[CELKEM: 0] Tomaso [RCoB] vs. stormwave [ATSL] (Ú: 0, O: 0)

• :hi: a posledni drobecky uklizeny :thumbsup: jsem rad , ze jsem byl rychlejsi nez ostatni nove prichozi , ze Oblivione :thumbsup:

Dne 25-11-2021 --:--:--, se následující letky utkaly v bitvě:

útočník Tomaso [RCoB]

Pathfinder 15.000

Obránce stormwave [ATSL]

Po bitvě ...

útočník Tomaso [RCoB]

Pathfinder 15.000 ( -0 )

Obránce stormwave [ATSL]

Zničen!

Útočník vyhrál bitvu!

Útočník získal:

303.041.537 Kov, 26.526.364 Krystaly a 432.099 Deuterium

323.260.384 Kov, 6.631.591 Krystaly a 108.025 Deuterium

Útočník ztratil celkem 0 surovin.

Obránce ztratil celkem 0 surovin.

Na těchto souřadnicích se vznáší 0 kovu a 0 krystalů.

Útočník získal celkem 660.000.000 surovin.

Šance na vytvoření měsíce z trosek byla 0%.

Útočník/Útočníci získal(i) trosky.

Shrnutí zisku / ztrát:

Útočník(ci) celkem

Kov: 626.301.921

Krystaly: 33.157.955

Deuterium: 540.124

Útočník(ci) získal(i) 660.000.000 surovin.

Obránce(i) celkem

Kov: -626.301.921

Krystaly: -33.157.955

Deuterium: -540.124

Obránce(i) ztratil(i) celkem 660.000.000 surovin.

Běží na OGotcha BZ Convertor 4.3.2

• Nekdo střílí satelity a někdo uklidí miliardy no, každej je nějakej :D

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."

• ahojte, tak se trochu vyjadřím k tomu, že je sloučení jsem se dozvedel až jsem měl odpočet asi 3 minut na mesic kde byla letka i samotny sklad většiny surek +-25ml ( diky tomu že 1utok byly jenom bitvni křižniky a dalsi dopad byl o nekolik minut později , tak jsem měl šanci všechny suroviny přesunout na planetu a nemusel jsem flaknout 20mld kovu do aukce kterou jsem už ověřoval zda je v provozu :D, projel jsem planety naposilal všechno tam dostavěl nejake VT at to mám jak schovat do fs a asi 3mld kovu se nevešlo tak jsem to tam nechal s naději že to možna někdo nesondne (taky jsem tomu nevěřil :D), poslal jsem FS a šel jsem spát. po lognuti do hry 88 zprav koukam že jsem jaksi zapoměl na par moonu kde jsem něco měl jelikož jsem o tom ani nevěděl že tam něco je tak mě ta ztráta ani nevadi :D

• Nekdo střílí satelity a někdo uklidí miliardy no, každej je nějakej :D

Ahoj, no áno včera som ti strelil niečo 400m suriek zadarminko premna nieje málo :) sorry obyčajný farming ...ale niekto musí byť aj farma:thumbsup:

Dyť pohoda, já jsem myslel že to slučování bude probíhat trošku jinak, kdybych věděl že to bude takhle tak jsem to uklidil a den dřív všechno

"...Undetected, unexpected, wings of glory, tell the story. Aviation, deviation, undetected, stealth perfected..." :oops:

"Ours, is a cycle of hatred... Alliance is forged and broken... we have paid the price, for sharing this world... and we have forgotten, what makes us strong..."