Darujem účet, ale máte smolu volové nebude to môj účet zo siriusu. Mám k dispozícii účet ktorý ma 91M bodov. Na účte sa nachádza len transportná letka. Účet darujem len skúsenému hráčovi, a to po dohode zo všetkými členmi našej aliancie. Momentálne sa účet nachádza mimo našej aliancie, ale od nového majiteľa požadujeme vstup k nám do aliancie. Ak sa do mesiaca nenájde nový majiteľ, tak dám účet zrušiť!!!

Darujem účet.
-
- Spam
- Deathaim
-
-
Darujem účet, ale máte smolu volové
nebude to môj účet zo siriusu. Mám k dispozícii účet ktorý ma 91M bodov. Na účte sa nachádza len transportná letka. Účet darujem len skúsenému hráčovi, a to po dohode zo všetkými členmi našej aliancie. Momentálne sa účet nachádza mimo našej aliancie, ale od nového majiteľa požadujeme vstup k nám do aliancie. Ak sa do mesiaca nenájde nový majiteľ, tak dám účet zrušiť!!!
Urco to musí byť s prestupom do vašej ali?
-
Áno určite máme totiž záujem o nového člena. Inak kto nevie ako to u nás v aliancii funguje tak tu je malá ukážka.
-
Ok. Tak snáď nájdeš niekoho
-
ako píšem ak sa nik nenájde účet zruším. A inak Takto. Napísal som síce mesiac, ale len v prípade ak sa nikto nenájde. Samozrejme ak na toto vlákno nebude nikto reagovať dlhšie ako 2 týždne dám účet zrušiť skôr.
-
Vidím, že jste si všimli
-
Vidím, že jste si všimli
ja určite
a páči sa mi to
-
mno nič. keď že sa zatiaľ nikto neozval dávam účet zrušiť. ak sa teda neozve nik do šiestich dní, tak to už riešiť nebudem a účet nechám zrušiť.
-
Keby som mohol hrať proti vám urco by som skúsil ale takto by bolo zbytocne hrať s vami keď ste moc dobrý...účtu škoda...
-
Robino ten účet má LTT 100M bodov, čo by si sám proti nám spravil???, a nám sa do aliancie niekto schopný hodí. A a kto by ti pomohol proti nám??? pax??? drm??? E.Q??? JFA??? a kopec ďalších aliancii, ktoré sa hrajú na vlastnom piesočku??? Áno proti tebe by som si rád zahrál, ale za rovnocenných podmienok.
-
Ved jasné, já to tam nepoznám len mi trhá srdce keď sa účty mazu
-
To je calebův účet ne?
-
Robino ten účet má LTT 100M bodov, čo by si sám proti nám spravil???, a nám sa do aliancie niekto schopný hodí. A a kto by ti pomohol proti nám??? pax??? drm??? E.Q??? JFA??? a kopec ďalších aliancii, ktoré sa hrajú na vlastnom piesočku??? Áno proti tebe by som si rád zahrál, ale za rovnocenných podmienok.
Taky bych byl rad kdybychom si jeste mohli nbekdy zahrat spolu , k cemu jinemu tu udrzujeme ty ucty na betelu , jupiku a siriu , jinak naprosto k nicemu pokud tyto vesmiry nikdy neslouci
-
Taky bych byl rad kdybychom si jeste mohli nbekdy zahrat spolu , k cemu jinemu tu udrzujeme ty ucty na betelu , jupiku a siriu , jinak naprosto k nicemu pokud tyto vesmiry nikdy neslouci
proti komu? Želvám? Íčkám?
-
proti komu? Želvám? Íčkám?
V tvem pripade asi ano
a ja se i na zelvicky rad podivam
-
To je calebův účet ne?
jj Calebov