Hráči z iných uni

• Tak jde o to že ty top letky z ORGu třeba nesundá ani TOP 5 CZ letek dohromady :D navíc kdybychom se chtěli spojit jako CZ komunita do 1 serveru tak by to znamenalo jít na 2 měsíce kompletně off. Takže hráči z cílového vesmíru by měli dost velkou výhodu :D ale asi se tomu nápadu nebráním pokud to bude betel, aspoň to trochu ožije

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• xDDD

Nojo to bych jen tehdy udělal, kdybychom řekli, že budeme hrát navzájem a ne proti !!

Jinak to stejně nedáválo smysl !! :fatgreengrin:

Souhlas. Máš naprostou pravdu, že u některých účtů nemáš ani společne šanci neco udelat. A to pravděpodobně zvýší, že hráči pozastaví své účty na 60 dní, aby mohli jít jinam ... To byl urcitě první z mnoha :oops:

V nemecku jsem hral na Tucana jak zacala a na jednou jeden hrac jel bodi, jak svine. A dozvedeli jsme se ze tam narval 20k ecek. Co uz je neuvěřitelný .... tet' ma 55 milard bodu.

veni - vidi - vici

:huntsman::evilgrin2::cool2:___CZ-Quoaor Top 1___ :evil2:8-):huntsman:

Edited 2 times, last by ReNsO_TeRRoX ().

• Ale GF se střílí do vlastní nohy ... :rolleyes2:

pokud dříve neaktivní hráči přijdou do vesmíru a aktivní hráči (kteří také kupují TH) zničí hru ..... a pak už nic nekupují.

To nekdo ten koncept nedomyslel do konce ....

Jo jasne, co o tom, zniceli dva dobre hrace :sad2: ale aby to premysleli cely ......

Podívám se na německé fórum, jestli na tom něco je, a napíšu o incidentu tady u nas a jaka to je blbost.

Ale pokud ano, pak by byl Wenz nejlepší alternativou, že? --> eko x10

veni - vidi - vici

:huntsman::evilgrin2::cool2:___CZ-Quoaor Top 1___ :evil2:8-):huntsman:

Edited 2 times, last by ReNsO_TeRRoX ().

• to by nebyla špatná věc kdyby se velké letky setkali na jednom vesmiru a střílet ty vetřelce ,dobrej napad:thumbsup:

Pouze to mozna přitahuje ještě více a silnějších vetrelců. :airborne::blackeye::crazy:

To byla ironie :smile2: i když v téhle komunite si člověk nemůže být nikdy jistý..

Já už jsem v mrazu. Najdu nějaký server rok za mnou a aby tam bylo hodně letek a udělám jim noční překvápko :biggrin:

• Zdravim Cz komunitu,

děkuji za vaši podporu a stále čekám na vyjádření GF k této události. Až se mě k tomu GF, na základě zaslaného ticketu, vyjádří, pak to teprve okomentuji.

H A N Y

• Tak to vypada , ze na Betelu uz mame take jednoho ,,bileho kone,, s nejvetsi pravdepodobnosti , dnes se nam tu objevil slaby ucet cca 3mld bodu , tak uvidime co nastane :thumbsup: radeji si vsichni zkontrolujte zebricky , zda se vam tam neobjevil nejaky novi nick :mob:

• Ahoj CZ komunito,

konečně jsem obdržel vyjádření na můj ticket k nefér bitvě na Jupiteru s výsledkem, že dle GF nedošlo k žádné abnormalitě, proto není důvod nic nikomu kompenzovat.

Nový majitelé v GF vystupuji z pozice sily, že mohou vše a komunita si to nechá líbit. Proto vyzívám OG komunitu, aby zamrazila účty a do zásadní změny (nastavení férového prostředí, např. zrušení hřbitova a návrat ke slučování vesmírů, apod.) bojkotovali hru... Toto jde proti všemu, co bývalo OGame. Je to smutné, kam to vedou...

Všem přeji vše nej a třeba někdy v jiné onlinovce naviděnou .-) Předpokládám, že tento příspěvek bude demokraticky rychle smazán.

HANY

• Ono by stacilo , kdyby si uz nikdo nekoupil naprosto zadnou TH , ale musely bychom po cele OGAME , ne jen na CZ , Ale za me mas naprostou podporu , ja uz nekoupim ani sebemensi kousek TH , jako jsem to neudelal uz snad vic jak skoro rok !!!!!

• tak jít prostě na 2 měsíce off xd

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• Jít na dva měsíce off nic neřeší, půjdeš na jinej server a tam ti hodí zase stejným způsobem nějaký mega účet.....a pak zase ten server opouštět? Pokud můžu mluvit za sebe ale myslím že to tak má dost lidí tak dva měsíce mrazák by pro mě znamenal konec....hraju hlavně kvůli tomu že ty účty slapu nějakej čas a nostalgie mě žene se na to nevybodnout.....na žádným serveru nemám koupenou tu,vše je nalitane z exp....dva měsíce mrazák by znamenal koupit th aby mě to na nějakej hřbitov vůbec hodilo a já osobně nemíním podporovat tenhle nefunkční systém penězi

• Presne , presouvat se nema vyznam , opet ti tam vleze nejaky moula , ale tak uvidime , kdyz me nekdo streli , hold pujdu do ogame duchodu , je skoda ze to takto zkazily , ja se tesil na valgu proti FOGU , a takto to cele znici

• Jako ja hraji teď jak hraji ale asi začneme dělat fs sice posledních asi 5 měsíců skoro nehraji jen svezu těžbu a nechám tak ale pokud se sem nasere nějaký normální účet začal bych zase hrát aby jsme měli s Tomem zase co dělat

• Jako ja hraji teď jak hraji ale asi začneme dělat fs sice posledních asi 5 měsíců skoro nehraji jen svezu těžbu a nechám tak ale pokud se sem nasere nějaký normální účet začal bych zase hrát aby jsme měli s Tomem zase co dělat

Presne tak , uvidíme co nastane , hold začnu dělat fs , aspoň si zas po roce rozpomenu jak se to vlastně.dela :thumbsup:

• Presne , presouvat se nema vyznam , opet ti tam vleze nejaky moula , ale tak uvidime , kdyz me nekdo streli , hold pujdu do ogame duchodu , je skoda ze to takto zkazily , ja se tesil na valgu proti FOGU , a takto to cele znici

Záleží na parametrech vesmíru. Mně se ekonomicky vyplatí jít na dva měsíce do mrazu, když pak přejdu na rychlejší.

Ale je pravda, že manageři musí být fakt total dementi. Tlačit hráče, aby přestali na dva měsíce hrát pokud chtějí progress..

To je úplně tak zcestný a proti veškerý logice. Vůbec si nedovedu představit kdo to tam vede. Má asi za úkol zlikvidovat tu hru. Možná se jí bojí vypnout, aby na ně lidi nepodívali žaloby kvůli utracené TH, tak se snaží co nejvíce zredukovat komunitu, nebo já nevim