Eko rýchlosť + rýchlosť výskumu
-
-
robino zatím ne , ale na obláčku se mohu vznášet klidně i 2 roky ještě

Dva roky utečou jak voda. A co pak?
-
Jsem zásadně proti změně parametrů na Betelgeuse. Vzhledem k rozložení serverů v CZ komunitě není logické vesmír, který má největší náskok, ještě více zrychlovat. Lepší by bylo zpomalit jim eko, aby ostatní vesmíry měly šanci stáhnout náskok pro případné sloučení.
-
Jsem zásadně proti změně parametrů na Betelgeuse. Vzhledem k rozložení serverů v CZ komunitě není logické vesmír, který má největší náskok, ještě více zrychlovat. Lepší by bylo zpomalit jim eko, aby ostatní vesmíry měly šanci stáhnout náskok pro případné sloučení.
tak ty jsi ubozacek , byt proti muzes , myslis ze me zivi eko ?
tak ty jsi pripad fakt -
tak ty jsi pripad faktSuper, v tom případě není problém vám to eko snížit.
-
O tom ty stejně nerozhodujes
silne řeči a skutek utek, raději začni dohánět ty body , abych se do své smrti dočkal toho jak si pro mě prijdes -
O tom ty stejně nerozhodujes
silne řeči a skutek utek, raději začni dohánět ty body , abych se do své smrti dočkal toho jak si pro mě prijdesAle uznej sám, bez nějaké záště. Má smysl vám ještě zvedat eko, když jste o tolik napřed? Beru výzkumy, ty už musíte mít neskutečně pomalý. Ale to eko nedává logiku, kor když už máte 7x. A proč zas jenom vám? Nebylo by fér to teda zvednout všem?
-
a proč si o to nezazadas ty hrdino ?
Nebo nevíš jak se to pise ? Nebo kde je problém? Musí tě stále nedko vodit za ručičku? Tak si to představuješ? -
Nebo nevíš jak se to pise ? Nebo kde je problém? Musí tě stále nedko vodit za ručičku? Tak si to představuješ?Já žádal dřív než vy..
-
Nebo nevíš jak se to pise ? Nebo kde je problém? Musí tě stále nedko vodit za ručičku? Tak si to představuješ?Já žádal dřív než vy..
Tak jsi asi nebyl dost důsledný, nic jiné v tom nevidím, nebo jsi nepozadal správně, opět nevím kde je problém, spousty serveru měnily nastavení po žádostech, takže chyba bude asi spíše u tebe
-
Tak jsi asi nebyl dost důsledný, nic jiné v tom nevidím, nebo jsi nepozadal správně, opět nevím kde je problém, spousty serveru měnily nastavení po žádostech, takže chyba bude asi spíše u tebe
Jó, to bude tim.
To, ale nic nemění na tom, že není správné vám zvedat eko.
-
Jó, to bude tim.
jojo , on ten rozdil mezi 7 a 8 je tak rapidni , ze to naprosto rozlozi pomer sil v celem Ogame

-
jojo , on ten rozdil mezi 7 a 8 je tak rapidni , ze to naprosto rozlozi pomer sil v celem Ogame

Ale Izar má 6x eko a je 4 roky za vámi. Jak vás pak máme dohnat, aby jste se nám přestali vysmívat a povyšovat se?
-
Display More
Jó, to bude tim.

Ale Izar má 6x eko a je 4 roky za vámi. Jak vás pak máme dohnat, aby jste se nám přestali vysmívat a povyšovat se?
doporučujem vám naučiť sa hrať ogame

-
Tak by jses to mel vazne naucit hrat , jelikoz Betel je mladsi server nezli Jupiter , a to dokonce o 5 let
Izar ze je 4 roky za námi ? ty neumís matematiku ?Vesmír ~ Jupiter
Datum zahájení: 3. října 2012
Vesmír - Betelgeuse
Datum zahájení: 17. září 2017
Vesmír - Izar
Datum zahájení: 29. června 2018
Takže opravdu bude chyba nekde u tebe

-
Možna to taky nechce bejt pořad u ledu