Ότι αφορά τις ενώσεις των servers

 • Αγαπητή κοινότητα


  όπως σας έχουμε ανακοινώσει τη Δευτέρα 08.11.2021, 12:00 ξεκινάμε τις ενώσεις των servers.


  Όσοι θα έχετε παραπάνω από 2 λογαριασμούς στο Σύμπαν 1 κ Taurus μετά την ένωση θα πρέπει να επιλέξετε είτε να δοθούν οι λογαριασμοί, καθώς βάση κανόνα δεν επιτρέπεται κ κάθε παίκτης μπορεί να παίζει σε έναν μόνο λογαριασμό σε κάθε σύμπαν, είτε να τους κρατήσετε κ να παίξετε σε άλλους servers ή σε άλλες κοινότητες.

  Σε περίπτωση που θέλετε να κρατήσετε τους λογαριασμούς, θα πρέπει να τους αφήσετε ανενεργούς για 60 ημέρες όπου κ θα μεταφερθούν στον server νεκροταφείων κ από εκεί θα μπορείτε να μετακομίσετε σε άλλο σύμπαν ή κοινότητα, πάντα σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες:


  - δεν μπορείτε να έχετε λογαριασμό σε αυτό το σύμπαν

  - ο λογαριασμός πρέπει να βρίσκεται εκτός του top20

  - το σύμπαν -στόχος πρέπει να έχει τουλάχιστον 12 μήνες.  Συνεπώς μετά το τέλος της ένωσης 15.11.2021, 12:00 θα υπάρχει μια προθεσμία 2 μηνών μέχρι15.01.2022 για να:

  • δώσετε τον λογαριασμό σε άλλον παίκτη. Και εφόσον ο λογαριασμός θα βρίσκεται σε κατάσταση πολλαπλών, δεν επιτρέπεται να καταργήσετε τη λειτουργία διακοπών.
  • αφήσετε τον λογαριασμό να πάει στο νεκροταφείο κ εάν επιλεγεί αυτή η επιλογή, δεν θα είναι δυνατή η σύνδεση σε αυτόν τον λογαριασμό μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης (15.11.2021). Εάν συνδεθείτε στον λογαριασμό μετά από αυτήν την ημέρα, η μόνη διαθέσιμη επιλογή θα είναι η προσφορά του λογαριασμού σε άλλο παίκτη.


  Η ομάδα του ogame.gr

  AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

  Edited 2 times, last by Whitedrum ().