Hráči z iných uni

• Zdravim, chcem upozorniť na hráčov z iných uni a krajín ktorý sa cez hřbitov dostanú hocikam. Dnes som logol na Jupiter a bok dom top 2 a dvaja moji Ali kolegovia čo nemuseli robiť fs dole. Neviem kto toto vymyslel ale strčte si to tam kde světlo nesvieti, nemalo byť nejake obmedzenie, aspoň keď príde aby 2 dni nemohol rozmraziť alebo také niečo. Ja som bol top 1 s 1.5mld bodov a prišiel s 3.5mld bodov a rozbie 2 hráčov čo si budovali účty roky. Myslím si o tejto hre svoje ale teraz má to len utvrdili že je čas skončiť s debilnou hrou s neschopnzmymi vývojármi. Tak si dávajte pozor ten kto nemusí robiť fs môže sa stať že ho nebudete mať z ničoho nič čím robit

• Ciste pro sichr jsem včera to FS udělal ani nevím proč, lognu během oběda a nic se neděje návrat fleet za dvě hodiny,lognu čtvrt hodky po FS a už jsem měl oskenovanou fleet a jethro dole, během nějakých dvou hodin se objeví hráč s více jak dvojnásobkem bodů než má Robo a střeli dva léta budované účty na total mrtvém serveru kde je FS naprosto zbytečná ztráta deu ? Co to je doslova za sracku? Pokud to chtějí do budoucna směřovat tímto stylem tak to asi nemá ani smysl hrát, minimálně by bylo fér aby dotyčný hráč měl podobu 48 hodin blok útoku.....na tohle vám seru a raději položím všechny účty

• Těšili jsme se na sloučeni,ale koukam,že se ho asi nedočkame.Neplanuju poslat svoji letku do recek někomu kdo tady nikdy nehral.To ji radši sešrotuju sam a pošlu cele OG do hajzlu.

• Jsme zvědavý jak to bude třeba na Weznu přišel taky hráč co měl o skoro 100M bodu vic než tehdy top 1 ale měl skoro všechny body ve výzkumu a nakonec ho přesunuly jinam takže takže by to mělo byt stejný...

• Těšili jsme se na sloučeni,ale koukam,že se ho asi nedočkame.Neplanuju poslat svoji letku do recek někomu kdo tady nikdy nehral.To ji radši sešrotuju sam a pošlu cele OG do hajzlu.

asi tak, teď je mi celkem líto těch zbytečných hodin tady :crying::biggrin: a at mi nikdo neříká, že je to softwarově narocna věc to sloučení, pritom takováhle jebacka se hřbitovním serverem musí být mnohem náročnější....ještě k tomu na mezinárodní úrovni .....jako původně jsem si myslel, že ten hřbitov udělají v rámci kupříkladu cz serverům prostě hraci ve své zemi .....a ne že se sem logne dobytek co cpe posypovou sůl do flakoty masa ....tohle prostě posrali

asi tak, teď je mi celkem líto těch zbytečných hodin tady :crying::biggrin: a at mi nikdo neříká, že je to softwarově narocna věc to sloučení, pritom takováhle jebacka se hřbitovním serverem musí být mnohem náročnější....ještě k tomu na mezinárodní úrovni .....jako původně jsem si myslel, že ten hřbitov udělají v rámci kupříkladu cz serverům prostě hraci ve své zemi .....a ne že se sem logne dobytek co cpe posypovou sůl do flakoty masa ....tohle prostě posrali

Hlavně jak to tu psali tak to mělo byt že nikdy se nemůžeš dostat na top 1 místu že max do top 20 aby právě nedocházelo k tomuto... Protože toto je fakt jen odměna pro top učty když nehraji tak přejdou na vesmíry kde vy že nikdo nedělá fs a pak to tam sundají...

• jj, presne tak, konec celeho og, aspon bude cas na real, tuto hru totalne posraly, misto slouceni hrbitov, a skok na jiny vesmir s obejitim podminky top 20.)))) to se zase nemcum povedlo.DDD

mejte se tu vsichni fajne a treba nekdy v realu na shledanou.DD

• Je úplně fuk, jestli příchozí je top 1 nebo 20, pokud se může přesunout v libovolný čás a hned začít hrát. Je to parádní krok k poslednímu hřebíčku do rakve této hry.

Tleskám GF :beer:

• tohle nieje problem jen cz komunity stejny problem na uni 1 org novy top 1 a podobne proste my čo máme menšie acc musíme byt max top 20 ale giganti čo su 90% na každom uni top 1 si muže cestovať jak sa mu páči

• Jednoznačne extrémne svinstvo zo strany GF hra ide smerom do poriadnych sračiek.. presun ACC bez 24h povinného mrazáku je fakt totálny prešlam. Asi povinné FS aj na mrtvych UNI ?? alebo zamraziť všetci a ukážme že prdíme na GF a ich super výmysly.

• Ako aj ja ďakujem robinovi za túto info, aspoň vieme ako presne ten sprostý hřbitov funguje. to aj ja potom idem na 2 mesiace do mrazu a idem hrať na server kde má top 1 o 400-500M menej bodov ako ja, veď pre koho by to nebolo výhodné. Rozdiel medzi robinom a novým top 1 hráčom 1,3 MLD??? to ako fakt???

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Ako aj ja ďakujem robinovi za túto info, aspoň vieme ako presne ten sprostý hřbitov funguje. to aj ja potom idem na 2 mesiace do mrazu a idem hrať na server kde má top 1 o 400-500M menej bodov ako ja, veď pre koho by to nebolo výhodné. Rozdiel medzi robinom a novým top 1 hráčom 1,3 MLD??? to ako fakt???

Nee jen 1,9 mld skoro plus po těch sestřelech má ted kolem minimálně 400Mld surek u sebe

https://prnt.sc/1l8hhwf

1l8hhwf