Hráči z iných uni

• Ako aj ja ďakujem robinovi za túto info, aspoň vieme ako presne ten sprostý hřbitov funguje. to aj ja potom idem na 2 mesiace do mrazu a idem hrať na server kde má top 1 o 400-500M menej bodov ako ja, veď pre koho by to nebolo výhodné. Rozdiel medzi robinom a novým top 1 hráčom 1,3 MLD??? to ako fakt???

Nee jen 1,9 mld skoro plus po těch sestřelech má ted kolem minimálně 400Mld surek u sebe

https://prnt.sc/1l8hhwf

1l8hhwf

nemáš čas si zahrát svůj účet? :thumbsup:

• Ako aj ja ďakujem robinovi za túto info, aspoň vieme ako presne ten sprostý hřbitov funguje. to aj ja potom idem na 2 mesiace do mrazu a idem hrať na server kde má top 1 o 400-500M menej bodov ako ja, veď pre koho by to nebolo výhodné. Rozdiel medzi robinom a novým top 1 hráčom 1,3 MLD??? to ako fakt???

Nene, prd zostrelmi 2mld a Ked započítám zostreli tak 2,5. Já som mal 1.3 MLD a on 3.3 keď nastúpil, nepatrný rozdiel

• si řikám zda ho nevzít a nenechat 2 měsíce v ledu a pak se přesunout někam jinam když toto tak suprově jde... někam kde bych měl 2x vic bodu než top 1 :D

• A za dalsi 2 mesice u tebe bude znovu odjinud , koukam ze spousty supet top letek je v mrazu , takze to jeste teprve prijde ta hlavni vlna vsude , jako blbost cele , hlavne ze psaly ze nebudes moct s uctem co je vic jak top20 na uni ..... nebo alespon tak to rozesilalo GF hracum pro vyber ....

• A za dalsi 2 mesice u tebe bude znovu odjinud , koukam ze spousty supet top letek je v mrazu , takze to jeste teprve prijde ta hlavni vlna vsude , jako blbost cele , hlavne ze psaly ze nebudes moct s uctem co je vic jak top20 na uni ..... nebo alespon tak to rozesilalo GF hracum pro vyber ....

přesně proto to nechápu Takže tě asi čeka fs protože nevíš kdy ti nějaký 5 mld učet skoči na Betel a sunda ti letku... Kdyby aspon dali 24 ideálně 48H že nemůže ten přesunuty učet z ledu a nebo utočit tak by se to ještě dalo ale takhle... spousta vesmíru úplně umře, si vezmi kdyby jste cela vaše ali odešla z Betelu tak tam nikdo nebude :D

• Presne tak , k cemu fs , mrazak je lepsi volba a vykaslat se na to opravdu uz ..... protoze je to cele holy nesmysl , to rovnou mohli sloucit cele ogame na jeden mega obrovsky server a polibte si zadek

• jestli správně chápu diskuzi na org, kterou začal wolf, tak top 20 hráčů na každém vesmíru (což jsou prakticky všichni zbývající hráči na našich vesmírech :lol:),

můžou jít přes hřbitov kamkoliv. Já bych se nebránil příchozím učtům i klidně silnějším, když to bude mít nějakou logiku. Roky si tu stěžujeme na nudu, tohle by nás mohlo nakopnout. Ale braňme férové prostředí. Jak může být časový blok na bránu, když přesuneš planetu, kdy hráč dostává šanci si všimnout nebezpečí a přitom si může přijít hráč, s kterým prostě při své strategii nemůžeš předem nijak počítat a rovnou hrát a střílet?!:headbanging:

• Dva slušny učty jsem zrušil a za měsic začal znovu,ale ted mě to ty kreteni usnadnili.Je to normalni prasarna a at si cele OG nacpou do prdele a ted mě dejte ban at už mam od vas pokoj

• Jak říkám ve 12:03 jsem byl na cigaru nějak a žádný nový účet tam nebyl a ve 14:37 už jethro dole a leteli skeny směrem ke mě, jebat tohle .....den předem se tam objevil nový účet slabší všechny oskenoval, no a dnešní nový účet oskenoval pouze moony kde včerejší hráč nasel letky a prostě letěl......taky bych se tomu nebránil co se týče fleet by to bylo na pohodu ale když ti ho tam prostě hodí a rovnou si dá dp defakto do systému kde sedí dvě letky a rovnou letí je hnus,ani bych se nedivil kdyby to byl multak....nebudu dělat fs na pěti serverech návratnost deu pak není taková to to raději zabalím a občas rozmrazim a pocucham mu kolonky

• Jak říkám ve 12:03 jsem byl na cigaru nějak a žádný nový účet tam nebyl a ve 14:37 už jethro dole a leteli skeny směrem ke mě, jebat tohle .....den předem se tam objevil nový účet slabší všechny oskenoval, no a dnešní nový účet oskenoval pouze moony kde včerejší hráč nasel letky a prostě letěl......taky bych se tomu nebránil co se týče fleet by to bylo na pohodu ale když ti ho tam prostě hodí a rovnou si dá dp defakto do systému kde sedí dvě letky a rovnou letí je hnus,ani bych se nedivil kdyby to byl multak....nebudu dělat fs na pěti serverech návratnost deu pak není taková to to raději zabalím a občas rozmrazim a pocucham mu kolonky

To budou už zas o server dal

• kluci to co čtu tady tak to je teda něco,takže týpci se muzou za temnou hmotu lognout kamkoliv budou chtit a hned muzou hát jo? :D,to uz nema s ogame nic společneho,dobře to rozbily fakt že jo :-/,to je asi konec celeho ogame

• ani th nepotřebuješ, stačí být 2 měsíce neaktivní a jdeš na hřbitovní server pokud sem to dobře pochopil , a pak můžeš kam chceš, a koukám že ten typek je už z Jupiteru pryč? Jak pak to ? robino nevíš něco? Koukáme že dostal Ban, tak uvidime co bude dal

• Ak bude mať len Ban za multi ja jupik už nerozmrazim, ak im vrátia letky a majú v tom bordel že po každom takomto svinstve sa tie letky vrátia nemám problém čakať na zlúčenie nech si zalietam proti chalanom z betlu a Siriu ale ako hovorím uvidíme ale za takýchto podmienok nemá zmysel hrať...

• Ak bude mať len Ban za multi ja jupik už nerozmrazim, ak im vrátia letky a majú v tom bordel že po každom takomto svinstve sa tie letky vrátia nemám problém čakať na zlúčenie nech si zalietam proti chalanom z betlu a Siriu ale ako hovorím uvidíme ale za takýchto podmienok nemá zmysel hrať...

Za nic jiné ban nedostane , děje se to na celém ogame , a jejich vyjádření k tomu už známe, cituji jednoho GO : o funkci hrbitovniho serveru se vědělo dost dopředu, takže opět kdo nemá fs , nemá letku .

takže asi tak , nepočítejte s návratem jediné lodě.....