozně rád, že jsem ti tou svou obyčejnou hrou tak zvedl tlak a že jste mě sundali až když venku začalo být tak krásně :D

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• kvothe hral si celkom fajn ked to tak zhodnotim. Ci si strelil nejake dohodnute fleety mi je jedno, len ma mrzi ze ste sa skor nespojili s no1 a pidova lebo tam potencial bol na nejake akcie z vasej strany. To ze si nerobil fs je pre mna neodpustitelna lamerina pretoze si nemal nesundatelnu fleet a kto nerobi fs ponuka svoju fleet zadarmo protihracom. Uzivaj slnko a snad sa stretneme na zimu na nejakom uni nech si trosku proti sebe zalietame, stale som ti neodpustil ze si mi sundal oblubeny moon :).

• pěkná top šupka :), skvělý flame, před deseti lety by už toho bylo na 6 stránek :), snad ho ještě přibyde :) . Útočníkům gratuluji a obránci asi né brzkou, ale alespoň zábavnou obnovu případně skvělé léto bez OG :) díky němu jsem měl taky šťopky na pozoru a doufám, že moc nezlenivím a budu dělat FS dále i když bude nějaké to promile v krvi :) klasické pravidlo NO FS NO FLEET pořád platí.

Je fajn, že jsem ještě díky tomuto hitu odhalil starého známeho z počátků ogamu :))

Ať vám to lítá HAWK.

• Jeej další sa chytil :squint:

Kvothe, vítaz si, minimálne v jednej tabulke na nejakú dobu. Som rád že sa bavíš, ja som sa dnes zabavil tiež, hned ráno :smile2:

Tlak a fnukanie cítim skôr z tvojho nevyrovnaného komentára, a ako inak nezmysly.

Neviem kto z nás dvoch tu bol takmer každú noc, odpaloval moony a strielal ludí čo nespravili FS, prípadne len točil expa. Nevravím že ja som tu občas nebol , ale som si istý že kvôli ,, zábave " si prebdel vela nocí :biggrin: muselo by mi drbat ponocovat iba kvôli hre. ( velké akcie sú výnimky samozrejme )

Kabutopsa si strelil ked sme boli offline, ja aj PeK. Kým sme boli online, jeho letka na moone kde ju nikdy nemával, nesedela, zato tvoje palivo ( odfotených 100M ), na moone, kde si ho predtým nemával, bolo nachystané 10 hodín popredu. Narozdiel odo mna si bol dobre nachystaný, stačilo počkat kým budeme off aby si mohol otočit recykláciu - verím že tu ti najtažšie odbory matematiky poslúžili velmi dobre.

Ako Kabutops dopadne bolo jasné hned ako som odfotil tvoje palivo, ešte som písal do ali že ho dnes strelíš, ale nenahlasujeme, lebo chceme teba - tak mám asi kryštálové gule ak to nebol pushing.

Nikdy si s ním nepísal? Hlavne že si bol v kontakte s Jynxom, Bigussom, a ludmi okoli nich. Sám si mi to napísal, kludne priložím screen, našiel som :smile2:

To naznačovanie podvodu z našej strany ohladom zostrelu tvojho kamaráta Daidalosa ani nebudem komentovat.

Ohladom nášho ali člena ktorý dostal 24 hodín ban ( kým podpora zaregovala a nechala si vysvetlit čo sa stalo, 24 hodín cca ) nemám čo komentovat, ale asi je dôvod prečo tvoje dva bany boli dvojtýždnové. Určite nedorozumenie však.

A nedivím sa že si bol na všetko sám, nikto s tebou nechcel nič mat už od prvého banu, vedeli prečo. Jediné výnimky, ako dopadli? Daidalos? Marvel?

Nakoniec si sa spojil s ***** ( ked už nebolo s kým ) a ohrozil PeKa :squint: no na Nulu ako ja ste si netrúfli ani traja.

Hlboký hrob si vykopal a tak to aj dopadlo.

Fnuk fnuk

//Nesmyslné nadávky. Dominastor

Edited once, last by Dominastor ().

• Fnuk fnuk

Ty se tu honosis jak kdyby jsi byl neco extra,hledas jak koho pospinit.Sam do toho investujes cash,bez toho by jsi nebyl schopny akce takeho razeni uskutecnit.Herni um se ukazuje tam,kde jsi nikdo nemuze dovolit velkou herni vyhodu.Na starym servru kdy to hravalo 30x nasobek hracu,by jsi spadal do prumeru.Hraci jako ty tuhle hru znechucuji naprosty vetsine normalni herni komunite.Diky tomuhle stylu hrani,naprosta vetsina s touhle hrou prave sekla.Vzdycky jsem kazdeho ucil ze to jde hrat bez penez i na vrcholu,to jde i dnes koneckoncu,ale je ztoho akorat clovek znechucen stoho co obcas vidi.Sam se pochlub nekomu z normalnich lidi,ze jsi udelal TOP sestrel,jen jsi do toho poslal 300kc,naprosta vetsina bude kroutit hlavou to mi ver.Ja bych do toho mohl investovat penez,ze bych si mohl zde dovolit vsechno mozne,ale neudelam to uz jen z principu,to je uz herni dno.Hraval jsem fps hry na Profi urovni,kde si byli vsicnni rovni,tady nakej sasek do toho zainvestuje a mysli si ze je buh,dost chore...

• Trochu klid ano? Nějaký ten off topic budiž, ale tak pokud budete pokračovat takhle dále, tak můžu rozdat dárečky :)

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• No1,

musím byt slušný inak dostanem darček :squint:

Urýchlenie hyperbrány stojí 10 eur ( neviem kolko to je na Kč , ale je to ekvivalent troch poslaných sms, cca )

Rovnaká akcia sa dala spravit bez brány a TH, rozdiel je v tom, že by si nás ciel možno všimol pri presune, a stálo by nás to paliva, kolko sme ani nemali pokope.

Sypem do toho cash? Skús si niekedy zahrat s amíkmi, alebo talianske servery, alebo EN. Aj ked tvojmu srdcu je asi najbližšie nemecko. Všade som hral a videl som veci z ktorých by ti utrhlo dekel. Ked sa ráno zobudíš a máš dole všetky moony, pretože top 1 si k tebe presunul planéty a všade instantne postavil 200 hviezd, potom si znechutený, to mi ver.

Tvoje ,, keby som chcel " :biggrin: také kecy sú platné ako mrtvemu parfém, ked chceš sprav, ked chceš nie.

Nikoho sa nesnažím pošpinit, to ste si spravili sami.

A vieš kto je šašek? Ten čo ide odpalovat moon top 2 hráčovi, aj ked netuší kde ten hráč spravil FS.

A pritom salaš kde robí FS jeho ali kolega je jasný ako slnko :smile2:

• Presne ale o tom se bavim,za tech 10e to spravis tak rychle,ze si toho cil ani nevsimne,bez th si toho pozorny cil pravdepodobne vsimne.

Ja vim jak tam se do toho sype ve velkym,tim rikam ze se timhle ta hra dojebala,kdo vyuziva cash,je o vyraznej krok nekde jinde,nez kdyby na tom byli vsichni na stejno,ted u se vsechny tomuhle podobne hry zkurvili,coz dost zkresluje skutecne kvality top hracu podle zebricku.

• poslední dobou končí každá top bitva serveru nějakým flamem......serte na to jinak sem za chvíli nikdo nic dávat nebude :smile2:

To je těžký, když ten flame přijde rovnou s BZ :lol:

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."