Hráči z iných uni

• ja to vidim podobně,pokud se tohle bude normálně stávat ,zamrazím to a hotovo s ogame,lidi čekají na sloučeni ,šetří surky ,budujou....,pak z ničeho nic šup ,skočí si sem nejaký týpek a muže okamzite střílet letky ,to je hodně na palici

• To je prave ten Problem hraci ktory maju normalne ucty musi ist pravidlamy starych vesmiru maximalne top 20 ale velke ucty ktore sa tomu vyhibaju si mozu cestovat vsade a rovnovahu vesmiru defakto zasliapnu a vecsina hracu utecie a to sa tesme az to pojde normalne za poplatok TH to sa bude cestovat jedna radost a bez 2 mesiacov mrazaku

• Problem nieje ta samotná migrácia podľa mňa ale skôr to že ty hráči urobia to že si na danom vesmíre vybudujú iný účet, Potom sledujú cieľ z tých účtov ako slabší hráči, A potom už len preskočia s daným účtom na ten vesmír v daný čas, a už len rozoberajú. Nakoľko ja robím stále FS, tak viem že by ten hráč nevedel kde mám fleet, ak by náhodou skočil len tak z ničoho nič na sirius, tak viem že v mojej neprítomnosti moju fleet nenájde, Ale v tomto prípade na Jupiteri na koľko títo hráči nerobili FS mal čas ich ako slabší hráč sledovať z nejakého iného účtu a potom už v presný čas vedel čo majú a kde to majú, a vedel že takto ho nikto očakávať nebude.

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Tak problém ve sledování od slabšího hráče tam nebyl,na mě neletěl sken ani nepamatuju, a moony jsem jednou za čas měnil, ale den před se objevil účet cca na stejné úrovni jako můj nebo thana a ten vyhledával letky pro tenhle mega účet.....já nemám problém s migrací na jiný účty, chápu že třeba týpek čeká marně na sloučení jako my a nemá co sundat, mám problém s časovým horizontem během kterého se může na serveru objevit a okamžitě lítat .....a je prostě kravina zrovna dělat na jupu FS ...to by takhle mohl člověk dělat fs třeba dva roky než se tam někdo takový objeví, a ono mít FS a lognout až po dni tak to může bejt k prdu,takovejhle účet by nám odpálil všechny moony během večera a ještě má tu super výhodu že si svých 15 planet může nastrkat krásné k nám do systému... když budu boxovat ve váze do 80 kg a oni mi prdnou do ringu někoho nad 110kg tak budu taky překvapen a nebudu s tím počítat pokud nedostanu možnost alespoň těch 48 hodin :thumbsup: to už opravdu mohou jen tak nahodile na nějakým serveru rozmrazit člověka bez toho aniž by to věděl....a jak říkám není problém v migraci na serverech ( ačkoliv ta mezistátní mi přijde zatím zbytečná), náhodou je to dobrej nápad ale mělo by to mít nějaký podmínky

• Presne tak , ale pokud to nema zadne podminky , tak at si stim polibej zadel , protoze toto je blbost , minimum by melo byt 24h nemoznost utoku nebo rozmrazeni , lepe 48h jak psal CryWolf , bez toho je to naprosto bezpredmetne , a i to migrovani ze zahranici klidne , ale nejak realne , ne ze pricestuje na cz ogame hrac co ma klidne treba i 5x tolik bodu co Top 1 na CZ ogame a podobne ,to je proste nesmysl

• plus minus 60 dni ale nezabudni ze ti si moc malej takze musis byt max top 20 :D ale ak kupis dostaok TH naberies tak 2 az 3 miliardy bodu potom mas brany otvorene vsade to je proste ferove

• Ak bude mať len Ban za multi ja jupik už nerozmrazim, ak im vrátia letky a majú v tom bordel že po každom takomto svinstve sa tie letky vrátia nemám problém čakať na zlúčenie nech si zalietam proti chalanom z betlu a Siriu ale ako hovorím uvidíme ale za takýchto podmienok nemá zmysel hrať...

Za nic jiné ban nedostane , děje se to na celém ogame , a jejich vyjádření k tomu už známe, cituji jednoho GO : o funkci hrbitovniho serveru se vědělo dost dopředu, takže opět kdo nemá fs , nemá letku .

takže asi tak , nepočítejte s návratem jediné lodě.....

Na forum už moc nelezu ale zajímalo by mě, jestli opravdu byla cz komunita informována o vzniku jakéhosi hřbitovního vesmíru a o tom, jak přesně bude fungovat. Přijde mi to jako největší nehoráznost, co jsem od GF zažil a že toho v minulosti zmršili opravdu hodně. Je smutné, že za celou dobu, co OG hraju, jsem neviděl, že by se někdo z GF omluvil komunitě za to, co udělal špatně. Možná by to hráčům dalo aspoň falešnou naději, že pro ně nejsme jen slepcie, co jim snáší zlatý vejce.

Czech ogame veteran

• Bohuzel informace o tom byli pro nas vsechny zde nejak zverejneny , take presne nevim kdy a co presne psaly uz , ale vime ze to takto nejak melo fungovat , jen tam melo byt nejake omezeni ktere samozrejmne nedali , ale co k tomu vic dodat .....

• Nejsmutnější je, že tyhle sundaný účty co vznikaly už ve chvílích kdy skoro všichni tahali kačery nebudou ani zmíněný na fóru jak by si zasloužily. Nemyslím si že by ten Polák vůbec zveřejnil bitevky.

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• Nejsmutnější je, že tyhle sundaný účty co vznikaly už ve chvílích kdy skoro všichni tahali kačery nebudou ani zmíněný na fóru jak by si zasloužily. Nemyslím si že by ten Polák vůbec zveřejnil bitevky.

Já zveřejnim Ked budem mat chvilku cas

• no už tady chybí jen spojovnání více účtu do jednoho, to by byly letky.....toto je opravdová šílenost..... NO FS NO FLEET je myslim v tomto případě irelevatní, když nejde nafarmit a natěžit dostatečné množství deutu na FS při těchto letkách, když tedy pominu TH no :/.....pokud by člověk věděl alespoň kdy se účet přenese, nebo měl čas se připrapravit alespoň formou bloku útoku, bylo by to lepší. Při updatu je taky blok utoku skoro celý den a příchod nového top hráče z jiného serveru bychom taky mohli brát jako formu updatu, kde by se tento blok mohl uplatnit a všichni by si toho pitomeho vykřičníku všimli. Taky bych to s pořádným FS momentálně neutáhnul takže pokud se mi stane to samé, tak to balím :)

• bohužel na některé možné vetřelce je i celé cz ogame krátké, o to jde

Přesně, ty účty jsou na některých serverech úplně na jiný úrovni, pár zahraničnich jsem si za ty léta zahrál a sedět u toho 20h a cpat toho těžký prachy jim absolutně nedělá problém + samozřejmě je tam i kvalita ať si říkáme co chceme :cool2:

• Je mi líto, co se vam stalo, jsem syn Phobie - FOG/Jupiter, přinesu jí tu špatnou zprávu. Proč byl hráč zabanovane, je šance, že dostanete své flotily zpět?

Omlouvám se, že jsem nezveřejnil příspěvek, když jsem o tom slyšel před 3 týdny. Informoval jsem svou alianci, ale nikdo tomu nevěnoval pozornost. (Teď se ale probouzejí)

Jethro : Přeji te jen to nejlepší pro tvuj skutečný život !! :wink3:

A i H A N Y'mu

veni - vidi - vici

:huntsman::evilgrin2::cool2:___CZ-Quoaor Top 1___ :evil2:8-):huntsman: