[TOT: 613.847.242.000] Ozihc vs. Jethro [FOG] (A: 113.562.410.000, D: 500.284.832.000)

• Nevim o jakej skvělej hit se jedna.Jestli sem jednu noc skočil s učtem a všechno oskenoval a druhou noc s jinym učtem šel na jistotu,tak to neni skvělej hit,ale prasarna

• I agree in almost every part. No one is celebrating the attacker merits, but blaming him for something that was allowed by rules is a bit... stupid?
    If you prefer to read a bad googletranslation you're welcome, but as i said, this changes nothing

Souhlasím téměř v každé části. Nikdo neslaví zásluhy útočníka, ale vinit ho z něčeho, co bylo povoleno pravidly, je trochu ... hloupé?

Pokud si raději přečtete špatný překlad googletu, jste vítáni, ale jak jsem řekl, nic to nezmění

Tohodle vola bych moc neposlouchal , cpe se i v jinych forkach a mele tam naproste nesmysli :fatgreengrin: asi ho vsude jinde poslali k sipku , tak zkousi delat vlny tady :thumbsup:

oh dude, you really hurt my feelings, plese keep crying like that, you are to funny to read

• Útočníkovy nikto nič nehovorí, bolo to podľa pravidiel, zmrazim na 2 mesiace aby som si niekde potom dobre zalietal a strelim 2 sediace fleety po predchodziom okuknuti z druhého účtu a teraz môžem na 2 mesiace zas zmraziť ale som king strelil som 2 fleety ktoré spali, útočníkovy sa za to nedá nadávať, on je proste *** , jednoduché, namiesto hrania môže byť zas v mraze

//Warn:insult//Dominastor

Edited once, last by Dominastor ().

• robino lépe bych to nenapsal, prostě jeden velký ***, nic jiné, ale rozhodně to nejde nazvat jako pěkný hit je to jen ubohá traparna, asi musel zahrnout od nekud kde šli po něm například a bál se tam :thumbsup:

//Warn:insult//Dominastor

Edited once, last by Dominastor ().