[CELKEM: 6.750.120.000] chose20 [LV1] vs. Malkin [.EQ.] (Ú: 0, O: 6.750.120.000)

• Sirius žije v plném proudu.
    Fleeteři nakempený v jedné ali.
    Cíle už nikde, tak budeme alespoň minerům létat na obrany, třeba z toho něco kápne. :flexmuscles::troll:

Chose, gratulace ke všem útokům. :hail:

Dne 02-09-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník chose20 [LV1]

Hvězda smrti 10.000

Obránce Malkin [.EQ.]

Raketomet 1.000.000

Lehký laser 400.000

Těžký laser 50.000

Gaussův kanón 50.000

Iontový kanón 50.000

Plasmová věž 10.000

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník chose20 [LV1]

Hvězda smrti 10.000 ( -0 )

Obránce Malkin [.EQ.]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

0 Kov, 0 Krystaly a 0 Deuterium

Útočník ztratil celkem 0 surovin.

Obránce ztratil celkem 6.750.120.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 0 kovu a 0 krystalů.

Útočník získal celkem 0 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 0%.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 0

Krystaly: 0

Deuterium: 0

Útočník(ci) ztratil(i) celkem 0 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -4.650.060.000

Krystaly: -1.700.060.000

Deuterium: -400.000.000

Obránce(i) ztratil(i) celkem 6.750.120.000 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

uni3 & :whocares:

• Buď rád že zatiaľ začal len chose :D už minule som na teba letel aj ja :D , Len chalani ma stiahli že potrebujú moje DS. To máš za to že ho otravuješ na cosme :D a hovorí sa tomu šikana :D . A buď si istý že ešte neskončil :D

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• Zapoměl jsi napsat,že jsi odvezl surky co jsi tam měl a uklidil lodě.Navic jsi rozebral saty a crawlery.Až přijdeš na to proč došlo a bude dochazet k utokuk dej vědět a třeba se dohodneme o ukončeni

• Nic nového z jejich strany

Mějte prosím na paměti, že fórum je místem pro komunikaci, hledání pomoci, poskytování zpětné vazby a socializace. I když můžete být naštvaní, otrávení a zoufalí, můžou tady být i jiní hráči, kteří chtějí zde strávit odpoledne a uvolnit se mimo hru.
    Ogame.cz SMod

• To mě po:censored:er :biggrin::biggrin: tady někomu solidně straší u koulí :rofl:

Ale jinak děkuji za vysvětlení, ty čistokrevné psycho. :modo:

Přivítej další mrazák v uni.:shrug:

Jak ma Malkin ve zvyku dělat ze sebe chudačka.Pokud vim je zakazano zveřejnovat komunikaci a už zapoměl dat pokračovani kde jsem mu napsal že nic nechape.Takže chudačku ubliženej dělej si co chceš a plakej jak chceš.Utoky budou pokračovat a nema to spojitost s Cosmosem jak piše Nao

• To mě po:censored:er :biggrin::biggrin: tady někomu solidně straší u koulí :rofl:

Ale jinak děkuji za vysvětlení, ty čistokrevné psycho. :modo:

Přivítej další mrazák v uni.:shrug:

super tak vitaj mrazak :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

• Kto chce hrať tak hra a bráni sa a kto nie je modrý. Ak máš zápal do hry Malkin vyber chosemu a nao planety, rob icka atd, tiež tu niesu 24/7 ale nikdy neplač že ti niekto robí zle v bojovo strategickej v hre.

• já klukům útok schvaluju , ať je za tím cokoliv , jsem stále názoru že tolik surek v obraně je naprostá zbytečnost a vyhozené suroviny , o které nakonec tak jako tak přijdete :thumbsup: a ještě tu zveřejňuje konverzace ...... asi je čas se vrátit na začátek a přečíst si pravidla :love: já bych na želví polévky létal už jen z principu aby pochopili že tam surky nepatri

• já klukům útok schvaluju , ať je za tím cokoliv , jsem stále názoru že tolik surek v obraně je naprostá zbytečnost a vyhozené suroviny , o které nakonec tak jako tak přijdete :thumbsup: a ještě tu zveřejňuje konverzace ...... asi je čas se vrátit na začátek a přečíst si pravidla :love: já bych na želví polévky létal už jen z principu aby pochopili že tam surky nepatri

Troška si s tým dovolím nesúhlasiť. Ja by som v prípade že na to nemám žiaden dôvod na jeho pancier zbytočne neletel, ale v prípade že ma otravuje, alebo nejako inak serie je fakt dobre sa mu pripomenúť, aby si spomenul proti komu hraje :D

• Jak surky do obrany nepatří, To je někde napsaný??? Jak víš že patří jen do letek??? Takovéto pípíp.. Snad je každého věc do čeho si to ukládá.

Neviem ramsees ale nevidíš na čo je ta obrana dobra??? keď zvážaš surky každý deň??? Fajn súhlasím. postavím všade obranu za 200 max 300M nech mi nikto nevyberá ťažbu, ale inak má aký efekt??? zbytočná strata surovín. Keby tie surky čo má v obrane investoval do eka mohol mať o dosť väčšiu ťažbu, a bohužiaľ keď chce malkin držať na každej planéte 300M surovín a až potom to pozvážať tak má smolu. my máme totiž super luskáčik na oriešky a hore máš malú ukážku ako ten luskáčik funguje. a očividne je efektívny. A keď si pozrieš SS tu na siriuse tak zistíš že taký luskáčik vie rozlúsknuť aj väčšie oriešky, a to najme keď sa jeho veľkosť strojnásobí. A ak teda patria suroviny do obrany, tak obrana potom patrí do šrotu. Tu aspoň vidí prečo prichádza o body. kvôli niečomu totálne neefektívnemu, čo mu nijako pri hre nepomáha.

• Jak surky do obrany nepatří, To je někde napsaný??? Jak víš že patří jen do letek??? Takovéto pípíp.. Snad je každého věc do čeho si to ukládá.

Neviem ramsees ale nevidíš na čo je ta obrana dobra??? keď zvážaš surky každý deň??? Fajn súhlasím. postavím všade obranu za 200 max 300M nech mi nikto nevyberá ťažbu, ale inak má aký efekt??? zbytočná strata surovín. Keby tie surky čo má v obrane investoval do eka mohol mať o dosť väčšiu ťažbu, a bohužiaľ keď chce malkin držať na každej planéte 300M surovín a až potom to pozvážať tak má smolu. my máme totiž super luskáčik na oriešky a hore máš malú ukážku ako ten luskáčik funguje. a očividne je efektívny. A keď si pozrieš SS tu na siriuse tak zistíš že taký luskáčik vie rozlúsknuť aj väčšie oriešky, a to najme keď sa jeho veľkosť strojnásobí. A ak teda patria suroviny do obrany, tak obrana potom patrí do šrotu. Tu aspoň vidí prečo prichádza o body. kvôli niečomu totálne neefektívnemu, čo mu nijako pri hre nepomáha.

Ale to já ti nerozporuji, doly ti sice nikdo nesundá, ale cpát to do letky pokud s ní neumíš zacházet taky nemá smysl. Narážím na fakt že pokud se někdo rozhodne to cpát do obrany tak je to jeho styl a vůle. Ale je tu i na jiných vesmírech spousta poťapanců co mají problém sami se sebou a letí jenom na želvu z důvodu já ti ukážu jak je ti obrana na prd a jak se to má hrát. Ale proč když se někdo rozhodne hrát takto, tak evidentně tou obranou nikomu neškodí. Ok bude tam mít miliardový zásoby bez povšimnutí tak proč ne, ale čechrat obranu jen z plezíru - ukážu ti sílu. Sorry jako ale.

• Hold jsou na to dva úhly pohledu. Opravdu takový “top” hráč má potřebu vyletět na pár VT s pár m surkama? :biggrin: navíc když 3h před dopadem ví, že tam není ani hovno? A vzápětí to udělat ještě 3x? :youcrazy:

To není fňukání :headbanging:jen ukázka děje na siriusu, ukázka prasat, co si troufnou “zakázat” ti létat na íčka. Ukázka lidí, co ti z dobré vůle udělají moon a vzápětí kvůli íčkám střelí :hmm:

To je pomalu na diagnozu u psychiatra :thumbsup:

Létat na želvy už jen z principu? Co je to z sračku? :youcrazy:

uni3 & :whocares: