Zmena rychlosti

• Zdravim

prisla mi otazka na zmenu rychlosti ekonomiky, stavieb a flotil. Tymto sa chcem informovat aka rychlost by najlepsie vyhovovala Vam. Chapem, ze nie kazdy si toto zela.

Najlepsie by bolo zhodnut sa.

Ja to potom posuniem vyssie.

s pozdravom Pietko

• Možné možnosti nastavenia:

• Fleet speed (if peaceful, war and holding have the same value) : x1, x2, x3, x4, x5, x6
    • War fleet speed: x1, x2, x3, x4, x5, x6.
    • Holding fleet speed: x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8.
    • Peaceful fleet speed: x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8.
    • Economy speed: x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8
    • Research speed: x2, x4, x6, x8, x10, x12, x14, x15, x16 (multiplicator of the Eco speed) (standard value is 1).
  • Zdravim

Mojim zelanim by bolo eko 10 , fleet 1 , vyskum som niekde cital ze moze byt az 16 , a myslim si ze aj moji partaci s ali si to zelaju tak mas dalsich 4 ludi , kto sa prida ?

• eko moze byt tusim najviac 8, vyskum 16 a letka by som urcite nedaval nizsiu, skor o jeden, max dva lvl zvysil, aj ked sa moc nelieta, aspon by sa lepsie ickovalo, rychlejsie...ked nic ine, tak aspon tu eko treba zvysit a pre slabsich aj vyskum, neviem ci je pre mna smerodatny rychlejsi vyskum, ked nebudem skumat astro jeden rok, ale len pol roka :D

ale kazda zmena rychlosti hlavne eko, je u nas velke plus, a kazdy by s tym suhlasil

• Ja osobne by som bral každé zvýšenie rýchlosti vesmíru, eko môze byť spomínaných 8 alebo 10 lvl, s výskum mi je v podstate jedno aka je rýchlosť ale pre slabších hráčov by bolo zvýšenie výskumu prínosom, a letku by som tak isto zvýšil ako už spominal Sorry o nejake 2-3 lvl

• eko 8

vyskum 16

letka1

za tu spotrebu by som aj ja bol za

len nechapem ked nemecky,spanielsky Rosalin ma eko 10 a fleet1 pripadne turecky eko 10 fleet 3 na sk sa da max 8 eko ?

P.S. ta fleet 3 na icka vobec nepomoze/cca5min hore dole/ iba HS poleti o par hodin skor cize minery pozor nato :-)