[CELKEM: 34.415.772.000] PeK [CURSE] & EEENZO_DONG [CURSE] & Robino [CURSE] vs. pidova (Ú: 6.673.689.000, O: 27.742.083.000)

• Ahojte,

Poviem Vam mensi pribeh okolo tohoto boja. Na tomto uni sa spojili 2 ali proti nasej jednej aby bol pomer fleet vyrovnany. Ich taktika bola ze sa nastahovali k nasmu spolubojovnikovy Pekovy skoro do kazdeho systemu a chceli mu ublizit strelenym fleety a on kediny z nasej ali je mierumilovny. Tak sme dali 4 hlavy dohromady aby vznikol aspon 1 mozog a premyslali co s tym. Napadlo nas nech Pek robi par dni dlhe fs a uvidime co vymyslia. Nasa vyhoda bolo to ze oni mali malo recov na tu konfrontaciu a ako cas bezal nic sa nedialo tak sme sa rozhodli ze musime jedneho sundat aby Pekinko mohol v klude robit fs. Kedze vsetci tyto nasi sokovia vo vesmire zmrzli ostal posledny mohykan pidova, takze to bolo jednoduche. Opisem Vam troslu toho hraca, ten chalan mal tak 6 klzavych planet a jeho herny cas bol 20h denne a este 1 kontrola ked tie 4 hodky spal. Samozrejme sa nam to nezdalo ze je taky psycho a vcera sme skusili let cez aktivitu a bolo velke bum ked nase fleety dopadli na prazdny moon. To nebolo dobre :). Pidova urobil 1 chybu a to ze sa nastahoval do 1 systemu k hracovy bloototh a vyberal mu koloniu, tento moon bol od nas dost daleko a mohol tam robit fs. K bloototh sa este vcera nastahoval jeho kolega gillardo a mysleli sme ze pidova utecie ked tam budu dvaja ale nestalo sa. Ja som vedel ze pidova robi fs max 4 az 5 hodin co je dost malo ale skusit treba. Na 2 pokus moon padol a tam sa objavila pekna letka s navratom o 1h10min co nam stacilo kedze sme boli nachystany. Sice nam chybal nas tahoun nightwalker ale hovoril ze rano nemoze lebo ze ide v noci do bordelu. Zbytok utoku uz bol jednoduchy :).

Obranca nam pisal nieco v duchu ze mame skapat aj s rodini co je trosku cez ciaru ale ja mu nic zle neprajem len si najfi hru ltora ta tak neberie a bol si dobry hrac ale fs treba robit rozmiestnenim aj ked si off len 4 hod, supy stale kruzia, den, noc, sviatok, im je jedno. Dakujeme blutoth a gillarfo za MD a kolegovy ramzymu ze to s nimi zorganizoval ale to bolo to najlahsie ako nam pisal.

Pekny vikend prajeme

útočník PeK [CURSE]

Reaper 4.933

Lehký stíhač 1.217.662

Bombardér 8.553

Ničitel 25.216

Těžký stíhač 139.575

Bitevní loď 83.679

Bitevní křižník 59.254

Pathfinder 11.091

Křižník 330.393

útočník EEENZO_DONG [CURSE]

Lehký stíhač 738.141

Těžký stíhač 35.428

Reaper 3.428

Křižník 76.837

Bitevní loď 70.693

Bitevní křižník 22.509

Pathfinder 16.854

Špionážní sonda 196.633

Bombardér 6.940

Ničitel 4.636

útočník Robino [CURSE]

Lehký stíhač 1.042.390

Těžký stíhač 34.591

Křižník 243.122

Bitevní loď 102.181

Bitevní křižník 6.726

Bombardér 5.415

Ničitel 3.626

Reaper 2.105

Obránce pidova

Malý transportér 53.084

Velký transportér 785

Lehký stíhač 1.580.813

Těžký stíhač 204.624

Křižník 247.939

Bitevní loď 62.093

Recyklátor 77.971

Špionážní sonda 357.927

Bombardér 10.680

Ničitel 11.809

Hvězda smrti 109

Bitevní křižník 15.667

Reaper 5.021

Pathfinder 26.169

Po bitvě ...

útočník PeK [CURSE]

Reaper 4.879 ( -54 )

Lehký stíhač 747.731 ( -469.931 )

Bombardér 8.458 ( -95 )

Ničitel 24.942 ( -274 )

Těžký stíhač 108.525 ( -31.050 )

Bitevní loď 82.456 ( -1.223 )

Bitevní křižník 58.503 ( -751 )

Pathfinder 10.469 ( -622 )

Křižník 312.428 ( -17.965 )

útočník EEENZO_DONG [CURSE]

Lehký stíhač 455.139 ( -283.002 )

Těžký stíhač 27.540 ( -7.888 )

Reaper 3.385 ( -43 )

Křižník 72.676 ( -4.161 )

Bitevní loď 69.673 ( -1.020 )

Bitevní křižník 22.235 ( -274 )

Pathfinder 15.816 ( -1.038 )

Špionážní sonda 82.740 ( -113.893 )

Bombardér 6.858 ( -82 )

Ničitel 4.594 ( -42 )

útočník Robino [CURSE]

Lehký stíhač 639.560 ( -402.830 )

Těžký stíhač 26.887 ( -7.704 )

Křižník 230.137 ( -12.985 )

Bitevní loď 100.731 ( -1.450 )

Bitevní křižník 6.629 ( -97 )

Bombardér 5.352 ( -63 )

Ničitel 3.595 ( -31 )

Reaper 2.085 ( -20 )

Obránce pidova

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

15.305.718 Kov, 5.449.334 Krystaly a 4.299.357 Deuterium

Útočník ztratil celkem 6.673.689.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 27.742.083.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 17.657.903.231 kovu a 8.306.156.174 krystalů.

Útočník získal celkem 25.054.409 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 21%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 12.967.957.949

Krystaly: 6.454.644.508

Deuterium: -107.177.643

Útočník(ci) získal(i) 19.315.424.814 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -17.522.728.718

Krystaly: -8.597.177.334

Deuterium: -1.647.231.357

Obránce(i) ztratil(i) celkem 27.767.137.409 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2[/align]

• Pekna prace kluci , tak to ma byt , proste kdyz nedelas dobre FS , tak hold budes bez letky :thumbsup: prvni by mel nadavat sobe za to jak si to sam pokazil , a pak by ho treba preslo nadavat ostatnim za vlatni chyby :crazy: gratulace utocnikum k zisku

• Tak doslo na to,ceho jsem se bal,bylo vice nez jasne ze tyhle svami v tom jedou,ale bohuzel si toho pida nevsimnul,jinak gratulace.Ja jsem to mohl zachranit,ale rani telefon me hned nezvzbudil,jelikoz sem mel dost vylemtano,az na ponekolikate me to vzbudilo,ale to uz sem nestihal.Pida snad aspon najde klid na srovnani v lete,a na podzim se nekde ukaze.Kdyby byl cas a byl jsem tu,tak jsem si jistej ze by k tomuhle nedoslo,s tim nic uz ale neudelam a planovat neco uz zde nebudu,jednak uz neni cas na to vubec,chut do hry uz nemam dlouho,a ted co pida padnul,uz ani nema smysl neco vymyslet. Tak vsem HF GL

• Gratulka, FS do DF není dobrá volba, ale šetřit deutem se musí :).

Tak doslo na to,ceho jsem se bal,bylo vice nez jasne ze tyhle svami v tom jedou,ale bohuzel si toho pida nevsimnul,

Jestli myslíš mě s Gallardem, tak to byla jednorázová akce - podobně jako s kvothem, jinak jdou kluci i po nás :)

• Tak doslo na to,ceho jsem se bal,bylo vice nez jasne ze tyhle svami v tom jedou,ale bohuzel si toho pida nevsimnul,jinak gratulace.Ja jsem to mohl zachranit,ale rani telefon me hned nezvzbudil,jelikoz sem mel dost vylemtano,az na ponekolikate me to vzbudilo,ale to uz sem nestihal.Pida snad aspon najde klid na srovnani v lete,a na podzim se nekde ukaze.Kdyby byl cas a byl jsem tu,tak jsem si jistej ze by k tomuhle nedoslo,s tim nic uz ale neudelam a planovat neco uz zde nebudu,jednak uz neni cas na to vubec,chut do hry uz nemam dlouho,a ted co pida padnul,uz ani nema smysl neco vymyslet. Tak vsem HF GL

Zas si len ukazal, ze vies pisat iba sprostosti a domyslat si svoje hluposti.
    Nic ine od teba som nepocul iba kdyby, kdyby, kdyby. Kdybych to, kdybych tamto, kdybych netrepal sprostosti. Jedine kdyby na ktore ty sa mozes spolahnut je, ze kdybys neutiekol ako smrad tak tu neni bitva s pidovou ale s tebou. Ale preto si utiekol. A tak utekas asi uz 14 let, mozno cely zivot. Bez Foreste bez.
    Aj keby si pocas letu rozmrazil a letel na pomoc svojmu kamosovi, tak my vzdy mame v zalohe plan B :)

A ty kamosom nepomahas, ty ich recyklujes predsa!
    Tak ako ked polka vesmiru letela na pomoc OuterLimitovi, ked sme ho strielali, aj vtedy si sa 5hodin iba prizeral z vedla natankovaneho mesiaca s celou letkou a len si sa uhybal.

Svoje sance si premarnil a nevies nic vymysliet a vsetko co chytis je k smiechu ako ked ste chceli niekolkokrat chytat Peka :D

K bitve vsetko uz povedal Robino a mne je luto, ze tento vesmir prisiel o jedneho skveleho hraca a to prave Robina.
    Ako Pek povedal: "Je to lovec a neni co lovit. Nase srdcia uz ulovil." A to vravi za vsetko!

Pidova, tebe napriek vsetkemu co si chalanom popisal, zelam aby si sa mal dobre a drzime ti palce v zivote! Boli sme na teba trosku zly ale to je hra!
    Zvladnes to!!!

• Jo pravda boli,ubrecenost tu mam nejradsi,njn 14 let me nikdo nedostal v aktivni hre,a bude to tak dal,ale cekal jsem takovou reakci,uz jsem tu psal dopredu s jednim od vas a dalsim hracum ze uz tu nebudu dlouho,krom jednoho pokusu se nekonalo nic,tak uzivej vesmir,toho casu zmareneho a nevyslo vam to semnou,chapu :D ,GL

• Gratulka, FS do DF není dobrá volba, ale šetřit deutem se musí :).

Tak doslo na to,ceho jsem se bal,bylo vice nez jasne ze tyhle svami v tom jedou,ale bohuzel si toho pida nevsimnul,

Jestli myslíš mě s Gallardem, tak to byla jednorázová akce - podobně jako s kvothem, jinak jdou kluci i po nás :)

Jak píše kolega, žádná domluva s CURSE není a ani nebyla, snažíme se bejt nestranný, jen Robino nás šetřil, protože měl účet od našeho bývalýho kolegy...

Pokud by Pidova nelítal vydrbávat satelity kolegovy v systému, tak bych si ho nevšímal :D :D

Původně jsme měli trochu jiný plány a nápady na akci jen v rámci naší ali, ale nakonec mě ukecali, abych se zapojil už ten den :)

• v první řadě se musí člověk postarat o své impérium sám až potom se spoléhat na kolegy a kamarády a tím co dělal vytvořil příležitosti k této akci, může se zlobit pouze na sebe :)

Gratulace k zisku útočníkům... :)

Přeji rychlou obnovu a lepší přístup ke hře obránci... :)

• mna sundali za tu dobu co hram, posledny cca rok dozadu Tomaso na betly a urcite som za celu dobu dostal aj par ninji, probe and smasch urco par, potreboval som zalozit rodinu 😄 ale tvrdenie ze 14 rokov ma nikto neda je zvlastne ale da sa pochopit aj tak ze hras a ked sa hra dostane do bodu ked uz si na rade ty tak zmrazis a ides nove uni, nikto nehovori ze to nevies hrat ale 14 rokov byt nezostreleny je divne alebo si fakt tak dobry ze to proste nejde a si bod ochranou nejakeho ogame boha. Tento prispevok venujem No1 a prajem mu pekne leto tak ako sebe a vsetkym s ktorymi som hral tj celej komunite😄

• Tak moje tusení prave bylo,kdyz ste to nachystali na kvotheho,ze i zde se neco muze zrodit,tim nerikam ze ste spolu celou dobu drzeli.

A pro Robina,samozrejme nepocitam prvni 2 mesice hrani ogame,to sem nevedel ktera bije.A pak jedna pidi ninja s pidi uctem ktery byl den pred rozstrelenim.Jinak se mi to opravdu nestalo ze by me nekdo dostal,a tech 14 let bylo samozrejme s prestavkami,v kuse to opravdu nehraju,asi ten nahore pri me stal : )).Kazdy kdo me zna tak vi,ze ja si nevymejslim.I tobe sem psal ze uz to nemam na dlouho.Ale real je dulezitejsi nez tahle klikacka.Take ti preju pekne leto atp..,Byl jsi kvalitni souper.Myslim ze jsem nemalo hracum tu zachranil prdel pred tebou a dalsimy,aspon na chvili nekterym,treba se nekdy zase potkame,ale v brzke dobe to asi urcite nebude. GL

• Promiň, ale proč ta potřeba lhát? Z mého pohledu se naopak CombaT snažil naplánovat Outerovi obranu a vše nachystal, abychom mohli Curse sestřelit. Bohužel jsem zklamal já a nepovedl se sestřelit moon. Kdyby ta cca 65% šance klapla, tak byste byli v ******. Ale nepovedlo se a vy jste to dali takže CG. Tak proč sem teď teda píšeš takové nesmysly to máte potřebu lhát všichni až na robina a PeKa?

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• Kdyby kdyby kdyby .. jeden lepší ako druhý

No1 tu ponúka účet tak ho vezmi ak ti nestačilo, už sme ti trikrát poskákali po hlave ako tá lampa od Pixaru, ale za mna v pohode, lahký ciel, dobrý ciel

Ohladom akcie okolo Outera, No1 neletel na žiadnu app obranu. Klameme?

Vaša snaha naplánovat hocičo dosiahla svoj limit ked ste odpalovali PeKovi moon, na ktorom mal letku naposledy dva dni pred tým.

Tolko k vašim schopnostiam.

• Promiň, ale proč ta potřeba lhát? Z mého pohledu se naopak CombaT snažil naplánovat Outerovi obranu a vše nachystal, abychom mohli Curse sestřelit. Bohužel jsem zklamal já a nepovedl se sestřelit moon. Kdyby ta cca 65% šance klapla, tak byste byli v ******. Ale nepovedlo se a vy jste to dali takže CG. Tak proč sem teď teda píšeš takové nesmysly to máte potřebu lhát všichni až na robina a PeKa?

Ahoj kamarát.

Neviem, preco mas pocit, ze mam potrebu klamat, ja som dost pravdovravny clovek.

Ked sme leteli na OuterLimitsa tak som odfotil pocas letu Combata na moone. Snazil sa mi este k tomu aj uhybat ale nejsom sprostý a odfotil som ho.

A neviem preco tu pisete vzdy tieto svoje demagogie, ze by sme dostali na prdel keby strhnete mesiac. Ano Robinova letka by padla ale vsetky trosky by sme si nalozili a odviezli, isli sme do toho s tym, ved si staci tu bitvu precitat, vsetko je tam napísané predsa.

Nejdem hodnotit kvality hracov lebo sam som slabunky ale myslim, ze chlapci z CURSE tu predviedli daleko viac z hry ako ktokolvek iný.

• aby to bolo zaujimavejsie mohol by niekto zobrat ucet NO1 a spojit sa s tym co som dal ja ucet, bolo by to vyrovnane a minule boje uz nekomentujte, tie uz sa nezmenia, treba nieco spravit aby tie buduce boli ine