[CELKEM: 10.457.787.000] Hory [N E] & Kvothe [N E] & Spectro [N E] vs. Hall [SPR] (Ú: 1.598.391.000, O: 8.859.396.000)

• Táákže.

Zpráva pro: Ředitel sekce IMF Deathaim.

Od Ethan Hunt: Mission accomplished.

A teď si představte tu hudbu z Mission Impossible a mě a mojí alianci jak pomalu ve slunečných brýlích odcházíme od výbuchu.:dance

Hustý co Nao? Úkol splněn, další misi spočívající v sebedestrukci odmítám splnit, takže mám hotovo :thumbsup:

Jinak šlo prostě o to, že Hall začal být nějaký agresivnější na členy naší aliance a to nesu vždy špatně a mám z toho ty traumata a tak.

Nastěhoval se k našemu hráči navodar102 a stále ho sondoval. Do toho byl vostrej na naše hráče, co ho přehazovali v aukcích. :nono Jednomu z nich se určitě v app dostalo zadostiučinění.

Večer si vždy všude naklikal aktivitu, aby to nebylo tak easy. Stával před příletem flotily i o hodinu. Tak jsem zaměřil svoje jestřábí oko :search:a vybral moon, který dnes padne.

Měsíček, a že nebyl malej, se při pohledu na moji blížící se flotilu rozklepal až z toho padnul na první pokus bez ztráty jediné Hvězdičky a jelikož byla na měsíci i nějaká obrana, tak jsme viděli i krásnou animaci zničení měsíce.

Díky za spolupráci Hory a Spectro, oba ponocovali, aby to přikryli pro případ, že se objeví app obrana od dalších členů jedné z nejsilnějších aliancí na uni.

Obránce dělal FS poctivě a snažil se nebýt snadno odhalen, za to palec nahoru a rychlou obnovu:!:

Dne 08-10-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Hory [N E]

Lehký stíhač 119.811

Těžký stíhač 10.936

Křižník 10.289

Bitevní loď 2.212

Bitevní křižník 10.251

Reaper 1.023

útočník Kvothe [N E]

Lehký stíhač 658.801

Těžký stíhač 40.569

Křižník 122.334

Bitevní loď 12.442

Bitevní křižník 50.595

Bombardér 5.080

Ničitel 17.228

Reaper 31.607

Pathfinder 14.457

Malý transportér 40.000

Špionážní sonda 1

útočník Spectro [N E]

Lehký stíhač 86.371

Těžký stíhač 27.717

Křižník 10.740

Bitevní loď 4.226

Bitevní křižník 4.015

Reaper 2.196

Pathfinder 12.476

Malý transportér 60.000

Obránce Hall [SPR]

Malý transportér 84.643

Velký transportér 28.231

Lehký stíhač 155.068

Těžký stíhač 23.951

Křižník 35.110

Bitevní loď 10.990

Kolonizační loď 3

Recyklátor 56.599

Špionážní sonda 101.000

Bombardér 5.175

Solární satelit 1.000

Ničitel 4.485

Hvězda smrti 46

Bitevní křižník 24.432

Reaper 2.436

Pathfinder 14.695

Raketomet 39.304

Lehký laser 12.200

Těžký laser 200

Gaussův kanón 50

Iontový kanón 100

Plasmová věž 50

Malý planetární štít 1

Velký planetární štít 1

Po bitvě ...

útočník Hory [N E]

Lehký stíhač 87.459 ( -32.352 )

Těžký stíhač 9.077 ( -1.859 )

Křižník 9.836 ( -453 )

Bitevní loď 2.180 ( -32 )

Bitevní křižník 10.103 ( -148 )

Reaper 1.011 ( -12 )

útočník Kvothe [N E]

Lehký stíhač 482.215 ( -176.586 )

Těžký stíhač 33.787 ( -6.782 )

Křižník 116.307 ( -6.027 )

Bitevní loď 12.215 ( -227 )

Bitevní křižník 49.868 ( -727 )

Bombardér 5.003 ( -77 )

Ničitel 17.025 ( -203 )

Reaper 31.274 ( -333 )

Pathfinder 13.639 ( -818 )

Malý transportér 29.237 ( -10.763 )

Špionážní sonda 1 ( -0 )

útočník Spectro [N E]

Lehký stíhač 63.764 ( -22.607 )

Těžký stíhač 23.301 ( -4.416 )

Křižník 10.196 ( -544 )

Bitevní loď 4.174 ( -52 )

Bitevní křižník 3.965 ( -50 )

Reaper 2.178 ( -18 )

Pathfinder 11.861 ( -615 )

Malý transportér 44.300 ( -15.700 )

Obránce Hall [SPR]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

75.326.689 Kov, 64.101.675 Krystaly a 26.300.529 Deuterium

Útočník ztratil celkem 1.598.391.000 surovin.

Obránce ztratil celkem 8.859.396.000 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 4.134.639.545 kovu a 2.804.500.659 krystalů.

Útočník získal celkem 165.728.893 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 20%.

Trosky vytěžené útočníkem(ky):

307.467.606 Kov a 208.553.392 Krystaly

4.134.639.545 Kov a 2.804.500.659 Krystaly

Útočník(ci) vytěžil(i) celkem:

4.442.107.151 Kov a 3.013.054.051 Krystaly

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 3.450.956.840

Krystaly: 2.596.088.726

Deuterium: -24.546.471

Útočník(ci) získal(i) 6.022.499.095 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -4.703.276.689

Krystaly: -3.386.339.675

Deuterium: -935.508.529

Obránce(i) ztratil(i) celkem 9.025.124.893 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• Splniť úlohu len z 2/3 a do toho odmietnúť spraviť tretiu časť, a ty mi napíšeš že mám byť spokojný??? 🤬🤬🤬 . Mno nič skôr či neskôr s tým začnem niečo robiť, ale zatiaľ sa mi nechce. 😎😎😎 gratulujem

Where other men blindly follow the truth,

REMEMBER, NOTHING IS TRUE

Where other men are limited by morality or law,

REMEMBER, EVERYTHING IS PERMITTED.

• gratz, ac vidim nerad mizeni mesicku mych kolegu:crying:

uz jsme vicekrat resili, ze je to tu mrtvejsi a zda to nezabalit tohle to zrejme jeste uspisi. druhy ali kolega je uz v mrazu a kdo vi jestli jeste vyleze a Halla to jeste ceka. ja sam jsem si taky xkrat rikal, ze uz na to seru, ze me to uz spise obtezuje nez bavi. dam vam jeste chvilku at me muzete sejmout a pak to taky asi zabalim:stick:

Neuspech???Ne...to je jen docasne zdrzeni:) v praveku Sirius, Taurus, Fidis a uz ani nevim dalsi...aktualne Bellatrix

gg Eskal, laborant patologie, Agarbatti, Mudr Jahoda, mic248 a dalsi na ktere jsem zapomnel:hail:

• gratz, ac vidim nerad mizeni mesicku mych kolegu:crying:

uz jsme vicekrat resili, ze je to tu mrtvejsi a zda to nezabalit tohle to zrejme jeste uspisi. druhy ali kolega je uz v mrazu a kdo vi jestli jeste vyleze a Halla to jeste ceka. ja sam jsem si taky xkrat rikal, ze uz na to seru, ze me to uz spise obtezuje nez bavi. dam vam jeste chvilku at me muzete sejmout a pak to taky asi zabalim:stick:

mno ja nevidím žiaden dôvod na to, aby hráči po zostrele hneď dali mrazák a nepokračovali v hre. To len naznačuje aké sú to lamy. Ak si hral predtým na 100 vesmíroch, a všade ťa strelili, a ďalej to skúšaš a hráš stále rovnako ako predtým, a nič nezmeníš, znamená to že aj keď budeš hrať na ďalších 100 vesmíroch, tak ťa zosrelia všade kde prídeš. A zaďalšie ak si v dobrej aliancii, tak obnova nieje naozaj žiaden problém, preto že pri obnove sa da pomôcť aj inak ako len posielaním suroví, a tu vôbec nehovorím o psychologii a presviedčani. A pokiaľ viem tak hall je jeden z hráčov, ktorý prispeli k tomu, že je tento vesmír skoro mŕtvy.

• tam taky nevidim duvod, ten je jinde. nicmene je Hall je zatim ve hre;)

me setrelili jen Bellatrixu a to moji chybou jinak jsou tyhle obecna moudra pravdiva

a jak prispel? to by me zajimal ten tvuj pohled na vec

Neuspech???Ne...to je jen docasne zdrzeni:) v praveku Sirius, Taurus, Fidis a uz ani nevim dalsi...aktualne Bellatrix

gg Eskal, laborant patologie, Agarbatti, Mudr Jahoda, mic248 a dalsi na ktere jsem zapomnel:hail:

• Jednoducho. Strieľal iných hráčov. Prečo iný hráči končia??? preto že ich niekto zničí. Bez ohľadu na dôvod. môže to byť, že na to zabudol, nerobil FS, a ďalšie a ďalšie príčiny, a jednoducho keď ten hráč príde o tie lode, alebo suroviny a je to lama tak s tým sekne. A netvrď mi že nie. Vždycky za koniec hry nejakého hráča môže len letec. A to viem veľmi dobre, preto že takých lám na siriuse je kvôli tomu že som ich ničil, v mraze dosť, a už ani nwm koľko takýchto účtov je zrušených. Inak ako si písal sám, mate v aliancii nejakých mrazákov, tak mi napíš koľký z nich prišli o letky??? Inak to mi pripomína že už dlho som sa nepozrel na Malkina :D

Edited once, last by Deathaim ().

• Díky Kvothe za už druhou hezkou akci. Je radost s tebou spolupracovat :-D

Jinak s předchozími příspěvky souhlasím - a myslím, že i já kdybych přišel o celou fleet tak bych si dal minimálně pauzu.

• Jednoducho. Strieľal iných hráčov. Prečo iný hráči končia??? preto že ich niekto zničí. Bez ohľadu na dôvod. môže to byť, že na to zabudol, nerobil FS, a ďalšie a ďalšie príčiny, a jednoducho keď ten hráč príde o tie lode, alebo suroviny a je to lama tak s tým sekne. A netvrď mi že nie. Vždycky za koniec hry nejakého hráča môže len letec. A to viem veľmi dobre, preto že takých lám na siriuse je kvôli tomu že som ich ničil, v mraze dosť, a už ani nwm koľko takýchto účtov je zrušených. Inak ako si písal sám, mate v aliancii nejakých mrazákov, tak mi napíš koľký z nich prišli o letky??? Inak to mi pripomína že už dlho som sa nepozrel na Malkina :D

hehe takze tvrdis nechod po sestrelu do mrazu jsi lama a muzes za to ze jsou ostatni v mrazu?:D

vsak o tom ta hra je ne? teda v zavislosti toho co hrajes jak mas cas atd...jinak zrovna Hall nikdy nebyl velky dravec a tady sundal vsehovsudy tak dva tri hrace, tak bych nezacinal tim, ze muze za mrtvy uni

Díky Kvothe za už druhou hezkou akci. Je radost s tebou spolupracovat :-D

Jinak s předchozími příspěvky souhlasím - a myslím, že i já kdybych přišel o celou fleet tak bych si dal minimálně pauzu.

presne, clovek si odpocine od fs a pak se stejne vrati:)

nic panove, ma byt jeden z poslednich hezkych vikendu tak si uzijte slunicka a kaslete na fs:D

• hehe takze tvrdis nechod po sestrelu do mrazu jsi lama a muzes za to ze jsou ostatni v mrazu?:D

vsak o tom ta hra je ne? teda v zavislosti toho co hrajes jak mas cas atd...jinak zrovna Hall nikdy nebyl velky dravec a tady sundal vsehovsudy tak dva tri hrace, tak bych nezacinal tim, ze muze za mrtvy uni

Ja viem že o tom ta hra je vole ty si to fakt nepochopil??? zmysel pre sarkazmus už má len pár ľudí. Toto je teória ľudí, ktorých niekto zostrelil. A áno bohužiaľ je to tak. Napíš mi jeden dobrý dôvod prečo sa po tom mraze nevrátia po čase späť na tie účty??? Fajn beriem Ako napísal hráč hory, dám si pauzu, ale vrátim sa k tomu účtu. Predsa len nemusím začínať od 0-ly. Nie oni radšej idú na nový vesmír kde ich niekto znova zostrelí, a znova skončia. Čiže áno podľa teórie zostrelených môže za to letec. Keby som ja rozmýšľal, tak ako niektorý z vás, tak by som už na siriuse dávno nehral. Prišiel som tam o fleet za 150MLD surovín, a teraz mal som prísť, a chalanom napísať:" Tak chalani nemám už na hru čas, lebo blablablablabla... tak som sa rozhodol skončiť. " To ako že kým má ten hráč fleet, tak čas na hru má, a zrazu o ňu príde tak má 1500 dôvodov na to aby skončil??? A z toho ani jeden nie je to že ho niekto zostrelil, a taktiež mi je na tom záhadné že za každým sa to deje práve po zostrele nejakého hráča. Tak že buď ja som blbý, alebo ta teória fakt funguje. Tak že pre mňa sú ľudia ktorý len tak nechajú tie účty zamrazené, a radšej idú na nový vesmír Lamy, preto že dobrý hráč tu letku jednoducho postaví znova!!! A samozrejme keď je v dobrej aliancii tak to naozaj nie je problém, ale takých aliancii kde si naozaj členovia pomáhajú je tu fakt už len zopár. A pokiaľ čítam správne môj príspevok tak nenapísal som že hall môže za to že je vesmír mŕtvy, citujem "tomu prispel" že je vesmír mŕtvy je jasné že za tým treba hľadať hlavne hráča Kvothe a ďalších, ktorý sem dávajú správy z bojov pravidelne. Ty za to môžu na 90% :D

• Hrači kteři se logujou na každej novej vesmir a po sestřelu jdou k ledu a čekaji na otevřeni noveho jsou tady dost proflaknuty.Stejně jako ty kteři do toho ze začatku nacpou prachy aby se dostali do TOP.Ale jejich zkušenosti je nahoře bez TH dlouho neudrži a pomalu se začnou propadat.Potom jdou taky k ledu a čekaji na novej vesmir.Potom je tady par jedincu co do toho prachy hrnou a kochaji se pohledem na pořadi.To ale neznamena že jsou nejlepši.Časem až tady diky jim neni co střilet jdou k ledu nebo ruši učty a taky čekaji na novej vesmir kde budou zase pomoci peněz dokazovat jak jsou dobři.Ja osobně to tady mam jako relax a nedal jsem do toho ani korunu.Až se rozhodnu zkončit,tak to prostě zabalim a budu se zase věnovat jen Siriu,ale nepotřebuju si tady něco dokazovat a proto taky moc nelitam

• Hrači kteři se logujou na každej novej vesmir a po sestřelu jdou k ledu a čekaji na otevřeni noveho jsou tady dost proflaknuty.Stejně jako ty kteři do toho ze začatku nacpou prachy aby se dostali do TOP.Ale jejich zkušenosti je nahoře bez TH dlouho neudrži a pomalu se začnou propadat.Potom jdou taky k ledu a čekaji na novej vesmir.Potom je tady par jedincu co do toho prachy hrnou a kochaji se pohledem na pořadi.To ale neznamena že jsou nejlepši.Časem až tady diky jim neni co střilet jdou k ledu nebo ruši učty a taky čekaji na novej vesmir kde budou zase pomoci peněz dokazovat jak jsou dobři.Ja osobně to tady mam jako relax a nedal jsem do toho ani korunu.Až se rozhodnu zkončit,tak to prostě zabalim a budu se zase věnovat jen Siriu,ale nepotřebuju si tady něco dokazovat a proto taky moc nelitam

Chose ty sa s nami neporovnávaj. Ty si extra liga :D . Už viem ako by to tu vyzeralo keby si tu hral naozaj poriadne. Urobil by si si z nás všetkých Toaletný papier a vytrel by si si prdel :D

• Pekne to tam kvothe strieľas ale čo tak pozerám tak fs rozmiestnením sa tam moc nerieši. Čo sa týka nejakého zostrelu a následného zmrazenia to je normálně, hra tak väčšina, aj ja, keď ma strelia zmrazim, rozbiem notas, kúpim nový a pokračujem. Ale toho deathaim už by si mohol streliť:)

• Omyl nie Deathaima Naa Imiku vole :D Deeathaim je len namyslený blbec na fóre :D

Kdo třeba? Já tady kromě už těch déle zamražených nevím o někom, kdo by do toho hrnul prachy. Ale vůbec nerozumím tomu "až tady díky jim není co střílet". To jakože kvůli lidem co střílí umírá hra? To je od fleetera zvláštní myšlenka.

Pekne to tam kvothe strieľas ale čo tak pozerám tak fs rozmiestnením sa tam moc nerieši. Čo sa týka nejakého zostrelu a následného zmrazenia to je normálně, hra tak väčšina, aj ja, keď ma strelia zmrazim, rozbiem notas, kúpim nový a pokračujem. Ale toho deathaim už by si mohol streliť:)

Pár lidí tu dělá rozmístění a na ty se teda netěším jak je to pracný a já už balancuju na hraně naštvanosti doma. :blackeye: Ale už od sundaného Sovereign tycho si začali alespoň trochu schovávat odkud ten FS létá. Ale doteď jsem se řídil heslem, škoda surky, která nepadne do fleetu a zatím se vyplatilo :thumbsup:

Vidím že bych to tu mohl už rozmrazit páč kvothe už má adekvátní náskok :thumbsup::thumbsup:

Jen pojď, potřebuju se zase něco naučit a jak jsem zjistil tak nejlíp se učím, když hraju proti někomu, kdo mi dýchá na krk. :gamer:

"I have stolen princesses back from sleeping barrow kings. I burned down the town of Trebon. I have spent the night with Felurian and left with both my sanity and my life. I was expelled from the University at a younger age than most people are allowed in. I tread paths by moonlight that others fear to speak of during day. I have talked to Gods, loved women, and written songs that make the minstrels weep.

You may have heard of me."

• Tak gratuluju vam!! Pekna prace a to i kdyz se malo lidi priznaji ze tady dobre jedes!! :sixstars: :cool2::cool2::cool2:

Jo padl si uz v par vesmiru ale tady te to uz nehrozi!! Teda ne od hracu kteri to sou tady. A zkusenosti si teda taky uz par krat preved!!

Tak ze co kdo chce rict?? :evilgrin2::mob::beer:

Tak jen tak dal, ale hlavne ne me hosi. :nono:thumbsup:

Zdravi

BOZI_RUKA :ninja:

veni - vidi - vici

:huntsman::evilgrin2::cool2:___CZ-Quoaor Top 1___ :evil2:8-):huntsman:

• Keď tu hrajú hráči takej kvality ako ty, tak sa nečudujem že ho nikto nedá dole :trollface: