[CELKEM: 4.724.981.000] Tebi [MS1] vs. KotPali [REBELS] (Ú: 449.871.000, O: 4.275.110.000)

• Dne 27-06-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

Dnes rozlučková bitva na tomto vesmíru. Podařilo se mi zlikvidovat první měsíček a hned ukázal vracející se letku z kolonizace. Ninja byla už maličkost. Jedná se o posledního schopného Rebela, který věděl k čemu je letka a uměl ji používat.

Jeden Rebel sice ještě chybí sestřelit, ten kterého tady někdo nazval „špinavec“, ale každý hraje jak umí. Ostatně udělat z 3 miliardové letky celkem 27 miliard jen za 14dní, tak to opravdu nevoní, když ani neví, jak se s letkou vůbec lítá. Ale Ogame je dobrá hra, je třeba ji podpořit kreditkou (čti TH) a jsem rád, že SRA podpořil tvůrce za nás všechny hrající na vesmíru.

Největší (mini) ztráty jsem měl snad někdy před měsícem, kdy jsem přišel o 3000 bc (přeju hodně štěstí hráč Syndrom) od té doby. V podstatě tato útočná letka je celá, jakou vidíte v bitevní zprávě.

V nejlepším se má přestat, na vrcholu. Společně s Majou jsem se tady postaral možná tak o 10 - 20 největších bitev na vesmíru a jak se dívám, tak je už stejně všechno možné v mrazáku a proto jsme se s Majou rozhodli taky udělat pa pá, ale s největšími letkami na vesmíru.

Tipuji, že tak za rok se možná opět na nějakém vesmíru objevím.

útočník Tebi [MS1]

Lehký stíhač 550.000

Těžký stíhač 25.000

Křižník 100.000

Bitevní loď 49.000

Bitevní křižník 65.000

Bombardér 3.600

Ničitel 3.800

Reaper 2.300

Malý transportér 20.000

Obránce KotPali [REBELS]

Malý transportér 27.870

Velký transportér 22.185

Lehký stíhač 272.271

Těžký stíhač 10.864

Křižník 3.852

Bitevní loď 4.790

Kolonizační loď 5

Recyklátor 13.819

Špionážní sonda 71.293

Bombardér 1.447

Ničitel 956

Hvězda smrti 1

Bitevní křižník 14.335

Reaper 2.448

Pathfinder 3.544

Raketomet 96

Lehký laser 1

Iontový kanón 50

Po bitvě ...

útočník Tebi [MS1]

Lehký stíhač 474.016 ( -75.984 )

Těžký stíhač 22.829 ( -2.171 )

Křižník 97.545 ( -2.455 )

Bitevní loď 48.725 ( -275 )

Bitevní křižník 64.708 ( -292 )

Bombardér 3.596 ( -4 )

Ničitel 3.798 ( -2 )

Reaper 2.300 ( -0 )

Malý transportér 17.225 ( -2.775 )

Obránce KotPali [REBELS]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

122.526.192 Kov, 125.193.577 Krystaly a 88.211.886 Deuterium

Útočník ztratil celkem 449.871.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 4.275.110.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 1.286.427.808 kovu a 849.588.693 krystalů.

Útočník získal celkem 335.931.655 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 22%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 1.091.871.000

Krystaly: 851.374.270

Deuterium: 78.831.886

Útočník(ci) získal(i) 2.022.077.156 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -2.425.838.692

Krystaly: -1.732.217.077

Deuterium: -452.985.886

Obránce(i) ztratil(i) celkem 4.611.041.655 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

Originál Tebi z Uni1, aliance [C0RE]

Hrál jsem na Universe 1, Hyperion, Polaris a Virgo. Nyní na Bellatrix.

• Pěkný hit na závěr, gratulace :)

Připojuji se k loučení, s Tebim jsme tu zažili pěkný server, sekce BZ je toho hezkým důkazem, ale vše důležité se tu už odehrálo.

Když bych měl hodnotit, tak trend se stále mění, většina hráčů už nemá tolik trpělivosti co dříve a způsob "pay to win" už ve hrách bude zakomponován asi navždy a to čím dál ve větší míře, ale každý musí nějak vydělávat že :)

Hráč SRA ukázal, že umí hezky mávat kreditkou, musím před tím smeknout, za jeden den si nasypat do účtu 15 miliard bodů (nárůst o 55% všech bodů) jsem ještě neviděl, k tomu CG :)

Každopádně tu ještě zůstává hrstka schopných trpělivých hráčů, kteří ukázali, že to umí hrát a těm přeju hodně štěstí ve hře i RL.

• Gratuluji znova, jak už jsem gratuloval i ve hře. Je to šílený uni, člověk pomalu musí dělat FS i když se jde vysrat:D

zábava to byla, ale už je to dost vymlaceno a zamrazeno, to co ještě hraje se už nedá dohnat i když jsem to cpal poslední dobou vše do eko a to si myslím nejsem úplně lama.

O dva moony jsem přišel a fleeta žije, další sundání zkoušel dnes SRA. Jednu ninju už ode mě dostal tak poslal skoro 22k koupených reapru...pro jistotu. Pánové ať se daří, rád jsem si zalítal s kvalitními hráči po takové době co jsem se vrátil k OGame;) a třeba zas někde a klidně i s hráčem Borgové ať to má pořádný melancholický náboj:)

Gg a gl

Neuspech???Ne...to je jen docasne zdrzeni:) v praveku Sirius, Taurus, Fidis a uz ani nevim dalsi...aktualne Bellatrix

gg Eskal, laborant patologie, Agarbatti, Mudr Jahoda, mic248 a dalsi na ktere jsem zapomnel:hail:

• Jeden Rebel sice ještě chybí sestřelit, ten kterého tady někdo nazval „špinavec“, ale každý hraje jak umí. Ostatně udělat z 3 miliardové letky celkem 27 miliard jen za 14dní, tak to opravdu nevoní, když ani neví, jak se s letkou vůbec lítá. Ale Ogame je dobrá hra, je třeba ji podpořit kreditkou (čti TH) a jsem rád, že SRA podpořil tvůrce za nás všechny hrající na vesmíru.

To říká ten pravý.. Nebo chceš připomenou Izar? jak si narval th jen proto, aby Thief pohořel na obraně, když letěl na falangu, to byly jistě jen drobné?! Stejně si prošel našima popelnicema a zamrazil jako spráskaný pes s tvým multákem. Neříkám, že Maja je osobně tvůj účet, ale jestli je to tvoje ženská, chlap, brácha, segra nebo pes, kdo si vzájemně hlídal účty, to už není podstatný.

Respektoval jsem Tebiho na UNI 1 na old old old ogame, pak si začal hrát jak odpad, a abych nezapomněl to byl vlastně Tebi_, ne ty :headbanging:

Ještě že už není ani jedno staré forum, najednou si můžem hrát na svatoušky s čístým štítem...:flexmuscles:

• Za mňa tebi a mája multak a nikto ma nikdy nepresvedčí že to tak nieje, robíš si meno na nových Uni kde ťa nikto nepozna ale na starých Uni tá starý psy poznajú a každý tvoj účet skončil tak ako mal a to je modrý požehnaný stav. A o th sa vyjadrovať nebudem, len kupuj to je dobre. Takze super že končíš aspoň tam môžu poctivý hrať len škoda že si im zničil Uni.

• Presne tak , Tebi dela akorat ramena , na vsech ostatnich serverech kde jsou zkuseni hraci vzdy prisel o letku raz dva a tady dela akorat machry , nic vic , a to ze je to znamy pan Vseho multak , to uz vime vsichni , Tebi , je nas tu porad dost co vedi , co jsi pravdu zac a jak velky odpad jsi :thumbsup:

• Len škoda že ty starý hráči si s nim nikdy už nezahrajú keď neprídu na nový server :D lebo on skončí vždycky skôr ako príde spojovanie

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.